Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Παρακαλώ...Την αλήθεια λέμεThank you baby!
Παρακαλώ...Την αλήθεια λέμεThank you baby!
Μέχρι τελευταία σταγόνα γιατί είναι η δύναμη σΣήμερα ήμουν καλο κοριτσι..έφαγα ολο το φαι μου..
Εννοείται ..Μέχρι τελευταία σταγόνα γιατί είναι η δύναμη σ
Λουκάνικο με αυγά?Σήμερα ήμουν καλο κοριτσι..έφαγα ολο το φαι μου..
(Φιλκακια κουκλι μου,ξέρω ότι μας διαβάζεις..!)
Φαίνεται πως σε ζορισε λιγοΕννοείται ..
Αφου το χώρεσα παλι καλά ..!!
Χωριάτικο λουκάνικο...χαχαχαχα!!Λουκάνικο με αυγά?
Το τρίπτυχο της ευτυχίας.Εννοείται ..
Είμαι ηρωιδα που χώρεσα το μπουρί αυτο στομα,μουνί και κωλο χαχαχαχα!!
Χρόνια πελάτης ο νεαρός...σταθερός ..στα χέρια μου μεγάλωσε χεχεχε!!
Το γνώρισα το παλικαράκι αυτο 18χρ φαντάσου, και τώρα είναι 24χρ..άνδρας ολόκληρος έγινε & υπέροχος σε ολα του μάλιστα ..!!!Το τρίπτυχο της ευτυχίας.
Τον εκπαίδευσες καλά.Το γνώρισα το παλικαράκι αυτο 18χρ φαντάσου, και τώρα είναι 24χρ..άνδρας ολόκληρος έγινε & υπέροχος σε ολα του μάλιστα ..!!!
Τον εκπαίδευσες καλά.
Τα κατασπάραξες εννοεις...ποσα εχω εκπαιδεύσει νεουδια στην πορεία μου..και ήταν όλα τόσο καλά παιδια(σεβασμια) Αγαπώ τα νιάτα!!
Εχω ελάχιστα μικρά.. παλιά.. ποτε δεν ήθελα τατουάζ να καλύπτει το δέρμα μου ολόκληροΤώρα το συνειδητοποίησα ……..
Μετα από παρα πολύ καιρό , βλέπω ένα κορμί που δεν είναι χάρτης από tattoo……
Μα να σου πω, κοιτούσα τις φωτό , και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί το μάτι έβλεπε μια διαφορετική και διαφοροποιημένη εικόνα από αυτές που είχε συνηθίσειΕχω ελάχιστα μικρά.. παλιά.. ποτε δεν ήθελα τατουάζ να καλύπτει το δέρμα μου ολόκληρο
Ουτε πιρσινγκ, περαν μυτη που εχω, άλλα δεν εχω..προτιμώ λιγα και καλα
...μας αρέσει πολύ που συμμετέχετε κύριε μου.. και η χαρά μου να σας αναβω εστω κι απο εδω!!Μα να σου πω, κοιτούσα τις φωτό , και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί το μάτι έβλεπε μια διαφορετική και διαφοροποιημένη εικόνα από αυτές που είχε συνηθίσει
Οταν βλέπεις ένα μοτίβο που πλέον είναι ο κανόνας , δλδ σώματα καλυμμένα από μελάνι , το καθαρό κορμί χτυπάει σα διαφορετικό
Αλλο όπως λες κι εσυ καποια μικρά που είναι διακριτικά , και άλλο ο κανόνας πλέον να νομίζεις ότι η άλλη ανηκει στην ιαπωνική γιακούζα. Επίσης το σκουλαρίκι στη μύτη είναι όλα τα λεφτά . Τεσπα, ας σταματήσω γιατί ανταριάζομαι και είναι και αργά , χαχαχχαχαχαχαχχαχ
Η χαρά κυρία μου είναι όλη δική μας, του ομιλουντος αλλά και όλων των τυχερών που σας γνωρίζουν και προσωπικά . Η ηλικία , και θα συμφωνήσουν και ολοι , είναι μόνο ένας αριθμός . Αυτο που βγαίνει από τη ψυχη μετράει , κι ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί που το αναγνωρίζουν και το χαίρονται...μας αρέσει πολύ που συμμετέχετε κύριε μου.. και η χαρά μου να σας αναβω εστω κι απο εδω!!
Είμαι ηλικιακά ώριμη γυναίκα και προσπαθώ να συμβαδίζω στο στυλ βάση ηλικίας μου(αν κι εχω πολυ νεανικό στυλ),δεν θα θελα ποτε να το παίξω μπέμπα ουτε μπαρμπι(δεν μου ταιριάζει κιόλας)
Πεστα ρε μωρό...μας αρέσει πολύ που συμμετέχετε κύριε μου.. και η χαρά μου να σας αναβω εστω κι απο εδω!!
Είμαι ηλικιακά ώριμη γυναίκα και προσπαθώ να συμβαδίζω στο στυλ βάση ηλικίας μου(αν κι εχω πολυ νεανικό στυλ),δεν θα θελα ποτε να το παίξω μπέμπα ουτε μπαρμπι(δεν μου ταιριάζει κιόλας)πραγματικά γελάω όταν βλέπω γυναίκες που είναι κοντά 50 η και παραπάνω,να το παίζουν κοριτσάκια...η ανασφάλεια μαλλον χτυπάει κόκκινο!
...τα λεω και τα εννοώ.. τα πιστεύω μου είναι αυτα..ας αφήσουμε επιτέλους τα κοριτσάκια να είναι και να μοιάζουν κοριτσάκια, εμείς οι μεγάλο κυρίες..!Πεστα ρε μωρό