kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.645
- Πόντοι
- 6.256
Ωραια φωτο.Είμαι" άτακτη" και μ αρέσει το έντονο σεξ...
Όποιος θέλει γουτσου-γουτσου & αγκαλίτσες πάει αλλού..
![]()
Ωραια φωτο.Είμαι" άτακτη" και μ αρέσει το έντονο σεξ...
![]()
Άγρια ξε-άγρια , αυτή η φωτό είναι για πολύ ζουζούνιασμα. Αγκαλίτσα και spooning κάτω από τα σκεπάσματα . Μετά βέβαια τί θα επακολουθήσει , αλλουνού παπά ευαγγελιο …… χαχαχαχαχαχαΕίμαι" άτακτη" και μ αρέσει το έντονο σεξ...
![]()
Μωρο μου αυτό το σώμα σου μας έχει τρελάνειΕίμαι" άτακτη" και μ αρέσει το έντονο σεξ...
![]()
Ευχαριστώ!!!Ωραια φωτο.
...χαίρομαι που σάς αρέσει!!Μωρο μου αυτό το σώμα σου μας έχει τρελάνει
Καθόλου άγρια δεν είμαι ισα ίσα..αλλα ότι έχω αντοχές τρελές για δυνατό σεξ γνωστό σε όλους !!Άγρια ξε-άγρια , αυτή η φωτό είναι για πολύ ζουζούνιασμα. Αγκαλίτσα και spooning κάτω από τα σκεπάσματα . Μετά βέβαια τί θα επακολουθήσει , αλλουνού παπά ευαγγελιο …… χαχαχαχαχαχα
Να σαι καλά κοριτσάρα
θα παρουμε πακετο μην εχεις θεμα ....χαχαχαΛουτσοι είναι;;;!!!
Εδώ δεν μαγειρεύω τις καλές μέρες
...θες και Κυριακες
Θα της παρω αυριο μουσακά απ το lidlθα παρουμε πακετο μην εχεις θεμα ....χαχαχα
ξοδευτικες κι εσυ χαχαχα!!!Θα της παρω αυριο μουσακά απ το lidl
Αααα ωραία πιασε δυο πιτογυρα απ ολα!!θα παρουμε πακετο μην εχεις θεμα ....χαχαχα
Και μονο που με σκέφτηκες ρε φάτσα...χαλάλι!Θα της παρω αυριο μουσακά απ το lidl
κι εσυ 2 πιπογυρα !!! χαχαχΑααα ωραία πιασε δυο πιτογυρα απ ολα!!
Έτοιμα ααααααα!!!!!κι εσυ 2 πιπογυρα !!! χαχαχ
Με αυτο το outfit θα ερθεις στη συναυλια του Paul van Dyk τον Ιουνιο στο Bolivar που θα εχω τραπεζιΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
με απ ολα ????Έτοιμα ααααααα!!!!!
Reasonable fearΕ άμα γράφουν τ αγόρια μου "η Τζο έχει αντοχές ,ειναι γι άγρια σεξ,πρεπει να παίρνουμε βιταμίνες μαζί της" χεστικε πάνω του ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αμε να έρθω!!Με αυτο το outfit θα ερθεις στη συναυλια του Paul van Dyk τον Ιουνιο στο Bolivar που θα εχω τραπεζι![]()
Κερδη και ζημιεςΘα σας πω γιατί ανέφερα το περιστατικό..και πραγματικά τσαντίστηκα..πχ μου τηλ ένας ακυρος καυλαντας ,με απασχολεί στο τηλ κανα 15..μισάωρο...η μου έχει δεσμεύσει χρόνο ασκοπα..κι εχω ταυτόχρονα κλήσεις από κυρίους σταθερούς η και σοβαρούς καινούργιους, που δεν μπορούν να με πιάσουν στο τηλ η να με βρουν διαθέσιμη,(γιατί εγώ δεν θα πάρω ποτέ πίσω να ενοχλήσω),αρα εχω ηδη χάσει τον χρόνο μου μ ασχετο άτομο κι οι σωστοί κύριοι την ευκαιρία να με δουν..γιατι μ απασχολούσε ο άκυρος!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!Κερδη και ζημιες
Κοιτα , στο σεξ ηταν μελατος , αλλα για να σε απασχολησει μιση ωρα στα λογια ηταν δυνατος. Κανας πολιτικος του Κουλη θα ηταν
Μωρο μου καυλωνω οταν σε κανω να γελαςΧαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!