Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.112
Να βάλουμε κι ένα χαμόγελο μου να παει καλα η μέρα!!
Είπατε καλημέρα στον κύριο Μπλιτζ??Αχ εσυ...!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω τρέξει και με λιγότερα ρούχα χαχαχα!!
Έτρεχα το πρωι σαν το Βέγγο!! Πάω στα γρήγορα τώρα!!Είπατε καλημέρα στον κύριο Μπλιτζ??
...κανονικοτατα γιατρε μου, κατα την συνταγη σας! Διπλες δοσεις κ με συνοδεια αποσταγματος σταφυλιου μετα του μεζε
Χαχαχαχαχα γεια σου ρε φάτσα!!!...κανονικοτατα γιατρε μου, κατα την συνταγη σας! Διπλες δοσεις κ με συνοδεια αποσταγματος σταφυλιου μετα του μεζε
Τη πιο γλυκιά μου καλήμερα κουμπαρούλα ...Καλημέρα αγόρια μου, τρέχω για δουλειές,διαθέσιμη 12 και μετα
Να βάλουμε κι ένα χαμόγελο μου να παει καλα η μέρα!!
Γλυκέ μου κουμπάρε σε φιλώ παντού!Τη πιο γλυκιά μου καλήμερα κουμπαρούλα ...
Και εμένα με βλέπω να τρέχω για να τον παίξω με αυτά που ανεβάζεις!!!Μια τσόντα και τρέχω παλι!!
Για πολύ πουτσα το κωλαρακι σου μωρόΜια τσόντα και τρέχω παλι!!
Πως να μην θέλει κάποιος να σου τον καρφώσει μέχρι το λαρύγγι εδώ...Να βάλουμε κι ένα χαμόγελο μου να παει καλα η μέρα!!
Αχ μωράκι εσύΜια τσόντα και τρέχω παλι!!
Η χαρά μου θα ήταν ...!!Και εμένα με βλέπω να τρέχω για να τον παίξω με αυτά που ανεβάζεις!!!
.. καυλιαρικο μου εσυ!!Πως να μην θέλει κάποιος να σου τον καρφώσει μέχρι το λαρύγγι εδώ...
...αδυναμία μου εσυ...Αχ μωράκι εσύ
Το νύχι κάνει τη διαφοράΚαλημέρα αγόρια μου, τρέχω για δουλειές,διαθέσιμη 12 και μετα
...έτσι πρέπει να είναι μια γυναίκα περιποιημένη...Το νύχι κάνει τη διαφορά
Η δικιά σου περιποίηση δεν μένει στο νύχι... Γυαλίζουν οι τρυπούλες σου από καθαριότητα...έτσι πρέπει να είναι μια γυναίκα περιποιημένη...