Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.772
....ελπίζω να περνάνε όμορφα και...άτακτα!!
Δεν ξέρω τον λόγο
Σήμερα χαθήκανε οι επίδοξοι μνηστήρες.
Καλησπέρα αγαπημένε..!!!
....ελπίζω να περνάνε όμορφα και...άτακτα!!
Δεν ξέρω τον λόγο
Σήμερα χαθήκανε οι επίδοξοι μνηστήρες.
Μάλλον ο κύριος Roger ευρίσκεται είς τό ναυτικό σαλόνι... Όσο για το έτερον μπορεί να ευρίσκεται είς τάς λουτροπηγας ήτοι θεραπεύσει ένα μέρος των πλείστων προβλημάτων.....ελπίζω να περνάνε όμορφα και...άτακτα!!
Καλησπέρα αγαπημένε..!!!
θα σας παω εγω για λικερ...εις την πατριδα σας τον ενδοξο και υπεροχο Πειραια....ελπίζω να περνάνε όμορφα και...άτακτα!!
Καλησπέρα αγαπημένε..!!!
Ωραία, μόλις τελειώσω το βραδάκι τα ραντεβού, να περάσεις να με πάρεις(παρε λεφτά από τους θείους)θα σας παω εγω για λικερ...εις την πατριδα σας τον ενδοξο και υπεροχο Πειραια
ενταξει...τοχω κανονισει.....Ωραία, μόλις τελειώσω το βράδυ τα ραντεβού να περάσεις να με πάρεις(παρε λεφτά από τους θείους)
Είμαι ο μόνος που θα εγλειφε και τις δύο τρυπούλες της Jo ή υπάρχει και άλλος???
προσκύνημα και σαφώς γλείψιμοοο νονστοππ ..
Σήμερα ο πρωινός μ έγλυψε παντου..μα παντου...το μεσημεριανό όμως ραντεβού μου το έγλυψα εγω παντού...αχ αυτές οι γλώσσες μας σήμερα πήραν φωτιά ...!!Είμαι ο μόνος που θα εγλειφε και τις δύο τρυπούλες της Jo ή υπάρχει και άλλος???
Καυλιάρα Jo??? Σταμάτα... Σταμάτα να λες τέτοια γτ όχι μόνο ζηλεύω...Σήμερα ο πρωινός μ έγλυψε παντου..μα παντου...το μεσημεριανό όμως ραντεβού μου το έγλυψα εγω παντού...αχ αυτές οι γλώσσες μας σήμερα πήραν φωτιά ...!!
Καυλώνεις.... !!!!Καυλιάρα Jo??? Σταμάτα... Σταμάτα να λες τέτοια γτ όχι μόνο ζηλεύω...
Και δεν ζηλεύω μόνο, είναι κ κάτι ακόμα...
Σήμερα ο πρωινός μ έγλυψε παντου..μα παντου...το μεσημεριανό όμως ραντεβού μου το έγλυψα εγω παντού...αχ αυτές οι γλώσσες μας σήμερα πήραν φωτιά ...!!
Της πουτ@νας!!χαχαχα!!!
Μέσα είσαι... Και δε μένω ποτέ καυλωμενενος να ξέρεις!!Καυλώνεις.... !!!!
Τσιμπάω και μετα περιμένω έναν κύριο ακόμη...
Καλησπέρα αδυναμία μου...!Την καλησπέρα μου, έστω και καθυστερημένα κουκλάρα Jo.
Μην αργησεις και βγάλεις κακό όνομαΤσιμπάω και μετα περιμένω έναν κύριο ακόμη...
...αναλόγως τις καυλες μου,κυριολεκτικά πρέπει να έχω καυλες για να κάνω ραντεβού αγορι (απο αντοχές εχω απεριόριστες!)Καλησπέρα, μέχρι τι ώρα κάνεις ραντεβού Joanna;
ΔΕΝ ΑΡΓΩ ΠΟΤΕ (Πάντα νωρίτερα ετοιμη) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΏΝΩ ΠΟΤΕ!!Μην αργησεις και βγάλεις κακό όνομα
Όταν ο Αρχηδιαολος δεν έχει δουλειά παίζει με το κάρμα να θέλουμε κολασμένα να καούμε στη κόλαση της JO άρε joαρα μουναραΚαλημερούδια!
Γειά σου ρε κολασμένο ψηλό αγόρι!!!Όταν ο Αρχηδιαολος δεν έχει δουλειά παίζει με το κάρμα να θέλουμε κολασμένα να καούμε στη κόλαση της JO άρε joαρα μουναρα