Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.430
Να έχετε μια όμορφη μέρα αγόρια μου & καυτή από καυλες,οχι λογω καιρού ..
Έχουμε που έχουμε τη ζέστη εδώ στο μαγαζί έχουμε και εσένα κουμπάρα να μας ανεβάζεις τη θερμοκρασία ....Ευτυχώς που η κουμπάρα σου δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα να της ανέβη και αυτηνης το αίμα στο κεφάλι με αυτές της καυλαρικες φώτο σου ...Χα χα χα χα χαΝα έχετε μια όμορφη μέρα αγόρια μου & καυτή από καυλες,οχι λογω καιρού ..
![]()
Το πολύ πολύ αφου με αγαπά κ την αγαπώ, να σε βάλουμε στην μέση χαχαχαχα!Έχουμε που έχουμε τη ζέστη εδώ στο μαγαζί έχουμε και εσένα κουμπάρα να μας ανεβάζεις τη θερμοκρασία ....Ευτυχώς που η κουμπάρα σου δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα να της ανέβη και αυτηνης το αίμα στο κεφάλι με αυτές της καυλαρικες φώτο σου ...Χα χα χα χα χα![]()
Ναι ναι όλο λόγια εισαι κουμπάρα και από πράξεις τίποτα ....Το πολύ πολύ αφου με αγαπά κ την αγαπώ, να σε βάλουμε στην μέση χαχαχαχα!
Γελάς εεε....Η κουμπάρα σου με αγαπάει και πολύ μάλιστα και το ξέρεις,,, αλλά εσύ πόσο?????????Για να δω πόσο???Ναι ναι όλο λόγια εισαι κουμπάρα και από πράξεις τίποτα ....![]()
Πάλι εδώ καυλαντίζεις;;;Ναι ναι όλο λόγια εισαι κουμπάρα και από πράξεις τίποτα ....![]()
Χωρίς τη αγαπημένη μου κουμπάρα δεν μπορώ αφού το ξέρεις ...Σκέψου να μου έδινε και κοκο ... χα χα χα ..Καλέ μου φίλε μπήκα στο νήμα αυτό ως ανωνύμως συνομιλητής άλλα όπως παντού υπάρχουν η ξερωλες και ειδήμονες ....Πάλι εδώ καυλαντίζεις;;;
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα νήμα που ζητάνε λάστιχα αυτοκινήτου!!!
Πήγαινε να μοιράσεις τη γνώση![]()
Τυχερός που σε έχει εκεί να Ιππευεις !!!Καλο βραδυ κουκλάκια!
![]()
Καηκαμε που καηκαμε σήμερα έχουμε και εσένα να μην μας αφήνεις να σβήσουμε με τίποτα!!Να έχετε μια όμορφη μέρα αγόρια μου & καυτή από καυλες,οχι λογω καιρού ..
![]()
Είμαι άτακτο κορίτσι..μ αρέσει να σας καυλώνω,γιατι ετσι φτιάχνομαι κι εγώ..Καηκαμε που καηκαμε σήμερα έχουμε και εσένα να μην μας αφήνεις να σβήσουμε με τίποτα!!
Απίστευτη κορμαρα!!!Καηκαμε που καηκαμε σήμερα έχουμε και εσένα να μην μας αφήνεις να σβήσουμε με τίποτα!!
Δεν εισαι άτακτο κοριτσι εισαι η Θέα ΚΑΥΛΑΕίμαι άτακτο κορίτσι..μ αρέσει να σας καυλώνω,γιατι ετσι φτιάχνομαι κι εγώ..
...εχω να σου κάνω κι άλλα κόλπα εσένα καυλιαρη!Δεν εισαι άτακτο κοριτσι εισαι η Θέα ΚΑΥΛΑ
Ειμαι απόλυτα σίγουρος καθαρμα μου ατελείωτο...εχω να σου κάνω κι άλλα κόλπα εσένα καυλιαρη!
Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα..
Προβολή συνημμένου 1207568
Η επιτομή της σουφρας μετα απο σφυροκόπημα απο δραπανοκατσαβιδο. Μόνο εσυ καυλα μου και η κωλοτρυπιδα σου μπορει να κανει τέτοια ζημιά!!!! Εισαι απίστευτη σουφρα. Τρελη τσόντα θα γυρίσουμε τα δυο μας!!!Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα..
Προβολή συνημμένου 1207568
Απορει το σύμπαν με τόσο γ@μησι που τρωω πως κι είναι τοσο στενός ..τους λέω ρωτήστε τον χαχαχαχα!!Η επιτομή της σουφρας μετα απο σφυροκόπημα απο δραπανοκατσαβιδο. Μόνο εσυ καυλα μου και η κωλοτρυπιδα σου μπορει να κανει τέτοια ζημιά!!!! Εισαι απίστευτη σουφρα. Τρελη τσόντα θα γυρίσουμε τα δυο μας!!!
Αγαπη μου στη ζωη τιποτα δεν ειναι τυχαίο το ίδιο και η μοναδική κωλοτρυπιδα σου που ειναι απλα μοναδική. Αν δεν ηταν αυτη που ειναι μοναδική θα ηταν απλα σαν όλες τις άλλες. Το σύμπαν αποφάσισε εσένα γιαυτο και ο αστερισμός της Καυλαα λέγεται JOΑπορει το σύμπαν με τόσο γ@μησι που τρωω πως κι είναι τοσο στενός ..τους λέω ρωτήστε τον χαχαχαχα!!
(Περαν οτι ειναι περιποιημένος ΠΑΝΤΑ!)
Αυτά κάνεις και μας κολάζεις γυναικάρα ατελείωτη!!!Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα(και ξεμουνιασμα)
![]()