TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αδεια ταφης θα βγαλω σιγα μην σε παντρευτω για να με δερνεις
αδεια ταφης θα βγαλω σιγα μην σε παντρευτω για να με δερνεις
γεια σου κλωναρι αν ψαχνεις κηπουρο ηρθες την καταλληλη στιγμη η εταιρια μας προσφερει υπηρεσιες υψηλου επιπεδουΓειά σου Jo καβλιάρα
Είμαι ο Γιώργος κ θα ήθελα να σε γνωρίσω
Ευχαριστώ αγόρι...!Γειά σου Jo καβλιάρα
Είμαι ο Γιώργος κ θα ήθελα να σε γνωρίσω
mηπως θες kai esy ligo perasma me την μηχανη του γκαζονΕυχαριστώ αγόρι...!
Τι έγινε καλέ?τώρα είδα ποστ σου...mhpvw uew kai esy ligo perasma me την μηχανη του γκαζον
δεν βλεπεις προφιλ του 2017 με 3 μυνηματα...αν υπαρχει αυτος εγω ειμαι ο πουτινΤι έγινε καλέ?τώρα είδα ποστ σου...
Λόγω δουλειάς δεν πολύ βλέπω λεπτομερείες..τώρα είδα Ναι.. ?δεν βλεπεις προφιλ του 2017 με 3 μυνηματα...αν υπαρχει αυτος εγω ειμαι ο πουτιν
ηρθε για κουρεμα και νυχια ο τυπος.... αλλα χασαμε την κομμωτριαΛόγω δουλειάς δεν πολύ βλέπω λεπτομερείες..τώρα είδα Ναι.. ?
???ηρθε για κουρεμα και νυχια ο τυπος.... αλλα χασαμε την κομμωτρια
μην γελας θα παθω καταθλιψη
Νά έρθω κι εγώ νά μπώ στήν μέση ???????
ομορφιά μου εσένα θα σου αφιερώσω 24ωρο..έλα εσύ Αθήνα και θα το κάψουμε, και την επόμενη εγώ σαλόνικα ?
κανε προπονηση μονο ηδη για σακος του μποξΝά έρθω κι εγώ νά μπώ στήν μέση ??????
Ανάμεσα σε 2 άτακτα κορίτσια ..?Νά έρθω κι εγώ νά μπώ στήν μέση ??????
μην γελας θα παθω καταθλιψη
υπαρχουν πιο ανωδυνοι τροποι να αφησει τα εγκωμια καποιος...το μονο καλο θα παει ευχαριστημενοςΑνάμεσα σε 2 άτακτα κορίτσια ..?
Γιατί καλέ?? Άσχημα θά περάσω ανάμεσα σέ δύο κορμάρες? Εκτός άν μέ δείρετε όπως λέει ο Τάσος!!!???Ανάμεσα σε 2 άτακτα κορίτσια ..?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί καλέ;!
η ζωη δεν βαραει... τουτη εδω ομως ειναι αστα παιχτη ...σου ευχομαι καλη διαμονη στο 401Γιατί καλέ?? Άσχημα θά περάσω ανάμεσα σέ δύο κορμάρες? Εκτός άν μέ δείρετε όπως λέει ο Τάσος!!!???
Λίγο βιτσιόζος είμαι αλλά όχι καί γιά νοσοκομείο!!!!???η ζωη δεν βαραει... τουτη εδω ομως ειναι αστα παιχτη ...σου ευχομαι καλη διαμονη στο 401
Υπερβάλλει ο Τασούλης..καβλιαρα είμαι αλλά λίγο άγρια ?Λίγο βιτσιόζος είμαι αλλά όχι καί γιά νοσοκομείο!!!!???
μην στεναχωριεσαι αρχοντα θα σε εχει ...με τις σουπες σου τα ρυζογαλα σου αποκλειστικη απο ολα τα καλαΛίγο βιτσιόζος είμαι αλλά όχι καί γιά νοσοκομείο!!!!???