genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα άτακτο μωρόΤην καλημέρα μου και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες (που είναι και καλοί πελάτες μου!)
Προβολή συνημμένου 1066667
Καλημέρα άτακτο μωρόΤην καλημέρα μου και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες (που είναι και καλοί πελάτες μου!)
Προβολή συνημμένου 1066667
...ειμαι ατίθασο νιάτο..χαχαχα καλημέρα baby!Καλημέρα άτακτο μωρό
Τα μαρμαρα επρεπε να φερειςΚαι μπουφάν βρετανικό το εφερα απο το ταξίδι μου!!
Που θα πάει,θα επιστρέψουν εκει που ανήκουν..Τα μαρμαρα επρεπε να φερεις
Μακαρι,αλλα δυσκολα και θα τραβηξει πολυ η ιστορια.Που θα πάει,θα επιστρέψουν εκει που ανήκουν..
Εισαι σκετη απολαυση...Καλο μας απόγευμα!Αρκετή δουλειά ,εξου και ψιλο χάθηκα σήμερα ..
Λοιπον, την Δευτέρα που μας έρχεται δεν θα δουλέψω, θα δουλέψω όμως Κυριακή αγόρια.
Χίλια δίκια να χει μια χώρα σαν την ελλαδιτσα δεν μπορεί να τα επιβάλλει απέναντι σε μεγάλες χώρες .. .ξεπεσμένη υπερδύναμη η Βρετανία αλλά η Ελλάδα μπροστά της είναι μυρμήγκιΜακαρι,αλλα δυσκολα και θα τραβηξει πολυ η ιστορια.
Τυχερός ο φωτογράφοςΚαλο μας απόγευμα!Αρκετή δουλειά ,εξου και ψιλο χάθηκα σήμερα ..
Λοιπον, την Δευτέρα που μας έρχεται δεν θα δουλέψω, θα δουλέψω όμως Κυριακή αγόρια.
Να σαι καλά μωρό!Εισαι σκετη απολαυση...
...μπα,καθόλου ξεπεσμενη η Βρετανία αγόρι..σταθερά υπερ δυναμη(σκέψου πόσο ισχυρό νόμισμα είναι η Βρετανικη λιρα,αυτο λέει πολλά..),με αθόρυβη μεν,ενεργη δε συμμετοχή στα δρώμενα, και δεν εννοώ μόνο στα της Ευρώπης, αλλά παγκοσμίως...Χίλια δίκια να χει μια χώρα σαν την ελλαδιτσα δεν μπορεί να τα επιβάλλει απέναντι σε μεγάλες χώρες .. .ξεπεσμένη υπερδύναμη η Βρετανία αλλά η Ελλάδα μπροστά της είναι μυρμήγκι
Καλοπέρασε μαζι μου ,αλλα κι εγω μσζι του baby..Τυχερός ο φωτογράφος
MilfaraΚαλο βράδυ...με casual διάθεση!
...ακριβώς!!!Milfara
Καλο μας απόγευμα!Αρκετή δουλειά ,εξου και ψιλο χάθηκα σήμερα ..
Απο τα κακά δαιμόνια *βλεπε Τζο χαχαχα!!Κυριακή εχει εκκλησιασμό
Κοιτα μη κολασεις το παπα...Απο τα κακά δαιμόνια *βλεπε Τζο χαχαχα!!
..αυτοί είναι κολασμένοι από μόνοι τους..Κοιτα μη κολασεις το παπα...
Ε πως δεν είναι ξεπεσμένη ρε Τζο .... τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από ΗΠΑ και Κίνα είναι .....άσε που αυτό που κάνανε με το Brexit τους γύρισε μπούμερανγκ φέρνοντας στον προσκήνιο τον ένα πολιτικό κλόουν μετά τον άλλον...καθόλου ξεπεσμενη η Βρετανία..σταθερά υπερ δυναμη(σκέψου πόσο ισχυρό νόμισμα είναι η Βρετανικη λιρα,αυτο λέει πολλά..),με αθόρυβη μεν,ενεργη δε συμμετοχή στα δρώμενα, και δεν εννοώ μόνο στα της Ευρώπης, αλλά παγκοσμίως...
Δεν την συγκρίνω με Τιτάνες ρε συ,αλλα παραμένει υπερ δύναμη, ισχυρή!Ε πως δεν είναι ξεπεσμένη ρε Τζο .... τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από ΗΠΑ και Κίνα είναι .....άσε που αυτό που κάνανε με το Brexit τους γύρισε μπούμερανγκ φέρνοντας στον προσκήνιο τον ένα πολιτικό κλόουν μετά τον άλλον