Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.003
- Πόντοι
- 456
Μην κουράζεις έτσι τα δαχτυλάκια σου. Υπάρχουν τόσα καυλια που περιμένουν στη σειρά για να τα ξεκουρασουνΚαλημερούδια..με καυλες !
Μην κουράζεις έτσι τα δαχτυλάκια σου. Υπάρχουν τόσα καυλια που περιμένουν στη σειρά για να τα ξεκουρασουνΚαλημερούδια..με καυλες !
Αλλαξες καλτσες και δεν σε καταλαβα!!!!!Πλησιάζουν οι 2500 χιλιάδες σελίδες... Just saying
Οταν ειναι πες μου να ετοιμασω το τζακι!Εμπλεξα σήμερα με δουλίτσα αρκετή,θα σας καληνυχτίσω εδω κσι θα σας δω αύριο!
Όσο για 2.500 που κοντεύουμε σελίδες...ε ολο και κάνα δωράκι θα σκεφθώ ( ούτε ο Αι Βασίλης με τόσα δώρα...!)χαχαχαχα!!
Μη το ανάψεις βρε και καω σαν πασχαλινή λαμπάδα χαχαχαχα!Οταν ειναι πες μου να ετοιμασω το τζακι!
Απο τα Χριστουγεννα στο Πασχα μεσα σε δυο μηνυματα!Μη το ανάψεις βρε και καω σαν πασχαλινή λαμπάδα χαχαχαχα!
Πέτρα το κωλαράκι σου... Χρειάζεται καλό καλέμιΕμπλεξα σήμερα με δουλίτσα αρκετή,θα σας καληνυχτίσω εδω κσι θα σας δω αύριο(αν και τα διαβάζω ολα οσα γράφετε κουκλιά μου)
Όσο για 2.500 που κοντεύουμε σελίδες...ε ολο και κάνα δωράκι θα σκεφθώ ( ούτε ο Αι Βασίλης με τόσα δώρα...!)χαχαχαχα!!
...σε περιμένω ...!!Πέτρα το κωλαράκι σου... Χρειάζεται καλό καλέμι
Αν και νομίζω το δώρο σου είναι αυτή η σπίθα που βγάζεις μωράκι μου, καυτές καλημέρες ..Εμπλεξα σήμερα με δουλίτσα αρκετή,θα σας καληνυχτίσω εδω κσι θα σας δω αύριο(αν και τα διαβάζω ολα οσα γράφετε κουκλιά μου)
Ευχαριστώ αγάπη!!Καυλιαρικες καλημέρες!Αν και νομίζω το δώρο σου είναι αυτή η σπίθα που βγάζεις μωράκι μου, καυτές καλημέρες ..
Θα αδειασουν τα λουλουδαδικα για χαρη σου βαλεντινα.Καυλιαρικες καλημέρες...!
Ωωωωω τι ωραίο αυτό που εγραψες...(δεν πιστεύω στον Βαλεντίνο, αλλα ειμαι πίστη οπαδός της πουτσας!!)Θα αδειασουν τα λουλουδαδικα για χαρη σου βαλεντινα.
Και οι πουτσες μας θα στραγγιξουν για σενα.
Αυτό δε θα ταν παρτούζα δε θα ξέραμε ποιος γαμάει ποιόν επικίνδυνα πράγματαΟλα τ αγοράκια μου μαζεμένα καλε ,απαρτία στο νημα!!Αχ και να σας είχα ολους μαζί...να καναμε μια ωραία παρτουζιτσα χεχεχεχε!!!
Ένα φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα,θα μπω μετα που θα χαλαρώσω να σας δω!!!
Τέλειο σχήμα!!!Εμπλεξα σήμερα με δουλίτσα αρκετή,θα σας καληνυχτίσω εδω κσι θα σας δω αύριο(αν και τα διαβάζω ολα οσα γράφετε κουκλιά μου)
Αν συμμετειχε ο Odin θα ξεραμε.Αυτό δε θα ταν παρτούζα δε θα ξέραμε ποιος γαμάει ποιόν επικίνδυνα πράγματα
Ευχαριστώ..τον προσέχω και τον προπονω απο πιτσιρίκα!!Τέλειο σχήμα!!!
Σούπερ κομμάτι!
Χάθηκε τ αγορι αυτό !Αν συμμετειχε ο Odin θα ξεραμε.
Ο νοων νοειτω