Manowar24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 637
- Πόντοι
- 301
Είσαι πλάσμα φτιαγμένο για τον έρωτα Ιωάννα!!!Αυθόρμητες πόζες μωρό!!
Είσαι πλάσμα φτιαγμένο για τον έρωτα Ιωάννα!!!Αυθόρμητες πόζες μωρό!!
Δεν ακύρωσα κανενα ραντεβού ,οπως και δεν ακυρώνω ποτέ ,ΔΕΝ ΔΈΧΤΗΚΑ καν να κλείσουμε (ο τυπος με την επιμονή να έρθει σπίτι μου να γλυτώσει χοτελ ήσουν σωστά.. ;!)Sexy jo: σε ευχαριστώ που ακυρωσες το ραντεβού μας, βρηκα μια πολύ μουνάρα και την πήδηξα...
...χαίρομαι ματια μου πολυ..!Τζό μου κράτησαν πολύ καλή παρέα οι καυλιάρικες φωτο όσο ήμουν στα ξένα, στα πλοία, ήταν ο μόνος λόγος που έκανα account εδώ. Κολάζεις και Άγιο.
Γειά σου και σενα αγορι !!Ευχαριστώ πολυ!!γεια σου Τζο με την απίστευτη κ@λαρα!
Εκεί μέσα θα είσαι ξανα σε λίγες μέρες πάλι ...Καίγομαι
Καίγομαι
Ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά
Θα βάλω για καληνύχτα φώτο που πάρθηκε μετα απο απολαυστικό ξεκωλιασμα(και ξεμουνιασμα)
Χαχαχαχαχα!Σε πείραξε που δεν κάναμε ραντεβού ε;!μπορεί να έχεις τα χρονάκια σου, αλλά πολύ πιθανόν (με βάση τα λεγόμενα των άλλων) να είσαι φωτιά στο κρεβάτι.
Έτοιμη για καλλιστεία!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Όσες φορές και να το γράψεις κάποιοι δεν. Μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους.Να ξεκαθαρίσω κάτι ,για τελευταία όμως φορά, γιατί γίνεται χαμός στα μηνύματα που ζητάτε ραντεβού και μια ευκαιρία να σας δω..δέχομαι πολυ επιλεκτικά καινούρια άτομα,ως επι το πλείστον έχω ηδη μιλήσει μαζί τους κι έχω καταλάβει ότι δεν είναι αργοσχολοι -καυλαντες,αλλα σοβαροί άνδρες.
Επίσης υπάρχουν μέλη(τα οποία γνωρίζω)και δεν δέχομαι να τους δω/ξανα δω (ανάξιοι λογου κατ εμέ ..)
Αυτά αγορια μου και δεν εξηγω ξανα τα ιδια κ τα ιδια .Γουστάρω να δω κάποιον θα τον δω,δεν γουστάρω δεν θα τον δω,σημασία έχει ότι αν γίνει το ραντεβού μας θα περάσουμε φινα αυτο δεδομένο απο πλευράς μου!
Ευχαριστώ και σας φιλώ καυλιαρικα μου..να έχετε μια μερα γεμάτη σεξ!!
Είσαι κορυφή...Καλησπέρα στ αγόρια μου!
ΟΟΟΟΟΟΟ Να σου γαμ...... Αμαν ρεεεε αμαννν.......Καλλλαααααααααααααααα.Φρέσκια φωτο απο το ραντεβού πριν λιγο που είχα..
Κουμπάρε??ΟΟΟΟΟΟΟ Να σου γαμ...... Αμαν ρεεεε αμαννν.......Καλλλαααααααααααααααα.