kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.032
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι επειδή δεν εχουμε συναντηθεί ακομαΑχ εσυ όμορφε..έχουμε περάσει σούπερ μαζι!!!
Ειναι επειδή δεν εχουμε συναντηθεί ακομαΑχ εσυ όμορφε..έχουμε περάσει σούπερ μαζι!!!
Εισαι καυλιαρης εσυ..κι ας το παίζεις ιστορία ..θα σε φάω ολόκληρο!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Ειναι επειδή δεν εχουμε συναντηθεί ακομα
Πιες και σουρωτή μετα καλη μου joΕισαι καυλιαρης εσυ..κι ας το παίζεις ιστορία ..θα σε φάω ολόκληρο!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ωραια βρεγμενη μποτούλα, υποκλινομαι στο σορτσάκιΚαλο βράδυ...με casual διάθεση!
Και μπουφάν βρετανικό το εφερα απο το ταξίδι μου!!Ωραια βρεγμενη μποτούλα, υποκλινομαι στο σορτσάκι
Και βράδυ και πρωί κ απόγευμα κ όλες τις ώρες.... ΧαχαχαΑντε να έχουμε ένα καυλιαρικο απόγευμα..!
...ωραίο, ειδικά το πρώτο, εεε.;.;Και βράδυ και πρωί κ απόγευμα κ όλες τις ώρες.... Χαχαχα
Πανέμορφη όπως πάνταΚαλο βράδυ...με casual διάθεση!
Ευχαριστώ ματάκια μου!!Πανέμορφη όπως πάντα
Να το πάλι το πορνοασανσερ.... Θα πηγαίνω από τις σκάλες πλέον για να αποφεύγω τις πρωινές καυλεςΚαλο βράδυ...με casual διάθεση!
Αγόρι μου εσυ,πόσο με κάνεις και γελω....!!Να το πάλι το πορνοασανσερ.... Θα πηγαίνω από τις σκάλες πλέον για να αποφεύγω τις πρωινές καυλες
Το γέλιο και η καυλα πάνε πάντα μαζίΑγόρι μου εσυ,πόσο με κάνεις και γελω....!!
Καλά το σορτσάκι και οι μπότες, αλλά και καλσόν; 'Εχασα το φως μου! Tι έγινε, αλλάξανε τα γούστα σου;Καλο βράδυ...με casual διάθεση!
Γυναικάρα..Ενα καυλιαρικο απόγευμα σε όλους.. (τρύπιο καλσον μου έδωσαν.. χεχεχε!)
Καλο βράδυ...με casual διάθεση!
...και είναι σέξυ καλσόν, μ άνοιγμα μπροστά..!Καλά το σορτσάκι και οι μπότες, αλλά και καλσόν; 'Εχασα το φως μου! Tι έγινε, αλλάξανε τα γούστα σου;
Καλημέρα μωρό μου!!!Κι έτσι ΚΑΥΛΑ αποπνέεις εσύ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
Καλημέρα γλυκο μου αγορι!!Μια όμορφη καλήμερα στη κουμπάρα μου που ειναι η πιο όμορφη με γούστο αλλά και καλοντυμένη γυναικά που ξέρω...
Ευχαριστώ !!Γυναικάρα..