Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.543
Γεια σου μικρέ μου!μωρο μου εσυ με τα τελεια βυζακια σου.
Γεια σου μικρέ μου!μωρο μου εσυ με τα τελεια βυζακια σου.
Παίζεις χωρίς εμένα όμως και με στεναχωρεί... ???....μα παίζω όμορφα μέρα μεσημέρι.. διάλλειμα μετά το φαΐ χαχαχαχα
κοριτσαρα σωστη εισαι.Γεια σου μικρέ μου!
Σήμερα τ αγόρια έχουν κάβλες και δεν μ έχουν αφήσει ήσυχη, μέσα έξω είμαι!!Παίζεις χωρίς εμένα όμως και με στεναχωρεί... ???
Και αυτοί το ίδιο... Μέσα έξω και μπρος πίσω να φανταστώΣήμερα τ αγόρια έχουν κάβλες και δεν μ έχουν αφήσει ήσυχη, μέσα έξω είμαι!!
Ω νά σέ γα.... . μεσημεριάτηκα .... Μού πέταξες τά μάτια έξω.... Τί μάς κάνεις ρέ παλιοκόριτσο?????
Βαζω συχνά πυκνά βιντεάκια μου όλων των ειδών αγόρι..τώρα που ήρθες στη παρέα μας,θα τα βλέπεις...?Ω νά σέ γα.... . μεσημεριάτηκα .... Μού πέταξες τά μάτια έξω.... Τί μάς κάνεις ρέ παλιοκόριτσο?????
κ.ανεις αταξίες δεν είναι κατάσταση αυτή βλεπει τοσος κόσμος παπαπαπαπαπαΒαζω συχνά πυκνά βιντεάκια μου όλων των ειδών αγόρι..τώρα που ήρθες στη παρέα μας,θα τα βλέπεις...?
Θέλω να μπαίνετε εδώ και να φτιάχνεστε με το μυαλό.. έτσι ,όσο όσο.. τόσα πια που έχουμε στην καθημερινότητα μας έννοιες, σκέψεις...οτιδήποτε μας κάνει να ξεφεύγει το μυαλό όμορφα ,καλοδεχούμενο!κ.ανεις αταξίες δεν είναι κατάσταση αυτή βλεπει τοσος κόσμος παπαπαπαπαπα
Δηλαδή καθαρό και όμορφο σαν διαμάντι;;; Εεε τώρα που εχουμε και τη βούλα του γιατρού ποιός μας πιάνει.??Προχθές πάντως που πήγα στον γυναικολόγο μου για το ρουτίνας τσεκ απ μου, ως οφείλουμε όλες οι κυρίες εξάλλου, αποκάλεσε διαμαντάκι του μουνάκι μου...? ,εφόσον πήρα τα εύσημα και απ αυτόν,τι άλλο θέλω ?
Θα μπω μετά πάλι αγόρια ,μακια!
Καθε φορά που πάω τα ίδια λέει,το λιμπιζεται νομίζω αν και βλέπει τοσα?Δηλαδή καθαρό και όμορφο σαν διαμάντι;;; Εεε τώρα που εχουμε και τη βούλα του γιατρού ποιός μας πιάνει.??
Τρελα είσαι ρε συ Τζο......relax...
Ρισπεκτ...Ρε σεις μέχρι γκεστ καβλιαρες σας φέρνω, τι άλλο θέλετε να κάνω εδώ μέσα;!!????
μάλλον θα θέλει να παίξει μαζί του και σε βλέπω πρόθυμη. Γιατρέ προχώρα Η τζο σε γουστάρειΚαθε φορά που πάω τα ίδια λέει,το λιμπιζεται νομίζω αν και βλέπει τοσα?
Είναι και καλό άτομο και κουκλί πανάθεμα τον..?μάλλον θα θέλει να παίξει μαζί του και σε βλέπω πρόθυμη. Γιατρέ προχώρα Η τζο σε γουστάρει
κοιτα να τον φας γιατί θα πάει κάπου αλλούΕίναι και καλό άτομο και κουκλί πανάθεμα τον..?
Αγοράκι μου...! Όλα καλα;;