gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
ΝΑΙ θα το κανω συντομα αλλα θα ειναι μεγααααααλη δοση !!!!!....αχ μωρο το φαντάζομαι ...πρέπει επειγόντως να πάρεις την δόση σου παλι απο (κωλαρακι)Τζο....
ΝΑΙ θα το κανω συντομα αλλα θα ειναι μεγααααααλη δοση !!!!!....αχ μωρο το φαντάζομαι ...πρέπει επειγόντως να πάρεις την δόση σου παλι απο (κωλαρακι)Τζο....
Έγραψες χαχαχαχαχαχα!!!!Γενοσημο κωλος τζοαννας πρωι βραδυ για δεκα μερες
Να μην ξέρεις που να τον βάλεις πρώτα. Υπερθέαμα οι τρυπούλες σουΚωλαρακι δεν έβαλα σήμερα...να μια φρέσκια φωτο ( το ετοίμαζα
γι αναλ..)
Σας φιλώ προς το παρόν,παω να φάω έναν κύριο ακόμη..
Εδω βλεπουμε το βάσανιστηριο τον αντρών ρυμουλκό περιμένει πλοίο το μεγαλείο της JOΩραιο το κωλαράκι μου αλλά κάποιοι κύριοι τρελαίνονται για το μουνακι μου...ειδικα από κοντά.. σήμερα μ έλιωσαν στο γλυψιμο!!
Να το βάλω μια φωτό και την κάνω πάλι...
Το μόνο που ταιριάζει σε αυτή τη φώτο είναι να γονατίσει κάποιος και να ξεκινήσει το γλυψιμο!!! Γλυψιμο μεχρι να αλλαξει η χιλιετία!!!Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ρωτούσα καν κάτι τέτοιο... Αυτό είναι ιεροσυλία... Η κοπέλα μόνο και μόνο από το παρουσιαστικο της φαίνεται ότι είναι μαστόρισσα ΣΕ ΌΛΑ....παιρνει καλη πιπα η τζοαννα ; ειμαι στην αναζητηση για τις καλυτερες πιπες στην αττικη , πρεπει να την δοκιμασω;
Κουκλι μου εσυ!!Να μην ξέρεις που να τον βάλεις πρώτα. Υπερθέαμα οι τρυπούλες σου
Γειά σου κολασμένο αγόρι!Εδω βλεπουμε το βάσανιστηριο τον αντρών ρυμουλκό περιμένει πλοίο το μεγαλείο της JO
....τρελαίνομαι για λουτσους, δεν μπορώ να το κρατήσω κρυφο..!!Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ρωτούσα καν κάτι τέτοιο... Αυτό είναι ιεροσυλία... Η κοπέλα μόνο και μόνο από το παρουσιαστικο της φαίνεται ότι είναι μαστόρισσα ΣΕ ΌΛΑ....
Αυτο το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά...πάντως οι εκατοντάδες κριτικές μου λένε ότι είναι δυνατή η πιπα μου!παιρνει καλη πιπα η τζοαννα ; ειμαι στην αναζητηση για τις καλυτερες πιπες στην αττικη , πρεπει να την δοκιμασω;
Καλημέρα κουκλάρα
Καλημέρα λατρεμένε !!Καλημέρα κουκλάρα
Επιθετικό μάρκετινγκΣτα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγορακι μου!!Επιθετικό μάρκετινγκ
Καλημερούδια joannαρα μου
...για σοβαρες περιπτωσεις υποθετω διπλασιαζονται οι δοσεις κ ο χρονος αγωγης εεεε?!?!?....αχ μωρο το φαντάζομαι ...πρέπει επειγόντως να πάρεις την δόση σου παλι απο (κωλαρακι)Τζο....
Μεχρι και γεωπολιτικους επηρεασμουςΕπιθετικό μάρκετινγκ
Καλημερούδια joannαρα μου
Τριπλασιαζονται με τον gymaster!!...για σοβαρες περιπτωσεις υποθετω διπλασιαζονται οι δοσεις κ ο χρονος αγωγης εεεε?!?!?
Τριπλασιαζονται με τον gymaster!!
Βρε βρε καλώς το παιδί!Μεχρι και γεωπολιτικους επηρεασμους