kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.032
- Πόντοι
- 6.256
Και μπουφάν βρετανικό το εφερα απο το ταξίδι μου!!
Και μπουφάν βρετανικό το εφερα απο το ταξίδι μου!!
O Boris Johnson κοντραρει στα ίσια τους δικούς μας σε γελοιοτητα ... ή η Λίζα τρας που έφυγε νύχτα γιατί νόμιζε πως υπάρχει μαθηματικά τρόπος να μειώνεις τους φόρους και ταυτόχρονα να δίνεις επιδόματα και παροχές ( λες και τα λεφτά πέφτουν από τον ουρανό ) .......εσύ δεν μπορείς να το δεις αυτό ως ολίγον Αγγλίδα αλλά είναι πολύ αστεία η φάση τους από τη μια ζούνε ψευδαίσθηση μεγαλείου από την άλλη έρχεται η πραγματικότητα και τους σφαλιαριζει .......απόδειξη της παρακμής τους είναι και αυτή η εναλλαγή στην πρωθυπουργία τόσο γρήγορα τόσων προσώπων γιατί τάζουν πραγματα που δεν γίνονταιΔεν την συγκρίνω με Τιτάνες ρε συ,αλλα παραμένει υπερ δύναμη, ισχυρή!
Μπα, δεν επηρεάστηκαν, μια χαρά περνάνε, αλί από μας ..ειδικά τώρα που πήγα, μετα brexit δλδ, ολα τα βρήκα πολύ καλύτερα από πριν..οσο για πολιτικούς,σαν τους κλόουν της Ελλάδος, πουθενά...!
....κάπου στην μέση είναι η αλήθεια ρε baby! Χαχαχα!!O Boris Johnson κοντραρει στα ίσια τους δικούς μας σε γελοιοτητα ... ή η Λίζα τρας που έφυγε νύχτα γιατί νόμιζε πως υπάρχει μαθηματικά τρόπος να μειώνεις τους φόρους και ταυτόχρονα να δίνεις επιδόματα και παροχές ( λες και τα λεφτά πέφτουν από τον ουρανό ) .......εσύ δεν μπορείς να το δεις αυτό ως ολίγον Αγγλίδα αλλά είναι πολύ αστεία η φάση τους από τη μια ζούνε ψευδαίσθηση μεγαλείου από την άλλη έρχεται η πραγματικότητα και τους σφαλιαριζει .......απόδειξη της παρακμής τους είναι και αυτή η εναλλαγή στην πρωθυπουργία τόσο γρήγορα τόσων προσώπων γιατί τάζουν πραγματα που δεν γίνονται
Pick up your balls and load up your cannonΚαλο βράδυ...με casual διάθεση!
Φίλε μου καλέ όταν δεν εχεις πολίτικους με αρχίδια να ασκήσουν βέτο η να απαιτήσουν τα δικαιώματα της χώρας και που απλά εκτελούν διαταγές δύστυχος πάντα αυτό θα γίνεται ...Την καλημέρα μου και πάντα να περνάς καλά ...Χίλια δίκια να χει μια χώρα σαν την ελλαδιτσα δεν μπορεί να τα επιβάλλει απέναντι σε μεγάλες χώρες .. .ξεπεσμένη υπερδύναμη η Βρετανία αλλά η Ελλάδα μπροστά της είναι μυρμήγκι
Καλημέρα καυλιαρη κουμπάρε!Την καλημέρα κουμπάρα μου που μας έχεις πάρει το μυαλό με της φώτο σου ..
Η αλυσιδίτσα και η καυλιαρικες ζαντιερες σε αυτά τα υπέροχα πόδια σου κουμπάρα με τρελαίνουνΚαλημέρα στ αγόρια μου..
Αγαπη, οι κάλτσες είναι από πελάτη δωρο κι απο μαγαζί που προτιμώ κι εγω(πως με ξέρουν τ αγόρια..!)Η αλυσιδίτσα και η καυλιαρικες ζαντιερες σε αυτά τα υπέροχα πόδια σου κουμπάρα με τρελαίνουν
καλημέρα καύλα ΤζοΚαλημέρα στ αγόρια μου..
Καλημερα γλυκέ μου..καλημέρα καύλα Τζο
να τα γλυφεις με τις ωρες!!Καλημέρα στ αγόρια μου..
Μετά από αρκετό καιρό, λόγω ωραρίου εργασίας, αλλά και προσεκτική ανάγνωση των σχολίων αξιόλογων συμφορουμιτών (μπέρδεψα τη γλώσσα μου!!!) κατάφερα επιτέλους να βρω χρόνο για να κλείσω ραντεβού με την υπέροχη Jo!!! Στο τηλέφωνο ήταν άμεση, απλή και σίγουρη. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα μου έδιωξε την "αμηχανία" και με έκανε να νιώσω πως γνωριζόμαστε από παλιά.
Μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για τις κινήσεις μου και τώρα γεμάτος ανυπομονησία περιμένω να έρθει το βράδυ της Παρασκευής.
Νιώθω σαν έφηβος που περιμένει το πρώτο του ραντεβού!!!
Φυσικά μετά από αυτό θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση (δεν μου αρέσει ο όρος κριτική) αν και τι περισσότερο να πω.
Πάνω από 2500 σελίδες τα λένε όλα για αυτό το υπέροχο πλάσμα.
Ειδικά αν έρθει χωρίς εσώρουχο και με ταπομένη την πίσω τρυπούλα, με βλέπω να έχω ατύχημα στα πρώτα 5 λεπτά και πολλά είπα!!!
Joanna μου δεν βλέπω την ώρα!!!
Καλημέρα στη μιλφαρα της καρδιάς μας..Καλημέρα στ αγόρια μου..
...οσο θέλετε...!να τα γλυφεις με τις ωρες!!
Καλημέρα στ αγοράκι μου!Καλημέρα στη μιλφαρα της καρδιάς μας..