Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.477
Έτοιμα ααααααα!!!!!κι εσυ 2 πιπογυρα !!! χαχαχ
Έτοιμα ααααααα!!!!!κι εσυ 2 πιπογυρα !!! χαχαχ
Με αυτο το outfit θα ερθεις στη συναυλια του Paul van Dyk τον Ιουνιο στο Bolivar που θα εχω τραπεζιΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
με απ ολα ????Έτοιμα ααααααα!!!!!
Reasonable fearΕ άμα γράφουν τ αγόρια μου "η Τζο έχει αντοχές ,ειναι γι άγρια σεξ,πρεπει να παίρνουμε βιταμίνες μαζί της" χεστικε πάνω του ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αμε να έρθω!!Με αυτο το outfit θα ερθεις στη συναυλια του Paul van Dyk τον Ιουνιο στο Bolivar που θα εχω τραπεζι
Κερδη και ζημιεςΘα σας πω γιατί ανέφερα το περιστατικό..και πραγματικά τσαντίστηκα..πχ μου τηλ ένας ακυρος καυλαντας ,με απασχολεί στο τηλ κανα 15..μισάωρο...η μου έχει δεσμεύσει χρόνο ασκοπα..κι εχω ταυτόχρονα κλήσεις από κυρίους σταθερούς η και σοβαρούς καινούργιους, που δεν μπορούν να με πιάσουν στο τηλ η να με βρουν διαθέσιμη,(γιατί εγώ δεν θα πάρω ποτέ πίσω να ενοχλήσω),αρα εχω ηδη χάσει τον χρόνο μου μ ασχετο άτομο κι οι σωστοί κύριοι την ευκαιρία να με δουν..γιατι μ απασχολούσε ο άκυρος!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!Κερδη και ζημιες
Κοιτα , στο σεξ ηταν μελατος , αλλα για να σε απασχολησει μιση ωρα στα λογια ηταν δυνατος. Κανας πολιτικος του Κουλη θα ηταν
Μωρο μου καυλωνω οταν σε κανω να γελαςΧαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουκλάρα. Πω πω τρελαίνομαι για όμορφες αυστηρές κυρίες!Καλημερούδια!
Για ν αποφευγουμε παρεξηγήσεις (γιατί πλέον θα μοιράζω μπλοκ σ οτι θεωρώ ότι μ ενοχλεί),σε μηνύματα δεν απαντώ, και στο τηλέφωνο θα είστε συγκεκριμένοι στο τι θέλετε.
*Αν με σεβαστείτε 1 ,θα σας σεβαστώ 10!
Καλη εβδομάδα με μπόλικο σεξακι εύχομαι!
...την επόμενη φορά να παίξουμε ρόλους.. αλλα πως μπορώ να ειμαι αυστηρη σε σένα ρε αγαπη που εισαι..γλυκας;!!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα κουκλάρα. Πω πω τρελαίνομαι για όμορφες αυστηρές κυρίες!
Θα βρεις τρόπο εσύ! Ανυπομονώ και θα το κανονίσω σύντομα. Φιλάκια παντού, καλημέρα....την επόμενη φορά να παίξουμε ρόλους.. αλλα πως μπορώ να ειμαι αυστηρη σε σένα ρε αγαπη που εισαι..γλυκας;!!!
Καλη εβδομάδα να έχουμε!
θεάΚαλημερούδια!
Για ν αποφευγουμε παρεξηγήσεις (γιατί πλέον θα μοιράζω μπλοκ σ οτι θεωρώ ότι μ ενοχλεί),σε μηνύματα δεν απαντώ, και στο τηλέφωνο θα είστε συγκεκριμένοι στο τι θέλετε.
*Αν με σεβαστείτε 1 ,θα σας σεβαστώ 10!
Καλη εβδομάδα με μπόλικο σεξακι εύχομαι!
Μου τηλεφωνεί ένας..πανω από 4 φορές . .προσπαθώ να εξυπηρετησω (γνωστό σε όλους ότι ειμαι εξυπηρετικη αρκεί να μπορώ..) περιμένω το τελικό να μου πει οκ για κλείσιμο ..και τι απαντά;; αφού μ έπρηξε για ωρα να με δει οπωσδήποτε .."Εισαι πολυ καλη ,άψογη επαγγελματίας οπως γράφουν όλοι ,σοβαρή,αλλα διάβασα ότι θες άγρια στο σεξ κι αυτούς που αντέχουν,κι εγω ειμαι για ήρεμα οχι για πολλά πολλα"
Ρε αγόρια αργόσχολα που δεν έχετε τι να κάνετε κσι παίζετε το πουλάκι σας με το να ενοχλείτε..Έλεος..Έλεος πια.. δεν βαριέστε να λέτε μαλακιες;!
Ναι είμαι άγρια...κρεμιέμαι απο τον πολυέλαιο σαν μαϊμού ,μετα σας δενω και σας μαστιγώνω αλύπητα..αρα μακριά μου οι φοβιτσιαρηδες χεχεχεχε ...!
*Εντωμεταξύ,πάντα πάω όπως θέλει ο παρτενέρ...ήρεμα θέλει, ήρεμα..έντονα θέλει ,έντονα..πτυσσόμενη ένα πράγμα χαχαχαχαχα!!
Άλλο τ οτι εχω τρελές αντοχές,άλλο το άγριο..τεσπα,παράκληση ,μην μ ενοχλείτε οι αργοσχολοι στο τηλέφωνο που το έχω για σοβαρούς κυρίους..
Όταν τα χώνω μωρο;!!χαχαχαχα!!
Κουκλι μου, εσύ!Σε αυτό επιβεβαιώνω κι εγώ! Πας όπως θέλει ο πελάτης! Αν και να πω την αλήθεια μου, τέτοια ανάφτρα που είσαι, δεν μπορώ και πολύ ήρεμα ούτε εγώ, που είμαι λάτρης του GFE!
Καλημέρα ΑΝΑΦΤΡΑ μου
ακόμα πιο θεά όταν τα χώνεις... να σε ποθούμε, να μας καυλώνεις, να μας μαλώνεις, να μοιράζεις ηδονές και να σε σεβόμαστεΌταν τα χώνω μωρο;!!χαχαχαχα!!