Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Όλες οι καλημερες μας να ήταν έτσιΚαυλιαρικες καλημέρες...!
Όλες οι καλημερες μας να ήταν έτσιΚαυλιαρικες καλημέρες...!
Τότε αυτό θα κάνω κάθε πρωί...!Όλες οι καλημερες μας να ήταν έτσι
Το κάνεις πολύ καιρό τώρα και όλη μέρα μας εχεις σηκωμένουςΤότε αυτό θα κάνω κάθε πρωί...!
Πρωι μεσημερι βραδυ με εντολη γιατρου!Τότε αυτό θα κάνω κάθε πρωί...!
Ηδη εχω τελειωσει 3 φορες για παρτη σουΕμπλεξα σήμερα με δουλίτσα αρκετή,θα σας καληνυχτίσω εδω κσι θα σας δω αύριο(αν και τα διαβάζω ολα οσα γράφετε κουκλιά μου)
Όσο για 2.500 που κοντεύουμε σελίδες...ε ολο και κάνα δωράκι θα σκεφθώ ( ούτε ο Αι Βασίλης με τόσα δώρα...!)χαχαχαχα!!
Για πολυ ξεσκισμα εισαι μας εχεις καρακαβλωσειΚαυλιαρικες καλημέρες...!
Τελικά ο άκυρος σου κανε καλό. ( Τέλειο gif )Θα σας καληνυχτίσω με κάτι..σέξι,γιατι οι καυλες δεν μ εγκαταλείπουν ποτέ!
Αφυδάτωση θα πάθεις μωρο!!!Ηδη εχω τελειωσει 3 φορες για παρτη σου
...μαύρη λίστα και περνώ καλά μ αυτούς που γουστάρω!Τελικά ο άκυρος σου κανε καλό. ( Τέλειο gif )
Για πολύ χυσιμο εισαιΚαλησπέρα στ αγοράκια μου!
Αλλο που δεν θελω baby...!Για πολύ χυσιμο εισαι
αραξε κοριτσαρα χρειαζεται και λιγο ξεκουραση!!!Αύριο δεν θα κάνω ραντεβού αγόρια μου(ημέρα ξεκούρασης της Τζο..!)
Παρασκευή διαθέσιμη παλι ,12 μεσημέρι και μετά"κι αυτό το weekend θα δουλέψω να εξυπηρετησω κάποια αγορια"
Καλο & πονηρο βράδυ...!
Επιβάλλεται μωρο!!αραξε κοριτσαρα χρειαζεται και λιγο ξεκουραση!!!
Μας καβλωσες απειρα..για τρελα γουστα εισαι θεα!!!Αν και δεν δουλεύω σήμερα να πω μια καλησπέρα..!
....νομιζω κύριε μου οτι εσας σας έχω καυλωσει κι από κοντά...μμμ!!!Μας καβλωσες απειρα..για τρελα γουστα εισαι θεα!!!
Και με εχεις καβλωσει..και με εχεις τελειωσειιι......νομιζω κύριε μου οτι εσας σας έχω καυλωσει κι από κοντά...μμμ!!!