genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις κουκλάρα!!!!Και οι καυλες καλά κρατούν...!
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις κουκλάρα!!!!Και οι καυλες καλά κρατούν...!
Κι εσείς εμας, κύριε μου..Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις κουκλάρα!!!!
Ωραία καβαλαρια Τζο ....αλλά θέλει προσοχή τον κύριο τον βλεπω ώριμο μην τον στείλεις από την καύλαΚαι οι καυλες καλά κρατούν...!
!!!!!!! Εδωσες μπολικο υλικο σε μαθητες και πιτσιρικαδες για πολυ καιρο στο σπιτι !!!!!Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
...για σοβαρες περιπτωσεις υποθετω διπλασιαζονται οι δοσεις κ ο χρονος αγωγης εεεε?!?!?
Μια χαρα κύριος είναι..οχι πιτσιρίκι οπως δεν ειμαι κι εγω πιτσιρίκα...Ωραία καβαλαρια Τζο ....αλλά θέλει προσοχή τον κύριο τον βλεπω ώριμο μην τον στείλεις από την καύλα
...έσπασε το τηλ σήμερα από νεουδια χαχαχαχαχα!!!!!!!!! Εδωσες μπολικο υλικο σε μαθητες και πιτσιρικαδες για πολυ καιρο στο σπιτι !!!!!
Πολυ καλη η προσπαθεια σου να εισαι μετριοπαθης , αλλα οι πραξεις δεν συνμπορευονται , η στατιστικη και τα exit poll λενε αλλα !!!!!!!!!!!!!....τρελαίνομαι για λουτσους, δεν μπορώ να το κρατήσω κρυφο..!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά...πάντως οι εκατοντάδες κριτικές μου λένε ότι είναι δυνατή η πιπα μου!
Γλυκο μου αγορι& αδυναμία μου..σ ευχαριστώ πολυ αλλα δεν κατάλαβα ποια απ όλες εννοείς..γενικά κάνω ποστ αρκετά !!Την καλησπέρα μου όμορφη, ωραία ή νέα σού κίνηση (δημοσίευση)
Ματάκια..και θα το πω στα ίσια ,την καύλα μου κανω εδω και καιρό εξου και περνάνε καλά μαζι μου οπως κι εγώ μαζί τουςΠολυ καλη η προσπαθεια σου να εισαι μετριοπαθης , αλλα οι πραξεις δεν συνμπορευονται , η στατιστικη και τα exit poll λενε αλλα !!!!!!!!!!!!!
Κοπελαρα μου !! θα στο πω και θα το λεω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ σου και την ΑΦΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ σου ,να εισαι καλα και να προσεχεις την ΥΓΕΙΑ σου , καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να εχεις.Ματάκια..και θα το πω στα ίσια ,την καύλα μου κανω εδω και καιρό εξου και περνάνε καλά μαζι μου οπως κι εγώ μαζί τους
Ξέρουν τι θα δουν τι θα πάρουν ,παω με τις καύλες μου κι όλα φινα.
Όταν μου φύγουν οι πολλές καυλες τερμα και τα ραντεβού για μένα...θελω να είμαι τιμια & ξεκάθαρη στους πάντες όπως είμαι όλη την ζωή μου εξάλλου
Αυτοί είναι ο λόγοι που δεν έχω δυσαρεστημενους πελάτες..
Πάντα τόσο ευγενικός..κι εδώ κι από κοντά ρε αγόρι..!!!Καλό βράδυ κι ευχαριστώ!Κοπελαρα μου !! θα στο πω και θα το λεω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ σου και την ΑΦΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ σου ,να εισαι καλα και να προσεχεις την ΥΓΕΙΑ σου , καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να εχεις.
Που θα τα πας πενταήμερη;...έσπασε το τηλ σήμερα από νεουδια χαχαχαχαχα!!
Ναι στην Κατεχάκη, ολα μαζί χαχαχχαχχαχχαχα!Που θα τα πας πενταήμερη;
Πενταημερη με συνοδο τη τζοαννα...φανταζεστε τι θα γινοτανε?Ναι στην Κατεχάκη, ολα μαζί χαχαχχαχχαχχαχα!
Για μένα το ανέβασες αυτό;;;Καλημερούδια!
Λεω καπου εδω θα είναι κι ο σύζυγος...χεχεχε!!Για μένα το ανέβασες αυτό;;;
Σεξυ "δασκάλα" η γυναίκα μου!!!Στα γρήγορα, σας έβγαλα φωτο με γυαλιά (χωρίς βρακάκι),αφού σήμερα με έχετε ως φαντασίωση "δασκάλα "..αν και περισσότερο σ εξώφυλλο τσόντας ταιριάζει χαχαχαχα!!
Της πουτανας..κυριολεκτικά χαχαχα!!!Πενταημερη με συνοδο τη τζοαννα...φανταζεστε τι θα γινοτανε?