?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο κολλητός??μωρό..
στο ξενοδοχειο πας;Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμη
?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο κολλητός??μωρό..
στο ξενοδοχειο πας;Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμη
προσεξε μην σε πλημμυρισουνε ,οι μαντραχαλεοι γλυκια μου καταπιολα.Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμη
1 με;;;Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμη
Ε ναι τόσο μεγάλα σχήματα βολεύουνσε χοτελ συνήθως σουίταστο ξενοδοχειο πας;
προσεξε μην σε πλημμυρισουνε ,οι μαντραχαλεοι γλυκια μου καταπιολα.
Ο Θεός Βοηθός Γιάννη μου ?1 με;;;
Οχι τιποτα αλλο για να τσεκαρουμε σε τι κατασταση θα εισαι μετα ?
θα τους ξετιναξεις ολουςΟ Θεός Βοηθός Γιάννη μου ?
για 5 μας ειπες, μην βαζεις και 6ο τωρα !!!Ο Θεός Βοηθός Γιάννη μου ?
για 5 μας ειπες, μην βαζεις και 6ο τωρα !!!
δωσε μου λιγο χρόνο, στον 8ο εχω φτασει , δεν ειναι και ερωτηση που την κανεις με το καλημερα , πρεπει να το φερει η κουβεντα πχΕσύ κανόνισε με τους άλλους 19
η γυναικα επιτρεπει να παω με κωλ-γκερλ δεν το θεωρει κερατο αυτο γαμημενεδωσε μου λιγο χρόνο, στον 8ο εχω φτασει , δεν ειναι και ερωτηση που την κανεις με το καλημερα , πρεπει να το φερει η κουβεντα πχ
-Καλησπερα , ωραια μερα ε ?
-Ναι οντως
-οτι πρεπει για παρτουζα , ψηνεσαι ?
βρε βρε , καλως το παιδι .. ωραια στα ειπε για να δει τι θα κανεις , ορθιος κοιμασαι !!!η γυναικα επιτρεπει να παω με κωλ-γκερλ δεν το θεωρει κερατο αυτο γαμημενε
μου εβαλε ορο να παρουμε παρτουζα εγω και εσυβρε βρε , καλως το παιδι .. ωραια στα ειπε για να δει τι θα κανεις , ορθιος κοιμασαι !!!
Να στην κλεισω τοτε
ααα την πονηρη , για να σε φορτωθω εγω μετα , δεν σφαξανε πες τηςμου εβαλε ορο να παρουμε παρτουζα εγω και εσυ
Να έρθετε να έρθετε!!μου εβαλε ορο να παρουμε παρτουζα εγω και εσυ
δεν εχω θεμα εγω αυτος δεν βγαινει περα απο το γκαζον τουΝα έρθετε να έρθετε!!
μπορεις να τον κανεις ασηκωτο στο ξυλο ? πληρωνω οσο-οσοΝα έρθετε να έρθετε!!
Ευχαριστώ που με τιμησες στο νήμα μου!!!μου εβαλε ορο να παρουμε παρτουζα εγω και εσυ
Εμείς τα λέμε συχνά, και ευχαριστώ που περνάς από εδώ!μπορεις να τον κανεις ασηκωτο στο ξυλο ? πληρωνω οσο-οσο
δεν εχω θεμα εγω αυτος δεν βγαινει περα απο το γκαζον του
αυτο να δω και μετα θα κλεισω τα ματια μουμου εβαλε ορο να παρουμε παρτουζα εγω και εσυ