Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 594
- Πόντοι
- 21
Δεν σας ειπα καλημέρα γιατί τρέχω απο το πρωι (πολλες οι πίπες και τα κωλο γαμησια χεχεχεχε) θα σας πω όμως καλησπέρα!
![]()
![]()
Αυτές οι μπότες είναι τόσο καυλα...
Δεν σας ειπα καλημέρα γιατί τρέχω απο το πρωι (πολλες οι πίπες και τα κωλο γαμησια χεχεχεχε) θα σας πω όμως καλησπέρα!
![]()
![]()
Και οπως ελεγε καποτε μια ψυχηΔεν σας ειπα καλημέρα γιατί τρέχω απο το πρωι (πολλες οι πίπες και τα κωλο γαμησια χεχεχεχε) θα σας πω όμως καλησπέρα!
![]()
![]()
Αμα σας βγουν αγόρια μου χωρίς όμως πίεση και ζόρι..(δεν έχει αξία ετσι) εννοείται.. βγάλτε όσες γουσταρετε!Δηλαδή Τζο προσφέρεις πάνω από 2 εκτονωσεις στο ραντεβού μιας ώρας;
Την επόμενη φορά θα τις βάλω!!Αυτές οι μπότες είναι τόσο καυλα...
Ετσι ρε baby!!Και οπως ελεγε καποτε μια ψυχη
'Βγαλε ολα τα ρουχα σου εκτος,εκτος απο τις μποτες'.
Υπάρχουμε και εμείς τα κοκόρια joΑμα σας βγουν αγόρια μου χωρίς όμως πίεση και ζόρι..(δεν έχει αξία ετσι) εννοείται.. βγάλτε όσες γουσταρετε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα γίνω η κοτουλα σου..πηδα με οσο θες χεχεχεχε!!Υπάρχουμε και εμείς τα κοκόρια jo
![]()
Χαχαχαχχαχαχ !!!!Θα γίνω η κοτουλα σου..πηδα με οσο θες χεχεχεχε!!
Jo είναι μία καί μοναδική δεν υπάρχει άλλη ούτε σέ αντίγραφοΧαχαχαχχαχαχ !!!!
Είσαι Μουρλή
Τέλος
![]()
![]()
![]()
Ερωτα μου & αδυναμία μου μεγάλη,νομίζω ότι ο @dimigoall θέλει να με μαμησει ,γύρω γύρω το πάει,σήμερα έφερε παράδειγμα για κοκόρια...αύριο για πάπιες..; κι όλο το ζωικό βασίλειο θα φέρει ως παράδειγμα για να πετύχει τον στόχο του...χεχεχεχε!!Jo είναι μία καί μοναδική δεν υπάρχει άλλη ούτε σέ αντίγραφο![]()
Ότι θέλω ,Ερωτα μου & αδυναμία μου μεγάλη,νομίζω ότι ο @dimigoall θέλει να με μαμησει ,γύρω γύρω το πάει,σήμερα έφερε παράδειγμα για κοκόρια...αύριο για πάπιες..; κι όλο το ζωικό βασίλειο θα φέρει ως παράδειγμα ...χεχεχεχε!!
Πρόσεχε τόν κοριτσάρα μου, τέτοια κάνει καί ξελογιάζει τά όμορφα κορίτσιαΕρωτα μου & αδυναμία μου μεγάλη,νομίζω ότι ο @dimigoall θέλει να με μαμησει ,γύρω γύρω το πάει,σήμερα έφερε παράδειγμα για κοκόρια...αύριο για πάπιες..; κι όλο το ζωικό βασίλειο θα φέρει ως παράδειγμα για να πετύχει τον στόχο του...χεχεχεχε!!
Αλλο που δεν θελω εγω ...χαχαχαχα!!!Πρόσεχε τόν κοριτσάρα μου, τέτοια κάνει καί ξελογιάζει τά όμορφα κορίτσια![]()
Καυλα είσαι με τα μαύραΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Σε άσκηση εκγύμνασης προσαγογων την πετύχαμε την Jo μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Γυμναστική κάνει το κορίτσι μαςΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Με αυτή την εμφάνιση μου αρκούσε μια παπάρα από την συνάντησηΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Γεια σου ρε jo με τα ωραία σου.Ένα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Εσυ μας κάνεις όμορφες τις μέρες μας. Όταν σε βλέπουμε είτε από εδώ είτε από κοντάΈνα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Ευχαριστώ!!Καυλα είσαι με τα μαύρα
Πάντα σε φόρμα η Τζο χαχαχα!!Σε άσκηση εκγύμνασης προσαγογων την πετύχαμε την Jo μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Γυμναστική κάνει το κορίτσι μας
...να σαι καλά baby!!Γεια σου ρε jo με τα ωραία σου.
( Εχω καιρο να το πω )
Ματια μου εσυ...!!Εσυ μας κάνεις όμορφες τις μέρες μας. Όταν σε βλέπουμε είτε από εδώ είτε από κοντά
Καλημερα με εκπληκτική θεαΚαλή Κυριακή στ αγορια!
![]()