Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.005
Σου έβαλα υλικο..στο επόμενο ραντεβού μας θα ερθω δασκάλα Χαχαχα!!Ρόδα τσάντα και κοπάνα
Σου έβαλα υλικο..στο επόμενο ραντεβού μας θα ερθω δασκάλα Χαχαχα!!Ρόδα τσάντα και κοπάνα
Αν θυμάσαι είχα έρθει με σακίδιο πλάτης. Εκεί λοιπόν θα βάλω βιβλία και τετράδια για το...διαγώνισμαΣου έβαλα υλικο..στο επόμενο ραντεβού μας θα ερθω δασκάλα Χαχαχα!!
Τι καβλα εισαι μωρο μου με τα γυαλια!!! Στην επομενη συναντηση μας να τα φορας και να χυσω πανω τους !!!Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Κυρία κυρία να σας παρτουζωσουμε?Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Θυμάμαι...ολα τ αγόρια που εχω δει Θυμάμαι..κι είσαστε σχεδόν όλο το μπου χαχαχαχαχα!!Αν θυμάσαι είχα έρθει με σακίδιο πλάτης. Εκεί λοιπόν θα βάλω βιβλία και τετράδια για το...διαγώνισμα
....να μου το θυμίσεις να τα φορέσω καυλιαρη μου...!!Τι καβλα εισαι μωρο μου με τα γυαλια!!! Στην επομενη συναντηση μας να τα φορας και να χυσω πανω τους !!!
Αυτά δεν τα ρωτάνε..εννοείται!!!!Κυρία κυρία να σας παρτουζωσουμε?
θα σας παω σε ζαχαροπλαστειο υπερ λουξ.......Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
...ρε συ ...27 χρονών κοπέλα(??!!)θα με πας με συνταξιούχους;!θα σας παω σε ζαχαροπλαστειο υπερ λουξ.......
κρυβε λογια ειπαμεεεεε στα κλαμπς θα παμε αλλα να δωσει ο θειος.... οχι κυρια τζοανα δεν μπορω...ρε συ ...27 χρονών κοπέλα(??) θα με πας με συνταξιούχους;!
Θελω στα κλαμπ να πάω!!
Πιστεύω με χαρά θα προσφερες ολες τις τρυπες σου μωρόΑυτά δεν τα ρωτάνε..εννοείται!!!!
...φυσικα..όλες διαθέσιμες!!!Πιστεύω με χαρά θα προσφερες ολες τις τρυπες σου μωρό
Κακούργα θα τα ξεζουμιζες τα παιδιά, ούτε 2-3' δεν θα άντεχαν από τη καυλα τα δυσμοιρα...φυσικα..όλες διαθέσιμες!!!
Με τον έναν απο τους θείους σου που βρεθηκα σήμερα, του είπα να σου ανεβάσει το χαρτζιλίκι...κρυβε λογια ειπαμεεεεε στα κλαμπς θα παμε αλλα να δωσει ο θειος.... οχι κυρια τζοανα δεν μπορω
Με τον έναν απο τους θείους σου που βρεθηκα , του είπα να σου ανεβάσει το χαρτζιλίκι...
....νομιζω στο 3λεπτο τα έχω χαχαχαχαχα!!!Κακούργα θα τα ξεζουμιζες τα παιδιά, ούτε 2-3' δεν θα άντεχαν από τη καυλα τα δυσμοιρα
Παιδιά η γυναίκα αυτή πραγματικά μπορεί να καλύψει κάθε φαντασίωση μας.Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Αγάπη μου εσυ!!Παιδιά η γυναίκα αυτή πραγματικά μπορεί να καλύψει κάθε φαντασίωση μας.
Κυυυυυυύριε Μπλιτζ σπεύσατε η κορασίς... Εν αιθρίο !!Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Με την επίμαχη φωτό θα πρέπει να πείτε καλημέρα στον κύριο Μπλιτζ...Κωλαρακι δεν έβαλα σήμερα...να μια φρέσκια φωτο ( το ετοίμαζα
γι αναλ..)
Σας φιλώ προς το παρόν,παω να φάω έναν κύριο ακόμη..