TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μικρε πολυ αγριεψες εσυοχι απλα ωραια εγω εχω αρωστησει απο τη καυλα,θελω να σου γλυφω τη κωλαρα σου για ωρες και μετα να στη γαμαω.
μικρε πολυ αγριεψες εσυοχι απλα ωραια εγω εχω αρωστησει απο τη καυλα,θελω να σου γλυφω τη κωλαρα σου για ωρες και μετα να στη γαμαω.
φιλε με αρωστησε ο κωλος της τι να κανω,εχει στηθει και τελεια σουπερ ειναι.μικρε πολυ αγριεψες εσυ
Αυτό κάνει το πάει λαού λαουΑν ήθελα να πάω φυλακή. Θα είχα γίνει ζευγάρι με Τάσο χαχαχαχα!!Όλο με πειράζει, είδες;!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε συ μπας και με λιμπιζεσαι;?
κουμπαρουλη γαμιεσαιΑυτό κάνει το πάει λαού λαου
Πάντα γαμαει ο κουμπάρος σουκουμπαρουλη γαμιεσαι
Εσύ δλδ έχεις σκοπό να με ξεθεωσεις..?Οκ αφού τελείωσε η φάση με τους αριθμούς μπορούμε να σε κουράσουμε στα μυνήματα τώρα.....εάν κερδίσω μπορώ να έχω το δωρεάν και καπάκι κανονικό ραντεβού ....δεν προλαβαίνω με εσένα σε μια ωρα??????
Μάλλον το αντίθετο θα γίνει...θα κάνουμε διάλειμμα για φαγητό....οκ αυτό δεν θα το βγάλουμε βιντεοΕσύ δλδ έχεις σκοπό να με ξεθεωσεις..?
Είσαι νεαρός πολυ και λογικό να εκλύεσαι από μεγαλύτερες ,όλα στο παιχνίδι ειναι?οχι απλα ωραια εγω εχω αρωστησει απο τη καυλα,θελω να σου γλυφω τη κωλαρα σου για ωρες και μετα να στη γαμαω.
ειμαι νεος πολυ και με αναβουν μερικες μεγαλες εσυ εισαι τετοια που με αναβει,ειδικα αυτη τη φωτογραφια με τη κωλαρα σου που την εχεις στησει ασε.Είσαι νεαρός πολυ και λογικό να εκλύεσαι από μεγαλύτερες ,όλα στο παιχνίδι ειναι?
....Έτσι έκανε και ο Γιαννάκης σ όλο το δημοτικό, όλο μου τραβούσε τα μαλλιά και καλά νταηλικι,αλλά στη 1η γυμνασιου μου ζήτησε να τα φτιάξουμε, φυσικά του είπα Όχι Γιατί ήθελα τον Δημήτρη.. ας πρόσεχε ?Αυτό κάνει το πάει λαού λαου
Αυτά τα νύχια να πιάνουν εργαλεία και να χύνουν πάνω στις ρογες ....καυλααα.......relax...
??Αυτά τα νύχια να πιάνουν εργαλεία και να χύνουν πάνω στις ρογες ....καυλααα....
Νύχια ψηλοτάκουνα...πόδια και ρογες ....φετίχ μεγαλο
Νρθω να σουΝι άχρηστη μαγείρισσα, πάω τώρα όμως γιατί κάνω καλές πίπες ?
...relax...
Αχ αχ σημαδεύω στηθακια και χυνω...relax...
ναι κουκλαρα μου ναι,να σου γλειψω τις υπεροχες ρογες σου....relax...
υπεροχο λευκο δερμα υπεροχο στηθος,το δερμα σου και το στηθος σου ειναι για πολλα φιλια και για γλειψιμο και χαιδεμα μωρακι....relax...
....είσαι λάτρης των πάντων πάνω μου μικρέ.. βλέπω.. ??υπεροχο λευκο δερμα υπεροχο στηθος,το δερμα σου και το στηθος σου ειναι για πολλα φιλια και για γλειψιμο και χαιδεμα μωρακι.
απλα λεω τη αληθεια και το δερμα σου μαρεσει και το στηθος σου και ο κωλος σου,ειναι βελουδινα ολα.....είσαι λάτρης των πάντων πάνω μου μικρέ.. βλέπω.. ??