Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.816
Καλημερούδια!
you are something else, i wish i was so much younger, i would be with you every chance i have,now would be a disaster, im too oldΚαλημερούδια..με καυλες !
![]()
![]()
you are something else, i wish i was so much younger, i would be with you every chance i have,now would be a disaster, im too old
Thanks baby!Age is numbers, come and find me..so simple!
so so niceΚαλημερούδια!
![]()
Συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό και αυτό με σκλαβώνει.! Μου φτιάχνεις τη διάθεση κάθε μέραΚαλημερούδια!
![]()
...οσο έχω καυλες καθε μερα θα σας καυλώνω κι εσάς!Συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό και αυτό με σκλαβώνει.! Μου φτιάχνεις τη διάθεση κάθε μέρα
Δηλαδη για παντα!...οσο έχω καυλες καθε μερα θα σας καυλώνω κι εσάς!
...εννοείται!!Δηλαδη για παντα!
Σαν τη Βισση που ελεγε οσο εχω φωνη θα σου τραγουδαω!...εννοείται!!
...αχ ,πριν 8/10 χρονια ήμουν συχνά Θεσσαλονίκη / Λαγκαδά..μετα μας έφαγαν οι υποχρεώσεις, πάνε κι οι εξορμήσεις(τελευταία ήταν Λονδίνο Νοέμβρη)Έλα ρε μανάρι μία βόλτα ΣΑΛΟΝΙΚΑ.....δεν μας καταδέχεσαι??
Καυλιαρικο μου!!!Κι εγώ σε φτιάχνω αλλά ας μη περιαυτολογω
Ομορφη θεαΚαλημερούδια!
![]()
Ευχαριστώ baby!Ομορφη θεα
Jo μου, έχω να μπω στο νήμα πάνω από 10 μέρες γιατί με έχουν λιώσει στις βάρδιες!
Παρ' όλο που ξέρω πολύ καλά και από πρώτο χέρι πόσο καυλιάρα και όμορφη είσαι, μπαίνοντας και διαβάζοντας απανωτά πάνω από 15 σελίδες, τα είδα όλα κολληώμενα!!!
Ή έχεις ομορφύνει κι άλλο ή μου έχεις λείψει πολύ!!!
Η πούτσα μου έγινε σίδερο από τις νέες σου φωτό και στάζει σαν χαλασμένος θερμοσίφωνας!!!
Ανυπομονώ να βρω χρόνο και να τα πούμε από κοντά αν μας μείνει χρόνος απ' το γαμησι γιατί μόλις σε συναντήσω θα πέσω με τα μούτρα!!!
Συνάντηση με την Jo πριν μερικές ώρες.
Ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται πιο πάνω από τους υπόλοιπους συναγωνιστές...
Άλογο κούρσας που ακόμα και μετά τον τερματισμό συνεχίζει τον καλπασμό...
Όμορφη με σώμα 20 αράς. Αγώνας ασταμάτητος.