aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
Μπορεί να είναι μέλος εδώμάλλον θα θέλει να παίξει μαζί του και σε βλέπω πρόθυμη. Γιατρέ προχώρα Η τζο σε γουστάρει
Μπορεί να είναι μέλος εδώμάλλον θα θέλει να παίξει μαζί του και σε βλέπω πρόθυμη. Γιατρέ προχώρα Η τζο σε γουστάρει
Λες να το ρωτήσω το μωρό...;?Μπορεί να είναι μέλος εδώ
Γειά σου Jo καβλιάρα
Είμαι ο Γιώργος κ θα ήθελα να σε γνωρίσω
Χαχαχαχαχαχα !!!!!εγώ δεν κατάλαβα τπτ η ξανθιά, ο Τάσος κάτι μου σφύριξε
Κλωνάρια τού Σόχο είναι..Χαχαχαχαχαχα !!!!!εγώ δεν κατάλαβα τπτ η ξανθιά, ο Τάσος κάτι μου σφύριξε
???Τρελα είσαι ρε συ Τζο...
Δέν πιστεύω νά σού τό πειράζει κιόλας??????Προχθές πάντως που πήγα στον γυναικολόγο μου για το ρουτίνας τσεκ απ μου, ως οφείλουμε όλες οι κυρίες εξάλλου, αποκάλεσε διαμαντάκι του μουνάκι μου...? ,εφόσον πήρα τα εύσημα και απ αυτόν(όπως κάθε φορά),τι άλλο θέλω ?
Θα μπω μετά πάλι αγόρια ,μακια!
Εννοείται, πως θα το τσεκάρει ;!!?Δέν πιστεύω νά σού τό πειράζει κιόλας??????
Μάλλον δεν είναι παντρεμένος ο φίλος που ρωτά εάν στο πειράζει....γιατί εμείς με ζούμε πάει με την γυναίκα μας στο γυναικολόγο...και ξέρουμε....και που να δει όταν μένει έγκυος η άλλη και είναι στην αρχή ....δεν κάνει υπεριχογραφιμα στην κοιλιά ...βγάζει τον δονητη προφυλακτικό λιπαντικό και φουλ μέσα ?????️?️Εννοείται, πως θα το τσεκάρει ;!!?
Καί θά τό βλέπει καί σέ βάθος ό άτιμος!!! Έ ρέ τόν τυχερό!!! Καί δωρεάν μάτι στά ενδότερα από τό μουνάκι τής Jo!!! ???Εννοείται, πως θα το τσεκάρει ;!!?
Πωωωωωω ... μας αρρώστησες ...
Στο έφτιαξα λιγοΤρελη είσαι ρε συ Τζο...
Ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας...Στο έφτιαξα λιγο
Μια χαρά είναι αρκεί να είναι σε καταστολή....Ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας...
Σταματά βρε απαπαπα!!λύσσα ?Μια χαρά είναι αρκεί να είναι σε καταστολή....
Όλο με πειράζει τι θα τον κάνω μου λες;;;Με βρήκε μικρή χαχαχαΑνάλογα πώς το βλέπει ο καθένας...
Πέσε στα 4 και παρακάλεσεΣταματά βρε απαπαπα!!λύσσα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλο με πειράζει τι θα τον κάνω μου λες;;;Με βρήκε μικρή χαχαχα
Μάλλον δεν είναι παντρεμένος ο φίλος που ρωτά εάν στο πειράζει....γιατί εμείς με ζούμε πάει με την γυναίκα μας στο γυναικολόγο...και ξέρουμε....και που να δει όταν μένει έγκυος η άλλη και είναι στην αρχή ....δεν κάνει υπεριχογραφιμα στην κοιλιά ...βγάζει τον δονητη προφυλακτικό λιπαντικό και φουλ μέσα ?????️?️
Πέσε στα 4 και παρακάλεσε