Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Θα κρυώσεις και μετά θα έρθω να σου δώσω το σιροπάκι σου στο στόμα...Έτοιμη για βόλτα ?
Θα κρυώσεις και μετά θα έρθω να σου δώσω το σιροπάκι σου στο στόμα...Έτοιμη για βόλτα ?
Θα κρυώσεις και μετά θα έρθω να σου δώσω το σιροπάκι σου στο στόμα...
Γουρουνάκι μου. Καλά??Σήμερα πολλά σιρόπια πίνω και έχω μέλλον ακόμη ?
Περνάμε γαμάτα, έχουν νοικιάσει Airbnb τα παιδιά, είναι παρέα από εδώ,και έχουμε τα πάντα,σεξ ,γέλιο φοβερό παρεάκι!!ντοκουμέντα το βράδυ!!Αντέχω ακόμη όμως.. ?
Κάνετε και διάλειμμα για να μπείτε μπουτελείακομ;;; ???Περνάμε γαμάτα, έχουν νοικιάσει Airbnb τα παιδιά, είναι παρέα από εδώ,και έχουμε τα πάντα,σεξ ,γέλιο φοβερό παρεάκι!!ντοκουμέντα το βράδυ!!Αντέχω ακόμη όμως.. ?
ζητα τα τετραγωνικα , μπορει να πεσει καμια ερωτηση του χρονου στην απογραφηΠερνάμε γαμάτα, έχουν νοικιάσει Airbnb τα παιδιά, είναι παρέα από εδώ,και έχουμε τα πάντα,σεξ ,γέλιο φοβερό παρεάκι!!ντοκουμέντα το βράδυ!!Αντέχω ακόμη όμως.. ?
Σε 10 χρόνια πάλι ?ζητα τα τετραγωνικα , μπορει να πεσει καμια ερωτηση του χρονου στην απογραφη
τυπε δεν τα εμαθες , σαν τα εμβολια θα ειναι και η απογραφη , καθε χρονοΣε 10 χρόνια πάλι ?
Ήμουν απογραφέας το 1991 ??τυπε δεν τα εμαθες , σαν τα εμβολια θα ειναι και η απογραφη , καθε χρονο
τωρα που μαθαμε να κανουμε καθε χρονο
Αντε να τους βγαλεις οφ!!!Περνάμε γαμάτα, έχουν νοικιάσει Airbnb τα παιδιά, είναι παρέα από εδώ,και έχουμε τα πάντα,σεξ ,γέλιο φοβερό παρεάκι!!ντοκουμέντα το βράδυ!!Αντέχω ακόμη όμως.. ?
αρα ανηκεις στην ομαδα της αναμνηστικης δόσης !!!Ήμουν απογραφέας το 1991 ??
Δε βλέπω την ώρα να κλείσω εξάμηνο???αρα ανηκεις στην ομαδα της αναμνηστικης δόσης !!!
υπεροχο..Να βάλω έναν μεζέ από το υλικό το βραδινό.. Αυτό συνέβη ,μετά από 5 κυρίους εναλλάξ στο κωλαράκι/μουνάκι μου..
Κατακόκκινο μου το κάνανε..?υπεροχο..
ετσι δεν ειναι πιο ομορφο; το χαρηκες, μωρο;Κατακόκκινο μου το κάνανε..?
Παραααααα πολύ!!ετσι δεν ειναι πιο ομορφο; το χαρηκες, μωρο;
αυτο μετραει, κοριτσι, σκοπος του σεξ ειναι ο οργασμος της γυναικαςΠαραααααα πολύ!!
Θα γυρίσω σπίτι μετά τις 10, θα περικόψω ότι πρέπει και θα βάλω υλικό αν είναιαυτο μετραει, κοριτσι, σκοπος του σεξ ειναι ο οργασμος της γυναικας