Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.926
..κατι ξέρεις εσυ....!!!!!Η δικιά σου περιποίηση δεν μένει στο νύχι... Γυαλίζουν οι τρυπούλες σου από καθαριότητα
..κατι ξέρεις εσυ....!!!!!Η δικιά σου περιποίηση δεν μένει στο νύχι... Γυαλίζουν οι τρυπούλες σου από καθαριότητα
Το κοινό μας μυστικό..κατι ξέρεις εσυ....!!!!!
Έλα μωρή αρρώστιαΝα βάλω κάτι για καληνύχτα...
Καυλιαρη μου...Έλα μωρή αρρώστια
Κυρία και μαστόρισσα, να τα λέμε αυτά!Καυλιαρη μου...
Καλημέρα ομορφιά μου!!!Jo, να 'χεις μια κλή και ευχάριστη μέρα..
Χαχαχαχαχαχαχα!καλημέρα αγαπημένο αγορι!!Καλημέρα γλυκιά μου jo μια όμορφη μέρα να έχεις ...Και για να σου ξεκινήσει η μέρα σου με χαμόγελα..
Χαχαχαχαχαχαχα!καλημέρα αγαπημένο αγορι!!
Αγορακι μου καυλιαρικο ,σ ευχαριστώ πολυ για οτι όμορφο έγραψες,θυμήθηκα ποιος εισαι λογω γείτονα που έγραψες και κάποιες άλλες λεπτομέρειες..!!Να γράψω και εγώ με την σειρά μου, την εμπειρία μου, με την καβλιάρα και τέρμα γαμεύσιμη Τζο.
Χρωστούμενο, μιας και έχουμε συναντηθεί περίπου ένα μήνα.
Συνάντηση στο Madison, ωριαία.
Η Τζο ήρθε στην ώρα της, πεντακάθαρη και περιποιημένη με ένα απλό φόρεμα και χωρίς πολλά πολλά μακιγιάζ κτλ.
Κατευθείαν μπήκε για φρεσκάρισμα, βγήκε και για την επόμενη ώρα, πέρα από ένα διάλειμμα ούτε πέντε λεπτά, δεν ξεκόλλησε από την πουτσα μου.
Πίπα κωλο εμπλοκή και τουμπαλι, δεν κολωσε πουθενά, αν και ήμουν ο πρώτος της ημέρας και κατάλαβα ότι κάπου πρέπει να πόνεσε, δεν άφησε να με ενοχλήσει τίποτα.
Πρώτος γύρος τελείωμα στο κωλαρακι της, δεύτερος στο στόμα της.
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, επικοινωνιακή και τρελοκομείο, μια συνολικά με το παραπάνω ικανοποιητική και VFM εμπειρία.
Με την Τζο είμαστε και γείτονες, ένα στοιχείο για να καταλάβει ποιος είμαι, όποτε θα τα λέμε συχνά.
Εγώ σε ευχαριστώ μωρό μου, θα τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα.Αγορακι μου καυλιαρικο ,σ ευχαριστώ πολυ για οτι όμορφο έγραψες,θυμήθηκα ποιος εισαι λογω γείτονα που έγραψες και κάποιες άλλες λεπτομέρειες..!!
Σ ευχαριστώ πολυ για όλα, πέρασα σούπερ μαζι σου!!
Τώρα είδα ότι έγραψες γιατί έπρεπε να εγκριθεί ποστ σου,και μ εξέπληξε ευχαριστα!
Την παραθέτω μην χαθεί!!
Τι έχουμε εδώ;;;;Καλημέρα είπαμε..φωτο δεν έβαλα...σορυ τρέχω από το πρωι!!
Είναι αλλά και είσαι για πολύ γλύψιμο κουμπάρα ....Να γλείφεις μέχρι να λιώσει ..Θα λιώσει????????Καλημέρα είπαμε..φωτο δεν έβαλα...σορυ τρέχω από το πρωι!!
Να μη ζηλεύεις εσυ εισαι ο επίσημος!!
Ξέρεις πολύ καλά ααααα!!!!Τι έχουμε εδώ;;;;
....γλύφεις οσο θες μωρο,αντέχει...Είναι αλλά και είσαι για πολύ γλύψιμο κουμπάρα ....Να γλείφεις μέχρι να λιώσει ..Θα λιώσει????????
Γειά σου γλυκε μου Λεό!!Να απατάς τον άνδρα σου ειναι συνηθισμένο
Να απατάς τον εραστή πού το χεις δει γραμμένο;
Η μάχη του Δράμαλη....Να βάλω κάτι για καληνύχτα...
Ήταν μάχη διαρκείας....!!Η μάχη του Δράμαλη....