Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.294
Καλημέρα ομορφο αγορι!Καλημερα με εκπληκτική θεα
Τελευταία τροποποίηση:
Καλημέρα ομορφο αγορι!Καλημερα με εκπληκτική θεα
Γιατι μας κολαζεις κυριακατικα;Καλή Κυριακή στ αγορια!
![]()
Γιατί...μπορώ χαχαχα!!Καλημέρα μωρό!Γιατι μας κολαζεις κυριακατικα;
Μας έχεις πεθάνει!Ένα όμορφο Σάββατο σε όλους μας ...!!
![]()
Κάθε μέρα και πιο πολύ!Καλή Κυριακή στ αγορια!
![]()
.... μ αρέσει όταν σε" πεθαίνω "απο κοντα μωρο..!!Μας έχεις πεθάνει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάθε μέρα και πιο πολύ!
Και μετα ερχεται η Ανασταση.... μ αρέσει όταν σε" πεθαίνω "απο κοντα μωρο..!!
Πάντα χαχαχαχα!!Και μετα ερχεται η Ανασταση![]()
Αν ησουν πιο κονταΠάντα χαχαχαχα!!
....ωωωωω και καυλωσα κι ελιωσα!!Αν ησουν πιο κοντα
θα σε γαμουσα πιο συχνα
γιατι μωρο με τετοιο κωλο
κανεις το πουλι μου πυροβολο!
Ετσι ετσι, να ανεβαζουμε κι αλλο το πιπεδο με ποίηση.Αν ησουν πιο κοντα
θα σε γαμουσα πιο συχνα
γιατι μωρο με τετοιο κωλο
κανεις το πουλι μου πυροβολο!
Λουτσοι είναι;;;!!!Ετσι ετσι, να ανεβαζουμε κι αλλο το πιπεδο με ποίηση.
Εσυ jo μαγειρεψες κατι σημερα;
Παρε μια πανευκολη συνταγούλα.
Α καλά, εθισμενη..Λουτσοι είναι;;;!!!
Χα χα. Τι τραβάς και συ.Μου τηλεφωνεί ένας..πανω από 4 φορές . .προσπαθώ να εξυπηρετησω (γνωστό σε όλους ότι ειμαι εξυπηρετικη αρκεί να μπορώ..) περιμένω το τελικό να μου πει οκ για κλείσιμο ..και τι απαντά;; αφού μ έπρηξε για ωρα να με δει οπωσδήποτε .."Εισαι πολυ καλη ,άψογη επαγγελματίας οπως γράφουν όλοι ,σοβαρή,αλλα διάβασα ότι θες άγρια στο σεξ κι εγω ειμαι για ήρεμα ..και φοβάμαι.."
Ρε αγόρια αργόσχολα που δεν έχετε τι να κάνετε κσι παίζετε το πουλάκι σας με το να ενοχλείτε..Έλεος..Έλεος πια.. δεν βαριέστε να λέτε μαλακιες;!
Ναι είμαι άγρια...κρεμιέμαι απο τον πολυέλαιο σαν μαϊμού ,μετα σας δενω και σας μαστιγώνω αλύπητα..αρα μακριά μου οι φοβιτσιαρηδες χεχεχεχε ...!
*Εντωμεταξύ,πάντα πάω όπως θέλει ο παρτενέρ...ήρεμα θέλει, ήρεμα..έντονα θέλει ,έντονα..πτυσσόμενη ένα πράγμα χαχαχαχαχα!!
Άλλο τ οτι εχω τρελές αντοχές,άλλο το άγριο..τεσπα,παράκληση ,μην μ ενοχλείτε οι αργοσχολοι στο τηλέφωνο που το έχω για σοβαρούς κυρίους..
Ε άμα γράφουν τ αγόρια μου "η Τζο έχει αντοχές ,ειναι γι άγρια σεξ,πρεπει να παίρνουμε βιταμίνες μαζί της" χεστικε πάνω του ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα!Χα χα. Τι τραβάς και συ.
Σπερνεις τον τρόμο![]()
Αυτο με τον πολυελαιο ισχύει;Ε άμα γράφουν τ αγόρια μου "η Τζο έχει αντοχές ,ειναι γι άγρια,πρεπει να παίρνουμε βιταμίνες μαζί της" χεστικε πάνω του ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αυτο ακουγεται οντως ενδιαφερον!Αυτο με τον πολυελαιο ισχύει;
Αυτο ακουγεται οντως ενδιαφερον!
Προσεχε μονο στην προσγειωση μην πεσεις πανω στο αλεξικεραυνο μου κι εχουμε ατυχημα!Θα στο δείξω στο επόμενο ραντεβού χααχαχα!!Ζογκλέρ!!!