Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.264
- Πόντοι
- 2.306
Ενα ντουο σου με ζωή θα ειναι η κορύφωση..!Ρε σεις μέχρι γκεστ καβλιαρες σας φέρνω, τι άλλο θέλετε να κάνω εδώ μέσα;!!????
Ενα ντουο σου με ζωή θα ειναι η κορύφωση..!Ρε σεις μέχρι γκεστ καβλιαρες σας φέρνω, τι άλλο θέλετε να κάνω εδώ μέσα;!!????
Αν δεν ήταν πρίγκιπας η τουλάχιστον λορδας πως τόλμησε....Έτσι έκανε και ο Γιαννάκης σ όλο το δημοτικό, όλο μου τραβούσε τα μαλλιά και καλά νταηλικι,αλλά στη 1η γυμνασιου μου ζήτησε να τα φτιάξουμε, φυσικά του είπα Όχι Γιατί ήθελα τον Δημήτρη.. ας πρόσεχε ?
Μόλις μεγαλώσει θα καταλάβει τις μλκιες που λέει τώρα....είσαι λάτρης των πάντων πάνω μου μικρέ.. βλέπω.. ??
Έκανες κολεγια με τη. Ζωή....ωχ θα κλάψουν μανουλες?
ομορφιά μου εσένα θα σου αφιερώσω 24ωρο..έλα εσύ Αθήνα και θα το κάψουμε, και την επόμενη εγώ σαλόνικα ?
Ήταν εδώ βρε 2 φορές αλλά την είχε ο erethis72 ρεζερβε την δεύτερη φορά@Ζωή50 νέα φίλη μου εδώ,και απ ότι έχω μάθει,η καβλιαρα της Βορείου Ελλάδος..αρα boys σας έδωσα ιδέα όταν πατε ταξίδι εκεί ?
Τάσο τι θα γίνει τελείωσε ο διαγωνισμός;Ήταν εδώ βρε 2 φορές αλλά την είχε ο erethis72 ρεζερβε την δεύτερη φορά
Όχι ρε την τρίτη μετά τα χταπόδια τους αστακούς και τις γαρίδεςΤάσο τι θα γίνει τελείωσε ο διαγωνισμός;
Όχι ρε την τρίτη μετά τα χταπόδια τους αστακούς και τις γαρίδες
Χαχαχα όχι και μαλακίες ρε φίλε,η τύπισσα έχει κωλαρα ειδικά στη φωτό που έχει πάρει σούπερ στάση.Μόλις μεγαλώσει θα καταλάβει τις μλκιες που λέει τώρα
Αν ήθελα να πάω φυλακή. Θα είχα γίνει ζευγάρι με Τάσο χαχαχαχα!!Όλο με πειράζει, είδες;!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε συ μπας και με λιμπιζεσαι;?
ούτε να χέσει δεν τον αφήνεις μου φαίνεται....Αχ πόσα ν αντέξει κι αυτός ο κωλος,μια βδομάδα ταλαιπωρηθηκε ,σερί..Αν είχε στόμα θα μ έβριζε ?
Καλημερα. Κανει κρυο να βαλεις ζακετα. ???. Μη μας κρυωσεις.Καλημέρες!
Είναι ζεστά στο σπίτι.. ευχαριστώ γλυκέ μου!!!Καλημερα. Κανει κρυο να βαλεις ζακετα. ???. Μη μας κρυωσεις.
Ειδικα αν πεσει και καμια μαλαπερδα η θερμοκρασια θα φτασει 45Είναι ζεστά στο σπίτι.. ευχαριστώ γλυκέ μου!!!
...Και βάλε...Ειδικα αν πεσει και καμια μαλαπερδα η θερμοκρασια θα φτασει 45
καταλαβα ενα ισον κανενα απο 5-6-7-8 και πανω...Και βάλε...
Πώς με ξέρεις ..?καταλαβα ενα ισον κανενα απο 5-6-7-8 και πανω
σε λιγο θα μας βγαλω και της αδειεςΠώς με ξέρεις ..?
σε λιγο θα μας βγαλω και της αδειες