Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.687
Εντάξει γ@μησε η απάντηση του χαχχαχαχαχα
Εντάξει γ@μησε η απάντηση του χαχχαχαχαχα
ωχ μην τα γραφεις αυτα γιατι σε λιγο θα εμφανισθει ο κολλητος του και αμα δει αυτο γραμμενο θα αρχισει το τρολλαρισμαΕντάξει γ@μησε η απάντηση του χαχχαχαχαχα
ok, κόλαση, άμεση αντίδραση, παρουσιάστε
με χαρα συμμετεχω αν οργανωσειςΑν ήμουν εγώ εκεί θα στην είχα οργανώσει στο τσακ μπαμ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συχνότατα!!έχω μεταπτυχιακό!
Ποιος είναι ο κολλητός?ωχ μην τα γραφεις αυτα γιατι σε λιγο θα εμφανισθει ο κολλητος του και αμα δει αυτο γραμμενο θα αρχισει το τρολλαρισμα
η μεγαλυτερη μουρακλα του φορουμ ο ανθρωπος που δουλευει 72 ωρες το 24ωρο @athinaios44Ποιος είναι ο κολλητός?
Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου.. μες στην μουρμούρα είναι αν δεν απατώμαι ? η τον μπέρδεψα με άλλον?!η μεγαλυτερη μουρακλα του φορουμ ο ανθρωπος που δουλευει 72 ωρες το 24ωρο @athinaios44
απατασαι πολυ...Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου.. μες στην μουρμούρα είναι αν δεν απατώμαι ?
Ζήτησα από τα παιδιά να βγάλουμε αρκεί να μην υπάρξουν πρόσωπα,θέλει διαχείριση τόσα άτομα..Υλικο για μαλακια θα υπαρξει απο αυτη τη μεγαλη παρτουζα;
απατασαι πολυ...
απο της καλυτερες εταιρειες...κοινοχρηστα τα παντα κανουνΖήτησα από τα παιδιά να βγάλουμε αρκεί να μην υπάρξουν πρόσωπα,θέλει διαχείριση τόσα άτομα..
σε ολα τα νηματα πρεπει να με κανεις ρεζιλι βρε πουστη ?η μεγαλυτερη μουρακλα του φορουμ ο ανθρωπος που δουλευει 72 ωρες το 24ωρο @athinaios44
ποτε δεν εισαι μπερδεμενηΘα μπερδεύτηκα η ξανθιά
μπηκε ο μαλακας , που μου τον εκανες και mentionποτε δεν εισαι μπερδεμενη
ας προσεχεςσε ολα τα νηματα πρεπει να με κανεις ρεζιλι βρε πουστη ?
μιλα εσυ τωρα με τον αυτιστικο που μας τον εφερεςας προσεχες
τρεξε να φυγεις εσυ , φυγεεε στο ραντεβουΑχ σας θέλω όλους εδώ μαζι παρτουζα είστε μονίμως ξεσηκωμενοι και μ εξιτάρει!!!!!
Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμητρεξε να φυγεις εσυ , φυγεεε στο ραντεβου
Δεν ξερεις απο τι θα γλυτωσεις , θα με ευγνωμονείς
Στις 1 το έχω αρα θα κάτσω λίγο ακόμη