Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.770
Ολο κωλαρακι βάζω....να σας δείξω και λιγο βυζάκι..!!
Βαθύ τσιμπημα από ξανθο οίστροΛυρικές εξάρσεις (καθόλου αδικαιολόγητες επειδή πρόκειται περί της ωραιας Ιωάννας) διαβλέπω κύριε...
Αχ, τι ωραία που τα γράφεις καλε !!!Βαθύ τσιμπημα από ξανθο οίστρο
Εξ Εσπερίας ορμωμενο .
Εεεεπ!!!
Με έφτιαξαν οι λοιποί συναγωνιστές που τους έφτιαξες εσύ και άρχισαν τα κουλτουριαρικα...Αχ, τι ωραία που τα γράφεις καλε !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εεεεπ!!!
ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι ναι αυτή την ωραία που χάθηκε στις σελίδες...!!
Για σου καυλωαμαρτιωμουναρα θέλω κόλαση μαζί σου λέμεΓειά σου ρε κολασμένο ψηλό αγόρι!!!
Αυτό είναι προσόν που δυστυχώς αγνοούν αρκετά κορίτσια και γραφεία του χώρου.ΔΕΝ ΑΡΓΩ ΠΟΤΕ (Πάντα νωρίτερα ετοιμη) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΏΝΩ ΠΟΤΕ!!
Α
Φιλε μου , ασε την φαντασια να ταξιδεψει καποιες φορες ειναι πιο διεγερτικες .!!!!!!!!Οντως γαματη φωτο.αλλα αν μπορεις βγαλε μια χωρις να καλυπτει το χερι τη κωλοτρυπουλα.
Η μονη που μπορει να απαντησει με σiγουργια ειναι η Jo ?????Είμαι ο μόνος που θα εγλειφε και τις δύο τρυπούλες της Jo ή υπάρχει και άλλος???
Δεν με χόρτασες ακόμη ε;;;,!!!Για σου καυλωαμαρτιωμουναρα θέλω κόλαση μαζί σου λέμε
Πολλοί με γλύφουν παντού .. οπως κι εγώ αυτους,αρκεί να τηρούνται αυστηρα οι κανόνες σωστής υγιεινής..!!Η μονη που μπορει να απαντησει με σiγουργια ειναι η Jo ?????
Πάντα ήμουν τυπική και δεν αφορά μονο τα ραντεβού μου,και στην άλλη εργασία μου έτσι λειτουργώ και στην ζωή μου γενικά, απο πιτσιρίκαΑυτό είναι προσόν που δυστυχώς αγνοούν αρκετά κορίτσια και γραφεία του χώρου.
Θα φέρει...δαχτυλίδι;( Και αυτός;)....όλα τα έχω βάλει μαζί σου,εκτός αυτό..!!Να η ευκαιρία..!!
το πηγα !!!!! αλλα μου το πεταξε στο κεφαλι και επεσε στα γονατα.... χαχαχαΘα φέρει...δαχτυλίδι;( Και αυτός;).
Noμιζα ότι έπεσες εσύ στα γόνατα για να κάνεις...την πρόταση!το πηγα !!!!! αλλα μου το πεταξε στο κεφαλι και επεσε στα γονατα.... χαχαχα
Μου έχουν γράψει κριτικές και κριτικές ...τέτοια ποτέ...χαχαχαχα!!!Αφού εξετάστηκα ενδελεχώς από τον γιατρό McCoy και έδωσα λεπτομερείς οδηγίες στον αξιωματικό επιστημών κύριο Spock για να μη στουκάρει το Enterprise σε κανένα μετεωρίτη, διακτινίστηκα στη Γη. Εκεί συνάντησα την Τζο και μαζί εξερευνήσαμε χαμένους πολιτισμούς, ψηλές βουνοκορφές, βαθιές αβύσσους, ΑΤΙΑ και απειλητικές ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ!
....και σ άρχισα στις πιπες,ε τι για δαχτυλίδια είμαστε τώρα;!χαχαχαχα!!το πηγα !!!!! αλλα μου το πεταξε στο κεφαλι και επεσε στα γονατα.... χαχαχα
Long time anticipated appointment, girl!Μου έχουν γράψει κριτικές και κριτικές ...τέτοια ποτέ...χαχαχαχα!!!
Εισαι ατομαρα ρε αγορι..και από κοντά ...αχ ...αχ..!!!
Ευχαριστώ πολύ..!!!
..θα χαρώ να σε ξαναδώ...στο επόμενο ταξίδι σου στην γη..χεχεχεχε!!Long time anticipated appointment, girl!
Βυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμαΟλο κωλαρακι βάζω....να σας δείξω και λιγο βυζάκι..!!