gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
αχχχ!!!Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα(και ξεμουνιασμα)
αχχχ!!!Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα(και ξεμουνιασμα)
ΚΑΥΤΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Αχ ! εχω παθει χοντρη πλακα μαζι σου κοπελα μου
Στο στοιχείο σου εσυ...κωλαράκι Τζο χαχαχαχα!!αχχχ!!!
....αριστοκρατικη!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Καλώς τον αλλον καυλιαρη..απαρτία τ αγόρια μου!Καλημέρα αγάπη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΥΤΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
Ευχαριστώ μούτρο μου όμορφο!....αριστοκρατικη!!!!!
πολυ αποφασισμενος θα ελεγα ! ομως δυστυχως υπαρχει 1 μικρο κωλυματακιΑν εισαι σοβαρο κι αποφασισμένο αγόρι,θα χαρώ να τα πούμε κάποια στιγμή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο στοιχείο σου εσυ...κωλαράκι Τζο χαχαχαχα!!
Σταθερή κι ασφαλή καυλα η Τζο.. ετσι μωρο μου!!Η Μάικροσοφτ έπεσε. Διεθνές μπλακάουτ.
Το πρώτο που κατέρρευεσε, η πλατφόρμα των ραντεβού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας.
Τα μόνα ραντεβού ασφαλή παγκοσμίως είναι τα ραντεβού της Τζο.
Σέξυ Τζο μας κάτι έκανες στον Bill Gates δεν εξηγείτε αλλιώς.Του ξέσκισες τα συστήματα!!!!Σταθερή κι ασφαλή καυλα η Τζο.. ετσι μωρο μου!!
Μωρο μήπως να παω να του κάνω μια πιπουλα διαρκείας μπας κι ισιωσει ;!!Σέξυ Τζο μας κάτι έκανες στον Bill Gates δεν εξηγείτε αλλιώς.Του ξέσκισες τα συστήματα!!!!
Αν το κάνεις αυτό θα καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα.Θα θέλει ο Gates και ο Munsk να γυρίσουμε στην παλαιολιθική εποχή κυνήγι και σεξ μόνο.Και σίγουρα μόνο με σένα,Μωρο μήπως να παω να του κάνω μια πιπουλα διαρκείας μπας κι ισιωσει ;!!
...δουλευει την πισω πορτα σε firewall και software γι αυτο!!!!Η Μάικροσοφτ έπεσε. Διεθνές μπλακάουτ.
Το πρώτο που κατέρρευεσε, η πλατφόρμα των ραντεβού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας.
Τα μόνα ραντεβού ασφαλή παγκοσμίως είναι τα ραντεβού της Τζο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!...δουλευει την πισω πορτα σε firewall και software γι αυτο!!!!
Lady in red που λέει και ο Chris De Burgh!!!Γυναικαρα ατελείωτη!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Σ ευχαριστω ψυχη μου!!Lady in red που λέει και ο Chris De Burgh!!!Γυναικαρα ατελείωτη!!!
Τζό μου κράτησαν πολύ καλή παρέα οι καυλιάρικες φωτο όσο ήμουν στα ξένα, στα πλοία, ήταν ο μόνος λόγος που έκανα account εδώ. Κολάζεις και Άγιο.Να ξεκαθαρίσω κάτι ,για τελευταία όμως φορά, γιατί γίνεται χαμός στα μηνύματα που ζητάτε ραντεβού και μια ευκαιρία να σας δω..δέχομαι πολυ επιλεκτικά καινούρια άτομα,ως επι το πλείστον έχω ηδη μιλήσει μαζί τους κι έχω καταλάβει ότι δεν είναι αργοσχολοι -καυλαντες,αλλα σοβαροί άνδρες.
Επίσης υπάρχουν μέλη(τα οποία γνωρίζω)και δεν δέχομαι να τους δω/ξανα δω (ανάξιοι λογου κατ εμέ ..)
Αυτά αγορια μου και δεν εξηγω ξανα τα ιδια κ τα ιδια .Γουστάρω να δω κάποιον θα τον δω,δεν γουστάρω δεν θα τον δω,σημασία έχει ότι αν γίνει το ραντεβού μας θα περάσουμε φινα αυτο δεδομένο απο πλευράς μου!
Ευχαριστώ και σας φιλώ καυλιαρικα μου..να έχετε μια μερα γεμάτη σεξ!!
Τι να πούμε τώρα ρε Ιωάννα …Έχεις διαλύσει όλους τους μετρητές της καυλας!!!Φρέσκια φωτο απο το ραντεβού πριν λιγο που είχα..
Αυθόρμητες πόζες μωρό!!Τι να πούμε τώρα ρε Ιωάννα …Έχεις διαλύσει όλους τους μετρητές της καυλας!!!