Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.531
?
Κάνεις και τέτοια .....μας απατάς δηλαδή
Έκλεισαν τα νούμερα όσοι πρόλαβαν ....Τι περιέχει το δώρο ? να ξέρω αν είναι να μπω στην κλήρωση και εγώ ???
ομορφιά μου εσένα θα σου αφιερώσω 24ωρο..έλα εσύ Αθήνα και θα το κάψουμε, και την επόμενη εγώ σαλόνικα ?Τι περιέχει το δώρο ? να ξέρω αν είναι να μπω στην κλήρωση και εγώ ???
Σου δίνω τον αριθμό μου αν κερδίσω αρκεί να ανεβάσετε βίντεο παρέα πάνω από λεπτο από την συνεύρεση ??Τι περιέχει το δώρο ? να ξέρω αν είναι να μπω στην κλήρωση και εγώ ???
Ναι ναι ναι ναι ...Σου δίνω τον αριθμό μου αν κερδίσω αρκεί να ανεβάσετε βίντεο παρέα πάνω από λεπτο από την συνεύρεση ??
Ο ναι , με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω στην Αθήνα ή εσύ Θεσσαλονίκη ????
ομορφιά μου εσένα θα σου αφιερώσω 24ωρο..έλα εσύ Αθήνα και θα το κάψουμε, και την επόμενη εγώ σαλόνικα ?
Λες.. χαχαΒλέπω να θέλουν και στη Σαλονίκη δώρο .....άντε Ζωή κάνε κάτι για τα καρντασια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ναι ναι ναι ...
να μας βάλεις και gest απο καυλιάριδες να σας παίρνουν παρτούζα με την ΖωήΡε σεις μέχρι γκεστ καβλιαρες σας φέρνω, τι άλλο θέλετε να κάνω εδώ μέσα;!!????
Τεκνα...ε;Ωραία αντίθεση θα κάνανε με μας,ηλικιακά,αν και το καλό σεξ δεν έχει ηλικία!!!να μας βάλεις και gest απο καυλιάριδες να σας παίρνουν παρτούζα με την Ζωή
θα ηταν μιά τσόντα που θα την ζήλευε και ο Σειρινάκης πρέπει να βρείτε και τίτλοΤεκνα...ε;Ωραία αντίθεση θα κάνανε με μας!!!
Βρήκα τίτλο.. : οι αχόρταγες μιλφαρες !!θα ηταν μιά τσόντα που θα την ζήλευε και ο Σειρινάκης πρέπει να βρείτε και τίτλο
Στο κωλο επρεπε να το εχεις βαλει.να μπει καλα ο μηνας.
Αχ πόσα ν αντέξει κι αυτός ο κωλος,μια βδομάδα ταλαιπωρηθηκε ,σερί..Αν είχε στόμα θα μ έβριζε ?Στο κωλο επρεπε να το εχεις βαλει.να μπει καλα ο μηνας.
Θα σς βρισει αν δεν τον γυμναζεις με πεη.Αχ πόσα ν αντέξει κι αυτός ο κωλος,μια βδομάδα ταλαιπωρηθηκε ,σερί..Αν είχε στόμα θα μ έβριζε ?