Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.084
Γιατί να με χάσετε καλέΧασαμε την Αντζι, να δουμε πότε θα χασουμε και την Τζο
Γιατί να με χάσετε καλέΧασαμε την Αντζι, να δουμε πότε θα χασουμε και την Τζο
σκετη καυλα τα βογγητα σου......ασταματητη Τζο....5 άντρες και εγώ!
εισαι φοβερη μωρο μουΛοιπόν ,προσπαθήσαμε χωρις στοιχεία να βγει υλικό ,κάποιοι που είχαν τατου τα κάλυψαν με τα ρούχα τους κλπ,με τόσα άτομα ότι μπορέσαμε κάναμε ?,το έταξα όμως και τράβηξα ?
Aπο καμια προταση γαμουΓιατί να με χάσετε καλέ
Αχ, δεν μπορώ γάμους και δεσμεύσεις ,παθαίνω αναφυλαξία, αρα δεν θα με χάσετε !!Aπο καμια προταση γαμου
Μακαρι, γιατι μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 4-5 κοπελες που τις χασαμε ετσιΑχ, δεν μπορώ γάμους και δεσμεύσεις ,παθαίνω αναφυλαξία, αρα δεν θα με χάσετε !!
Ένας κύριος προχθές εδώ, μου ζήτησε να έρθει με μονοπετρο,έτρεξα έξω από το νήμα μου και μπήκα μετά από 3 ώρες!?Μακαρι, γιατι μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 4-5 κοπελες που τις χασαμε ετσι
Νατα μας, δεν τα ειπα εγω? Ενταξει, αυτον δεν τον ηθελες, αν ομως κάνει την κινηση κανενας που γουσταρεις, δεν ξερω αν θα πεις παλι οχι.Ένας κύριος προχθές εδώ, μου ζήτησε να έρθει με μονοπετρο,έτρεξα έξω από το νήμα μου και μπήκα μετά από 3 ώρες!?
Θα πω πάλι Όχι Άλεξ μου ...δεν έχει να κάνει με το άτομο αλλά ότι δεν θέλω τη δέσμευσηΤζο, ακου μια ιστορια
Πριν καμια δεκαετια ειχα ραντεβου με μια πολυ ομορφη ανεξαρτητη, πανυψηλη, ξανθια με κοντα μαλλια, εκεινη την εποχη ηταν ανετα μεσα στις τρεις καλυτερες του χωρου, καποιοι ισως καταλαβαινουν για ποιαν μιλαω
Κάνουμε το ραντεβου, μενω πολυ ευχαριστημενος, της λεω να τα πουμε και το επομενο Σαββατο?
Μου λεει δεν μπορω, εχω κανονισει σαββατοκυριακο Αραχωβα με πελατη.
Ε αυτο ηταν, μετα απο εκεινο το σαββατοκυριακο τη χασαμε, ο πελατης της εδωσε μονοπετρο και της εκανε προταση γαμου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νατα μας, δεν τα ειπα εγω? Ενταξει, αυτον δεν τον ηθελες, αν ομως κάνει την κινηση κανενας που γουσταρεις, δεν ξερω αν θα πεις παλι οχι.
Να πω και το αλλο.
Εστειλα προ μηνων μηνυμα σε μια κοπελα του χωρου που τα εχει παρατησει και εχει παντρευτει.
Μου λεει σε ευχαριστω για την προτιμηση σου αλλά παντρευτηκα.
Της λεω, πηγαινω και με παντρεμενες, δεν εχω θέμα.
Και μου απανταει αφου παντρευτηκα θα ειμαι πιστή.
Τροφη για σκεψη.
Αγαπη μου η απογραφη γινεται καθε δεκα χρονιαΝα σου πω αληθεύει όπως είπε ο Νιπλης ότι απογραφή θα κάνουμε κάθε χρόνο όπως με τα εμβόλια?!έκανα αμάν να φτιάξω τη μια..?
Το ξέρω ρε συ, ο άλλος με μπέρδεψε...???Αγαπη μου η απογραφη γινεται καθε δεκα χρονια
Ειναι λαμογιο αυτος, μην μασας!!!Το ξέρω ρε συ, ο άλλος με μπέρδεψε...???
Ένας κύριος προχθές εδώ, μου ζήτησε να έρθει με μονοπετρο,έτρεξα έξω από το νήμα μου και μπήκα μετά από 3 ώρες!?
Α και εσύ μου ζήτησες σωστά,αλλά λέω για τον αλλον κύριο...είστε αρκετοί οι γαμπροί τελικά...?εντάξει εντάξει, δεν το ξανακάνω!!!
αληθεύει όπως είπε ο Νιπλης ότι απογραφή θα κάνουμε κάθε χρόνο όπως με τα εμβόλια?!