Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.337
Καλημερούδια!
Καλημέρα στη γυναικάρα μου.!!!!!!Καλημερούδια!
Προβολή συνημμένου 1109381
Καλημέρα σεξι αγορι!!Καλημέρα στη γυναικάρα μου.!!!!!!
Καλημέρα αγόρι...!!Πόσο όμορφος είναι ο Βόλος,ειχα ερθει πρόπερσι για μια εκδήλωση!!Καλημέρα από Βόλο στην μιλφαρα μας ποτέ θα έρθεις Βόλο καυλιάρα και για εμάς εκτος Αθήνας
Πάμε μία όλοι μαζί , να πιούμε καφεδούμπα με τον ΜπέοΚαλημέρα αγόρι...!!Πόσο όμορφος είναι ο Βόλος,ειχα ερθει πρόπερσι για μια εκδήλωση!!
Παω να ντυθώ βαλε βενζίνη και φύγαμε χεχεχεχε!!Πάμε μία όλοι μαζί , να πιούμε καφεδούμπα με τον Μπέο
Τι .Παω να ντυθώ βαλε βενζίνη και φύγαμε χεχεχεχε!!
Την σεξυ καλημέρα μου στο κομψό μας μωράκι..Καλημερούδια!
Ανταποδίδω σεξυ αγορακι μου..!!Την σεξυ καλημέρα μου στο κομψό μας μωράκι..
Συνάντηση με την Jo πριν μερικές ώρες.
Ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται πιο πάνω από τους υπόλοιπους συναγωνιστές...
Άλογο κούρσας που ακόμα και μετά τον τερματισμό συνεχίζει τον καλπασμό...
Όμορφη με σώμα 20 αράς. Αγώνας ασταμάτητος.
μπορω να ετοιμασω μια εκδηλωση προς τιμην σου,αν αποφασισεις καποια στιγμη να κατηφορισεις προς κεντρο ή και πιο νοτια μερια,για μας που δεν μπορουμε να ανεβουμε Κατεχακη.Καλημέρα αγόρι...!!Πόσο όμορφος είναι ο Βόλος,ειχα ερθει πρόπερσι για μια εκδήλωση!!
Λοιπον ...το σκεφτόμουν προχθές να έρθω καπου που βολευει κάποια αγορια που θέλουν τοσο πολύ να με δουν (κι εγω φυσικα...!!!)μπορω να ετοιμασω μια εκδηλωση προς τιμην σου,αν αποφασισεις καποια στιγμη να κατηφορισεις προς κεντρο ή και πιο νοτια μερια,για μας που δεν μπορουμε να ανεβουμε Κατεχακη.
ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησει κι η συμπαθεια σου και αλλοι αρκετοι.
λαικο προσκυνημα θα γινει.
τον ειπα και δημοσια τον πονο μου.
μπορω να ετοιμασω μια εκδηλωση προς τιμην σου,αν αποφασισεις καποια στιγμη να κατηφορισεις προς κεντρο ή και πιο νοτια μερια,για μας που δεν μπορουμε να ανεβουμε Κατεχακη.
ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησει κι η συμπαθεια σου και αλλοι αρκετοι.
λαικο προσκυνημα θα γινει.
τον ειπα και δημοσια τον πονο μου.
Νά αυτά κανονίζεται όι δύο σάς καί φτιάχτηκα μόνο με την ιδέαΛοιπον ...το σκεφτόμουν προχθές να έρθω καπου που βολευει κάποια αγορια που θέλουν τοσο πολύ να με δουν (κι εγω φυσικα...!!!)
Κανονίστε ματάκια μια μερα που σας βολεύει, κι ενημερώστε με να το κανονίσω!!!
Φυσικά θα το κάνω κατ εξαίρεση,και ΜΟΝΟ γι αγόρια που ξέρω ότι δεν μπορούν να έρθουν Κατεχάκη αλλα είναι σπαθί στον λόγο τους (οπως εσύ, καθηγητής ,ντιμι κλπ)
Καυλωσα και μόνο με την ιδέα ότι θα σας δω χεχεχεχε!!
*Πχ la coba που πήγαινα παλια κ το ξέρω
...αδυναμία μου είναι δυνατόν να μην δω εσένα..;!Απο τους πρώτους..!!Αλλά με συγκίνησε (καυλωσε )κι ο @petergsp που θέλει τοσο πολύ να με δει(μαμησει χεχεχε!!)Νά αυτά κανονίζεται όι δύο σάς καί φτιάχτηκα μόνο με την ιδέα
Εννοείτε πώς θά συμμετέχο νά δω jo αν έρθει προς τά κάτω.
@petergsp μιλάμε.
Καθε σταση και αλλη σταση στο σεξ.Τι .
Να πάμε μαζί ταξίδι ?
Κάθε 5 λεπτά θα κάνουμε στάση για
Θα φτάσουμε μεθαύριο
Η θα έχει πάθει αφυδάτωση!!!Καθε σταση και αλλη σταση στο σεξ.
Οταν φτασεις θα εχεις παρει πτυχιο στο Καμα Σουτρα!
Θα εχει γεματο το πορτμπαγκαζ με εμφιαλωμενα!Η θα έχει πάθει αφυδάτωση!!!
Από τέτοιο πράγμα χαλάλι πάντωςΗ θα έχει πάθει αφυδάτωση!!!