Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Που πας έτσι έξω, ζηλεύω!!!
Που πας έτσι έξω, ζηλεύω!!!
Τυχερός ο τύπος που είναι πίσω σου!!!Κι εσείς εμας, κύριε μου..
Να μη ζηλεύεις εσυ εισαι ο επίσημος!!Που πας έτσι έξω, ζηλεύω!!!
Τέτοια μου λες και με κάνεις αλοιφή!!!Να μη ζηλεύεις εσυ εισαι ο επίσημος!!
...τα λέω και τα εννοώ..αφου εισαι αδυναμία μεγάλη!Τέτοια μου λες και με κάνεις αλοιφή!!!
ειμαι αρρωστακι θελω μεγαλες δοσεις απο την κωλαρα σου !!!!χαχαχααχ αλλα την προσεχω χεχεΤριπλασιαζονται με τον gymaster!!
Αχ το ξέρω καλά μπέμπη..ειμαι αρρωστακι θελω μεγαλες δοσεις απο την κωλαρα σου !!!!χαχαχααχ αλλα την προσεχω χεχε
Μόνο πριν φύγεις.. δώσε καμιά συμβουλή για τονποιε κριτικές να πιστεύουμε... γιατί εκτός από σένα κ κάνα 2 άλλες τι παραμύθι κ η μουφα που γράφεται πάει σύννεφο!!! Κ δεν καταλαβαίνω γιατί?? Τι κερδίζουν οι προμοτορες?Αγόρια, να ενημερώσω προς τέλος του μήνα θα φύγω καποιες μέρες..το πότε & για ποσο θα λείπω,θα το γραψω εδω ..
Περαν τούτου..κανω εδω και κάποιο διάστημα επιλεκτικά ραντεβού ..δυστυχώς δεν μπορώ να δέχομαι τους πάντες (το έκανα
κάποια εποχή...)και απο τα τηλ/μηνύματα σας ξέρω ότι κάποιους τους "στεναχωρω " ,αλλα εχω κι άλλη ζωή που την "αγαπώ " εξίσου το ιδιο και μ αυτήν μου την ενασχόληση ,ναι όντος αγαπώ τους άνδρες και την πουτσ@ γι αυτο συντηρώ και τα ραντεβού, εν μέρη..
Σας έχω δει εξάλλου όλους σχεδόν από εδω,και βλέπω σταθερά πολλούς..και είστε όλοι σχεδόν στην καρδιά μου...
ειναι καποιες φωτο σαν αυτες που λες Ω ΝΑ ΣΟΥΥ....Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Τι να σου πω βρε αγορι... σίγουρα θα υπάρχουν κι αυτα ,λογικο..απο την αλλη η κρίση του καθενος διαφέρει..εσείς να ενημερώνεστε και να επιλέγετε, οσο μπορείτε ,σωστά..σ αυτα πας λιγο και με το ένστικτο.Μόνο πριν φύγεις.. δώσε καμιά συμβουλή για τονποιε κριτικές να πιστεύουμε... γιατί εκτός από σένα κ κάνα 2 άλλες τι παραμύθι κ η μουφα που γράφεται πάει σύννεφο!!! Κ δεν καταλαβαίνω γιατί?? Τι κερδίζουν οι προμοτορες?
Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά...χαχαχα!!Καλημέρα καλη μας δασκάλα
Καλημέρα αγορακι μου!!ειναι καποιες φωτο σαν αυτες που λες Ω ΝΑ ΣΟΥΥ....
Καλημέρα καυλιαρη μου όμορφε!!Καλή μέρα κοριτσάρα
καύλα ασανσεράτηΚαλημέρα αγόρια μου, τρέχω για δουλειές,διαθέσιμη 12 και μετα
Καλε ετσι τρεχεις?????Καλημέρα αγόρια μου, τρέχω για δουλειές,διαθέσιμη 12 και μετα
Καλημεραα μωρακιιΚαλημέρα αγορακι μου!!
Αχ εσυ...!!!!καύλα ασανσεράτη
Εχω τρέξει και με λιγότερα ρούχα χαχαχα!!Καλε ετσι τρεχεις?????
Και μετα λενε οτι οι ανθρωποι παθαινουν ανακοπες απο το εμβολια!!!!
Αμα κυκλοφορεις ετσι στο δρομο Jo να ενημερωσουμε τον Κικιλια για να παρει εκτατα μετρα!
Ω να σου!!!!Αχ εσυ...!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω τρέξει και με λιγότερα ρούχα χαχαχα!!