manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 5.345
Καλημέρα στον "ναό"!!!Την καλημέρα μου στ αγοράκια!
Καλημέρα στον "ναό"!!!Την καλημέρα μου στ αγοράκια!
Καλημέρα μωρό!!Καλημέρα στον "ναό"!!!
Καλησπέρα γλυκέ μου!Καλησπέρα Jo
Ποτε εχω ντραπει να το δείξω;!χαχαχαχα!!
Απ τη μέση και κάτω, ησυχία.Προβλέπω ότι πολλοί από εδώ μέσα θα ξεκινήσουν το σοφάτισμα με αυτά που ανεβάζεις (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου)
Για βραδυνή μάλλον μωρο,εχω αρκετή δουλειά, δύσκολο τώραΜεσημεριανη τσοντουλα θα εχει τζο μου? καλησπερα
...ω ναι.. το λιγο δεν μου φτάνει μωρο..Εσυ θέλεις πολύ.......
Ξκιουσ μι,Για βραδυνή μάλλον μωρο,εχω αρκετή δουλειά, δύσκολο τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρήκες την λύση εσυ χαχαχχαχχαχα!!Ξκιουσ μι,
Αλλα υπαρχει και το live
Εφαγες τιποτα; μεσημεριασεΒρήκες την λύση εσυ χαχαχχαχχαχα!!
Λουτσους..Εφαγες τιποτα; μεσημεριασε
Πάλι; καμια σμέρνα δε βρηκες στην αγορα;Λουτσους..
Να σου φέρω σαλατούλα το βράδυ;Λουτσους..
Αγάπη σ ευχαριστώ πολυ πολύ,οχι κομπλέ θα είμαι...εσένα θα φάω ολόκληρο όμως!Να σου φέρω σαλατούλα το βράδυ;
Caesar ή Chef;
Σοβαρά το λεω
Καλησπέρα αγορι, δεν σ έχω δει ξανά στο νήμα μου, καλώς ηρθες!καλησπερα ομορφια μου
Άλλη μια φωτογραφία με τη ντροπαλή Jo σε πόζα καλόγριαςΤην καλημέρα μου στ αγοράκια!
Αγάπη σ ευχαριστώ πολυ πολύ,οχι κομπλέ θα είμαι...εσένα θα φάω ολόκληρο όμως!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγορι, δεν σ έχω δει ξανά στο νήμα μου, καλώς ηρθες!
Με το συμπάθειο φίλε αλλά εσύ δεν ξέρεις τι συμφωνία έχω κάνει εγώ με την κοπέλα. Μπορεί να γαμάω με σαλάτες και κουπόνια του Σκλαβενίτη.Με το συμπάθειο φίλε, αλλα με σαλάτα δε γάμησε ουτε ο μπαρμπαστάθης
Α καταλαβα, δεν επιασες το χιουμορ, ξεχνα τοΜε το συμπάθειο φίλε αλλά εσύ δεν ξέρεις τι συμφωνία έχω κάνει εγώ με την κοπέλα. Μπορεί να γαμάω με σαλάτες και κουπόνια του Σκλαβενίτη.
Εσένα το πρόβλημα σου πιο είναι;
Νταβατζής της είσαι ή από αυτούς που πιστεύουν πως πληρώνω και γαμάω και την γράφω στ αρχίδια μου;
Άνθρωποι είναι και οι κοπέλες και δουλεύουν πολύ σκληρά για να εξυπηρετήσουν όλους εμάς τους αχόρταγους που δεν μας νοιάζει αν έχουν κάνει ένα διάλειμμα ή αν έχουν βάλει κάτι στο στόμα τους (η πούτσες δεν πιάνονται).
Το να ενδιαφερθείς για έναν άνθρωπο και να του φέρεις κάτι να φάει δεν συνεπάγεται πάντα ιδιοτέλεια αλλά ανθρωπιά!