redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 726
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!!Καλημέρα στ αγόρια τα ήσυχα και τ άτακτα...χαλαρώστε βρε έχει και ζεστη,"κάντε έρωτα οχι πόλεμο" είναι το μότο εδω μεσα!
![]()
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!!Καλημέρα στ αγόρια τα ήσυχα και τ άτακτα...χαλαρώστε βρε έχει και ζεστη,"κάντε έρωτα οχι πόλεμο" είναι το μότο εδω μεσα!
![]()
Καλησπέρα αγάπη!!Καλημμμεεερρααααααααααααααααααααα γλυκιά ,,όμορφη,,,καυλιάρα και κορμάρα Joooooooooooooooooooooooooooooooo...Μια όμορφη μέρα να εχεις κουμπαρούλα μου![]()
Αγορι μου μοναδικό.. σε φιλω γλυκά!Κουκλαρα μου υπεροχη..!!!
μανεκεν !!!!!!!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Σ ευχαριστώ μάτια μου!!μανεκεν !!!!!!!!!!!
Αχ ! εχω παθει χοντρη πλακα μαζι σου κοπελα μουΣ ευχαριστώ μάτια μου!!
αχχχ!!!Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα(και ξεμουνιασμα)
![]()
ΚΑΥΤΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αχ ! εχω παθει χοντρη πλακα μαζι σου κοπελα μου
Στο στοιχείο σου εσυ...κωλαράκι Τζο χαχαχαχα!!αχχχ!!!
....αριστοκρατικη!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Καλώς τον αλλον καυλιαρη..απαρτία τ αγόρια μου!Καλημέρα αγάπη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΥΤΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
Ευχαριστώ μούτρο μου όμορφο!....αριστοκρατικη!!!!!
πολυ αποφασισμενος θα ελεγα ! ομως δυστυχως υπαρχει 1 μικρο κωλυματακιΑν εισαι σοβαρο κι αποφασισμένο αγόρι,θα χαρώ να τα πούμε κάποια στιγμή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο στοιχείο σου εσυ...κωλαράκι Τζο χαχαχαχα!!
Σταθερή κι ασφαλή καυλα η Τζο.. ετσι μωρο μου!!Η Μάικροσοφτ έπεσε. Διεθνές μπλακάουτ.
Το πρώτο που κατέρρευεσε, η πλατφόρμα των ραντεβού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας.
Τα μόνα ραντεβού ασφαλή παγκοσμίως είναι τα ραντεβού της Τζο.![]()
Σέξυ Τζο μας κάτι έκανες στον Bill Gates δεν εξηγείτε αλλιώς.Του ξέσκισες τα συστήματα!!!!Σταθερή κι ασφαλή καυλα η Τζο.. ετσι μωρο μου!!
Μωρο μήπως να παω να του κάνω μια πιπουλα διαρκείας μπας κι ισιωσει ;!!Σέξυ Τζο μας κάτι έκανες στον Bill Gates δεν εξηγείτε αλλιώς.Του ξέσκισες τα συστήματα!!!!
Αν το κάνεις αυτό θα καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα.Θα θέλει ο Gates και ο Munsk να γυρίσουμε στην παλαιολιθική εποχή κυνήγι και σεξ μόνο.Και σίγουρα μόνο με σένα,Μωρο μήπως να παω να του κάνω μια πιπουλα διαρκείας μπας κι ισιωσει ;!!
...δουλευει την πισω πορτα σε firewall και software γι αυτο!!!!Η Μάικροσοφτ έπεσε. Διεθνές μπλακάουτ.
Το πρώτο που κατέρρευεσε, η πλατφόρμα των ραντεβού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας.
Τα μόνα ραντεβού ασφαλή παγκοσμίως είναι τα ραντεβού της Τζο.![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!...δουλευει την πισω πορτα σε firewall και software γι αυτο!!!!![]()