Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
...γεια σου μωράκι!!Βυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμα
Αντε να παω μια βολτίτσα κι εγω,πριν λίγο τελείωσα τα ραντεβού μου,καλό βράδυ σε όλους!
...γεια σου μωράκι!!Βυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμα
Nα πας και να περάσεις σούπερ. Ζακέτα να πάρεις γιατί έχει βάλει ψυχρα και εσύ κυκλοφορείς συνήθως γυμνή...γεια σου μωράκι!!
Αντε να παω μια βολτίτσα κι εγω,πριν λίγο τελείωσα τα ραντεβού μου,καλό βράδυ σε όλους!
Βυζακι εικοσάρας δε το λες....Βυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμα
Γειά σου κουκλι!!Βυζακι εικοσάρας δε το λες....
Βυζάρα εικοσάρας όμως το λες!!!!
Δεν χορτενεις αμαρτίαΔεν με χόρτασες ακόμη ε;;;,!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλοί με γλύφουν παντού .. οπως κι εγώ αυτους,αρκεί να τηρούνται αυστηρα οι κανόνες σωστής υγιεινής..!!
Καλημέρα μωρό μου!!Καλημερουδια Jo!!!
5 γύρισα εσυ ξύπνησες 4:30;!
Υπάγω για νάνι έχε εγερτηριο στις 4.30
Καλό βράδυ.
Δικιο εχεις, κρύωσε ο καιρός στη Ζυρίχη.Nα πας και να περάσεις σούπερ. Ζακέτα να πάρεις γιατί έχει βάλει ψυχρα και εσύ κυκλοφορείς συνήθως γυμνή
Που με κατάλαβες βρε ότι ήμουν Ζυρίχη;!Πεταχτηκα να ρίξω μια ματιά στις επιχειρήσεις μου..χεχεχε!Δικιο εχεις, κρύωσε ο καιρός στη Ζυρίχη.
Κάνα δωράκι θα κάνεις στα αγόρια του νήματος;Που με κατάλαβες βρε ότι ήμουν Ζυρίχη;!Πεταχτηκα να ρίξω μια ματιά στις επιχειρήσεις μου..χεχεχε!
....εχω κάνει πολλά...θα ερθει άλλο ένα ,λογικά πριν τα Χριστούγεννα..Κάνα δωράκι θα κάνεις στα αγόρια του νήματος;
Να γιορτάσουμε και την επενδυτική βαθμίδα.
Ένα ωραίο ξύπνημα,μιας κατά τα άλλα αδιάφορης ΚυριακήςΚαλή Κυριακη ...με καυλες φυσικα!
...στο χέρι μας να την κάνουμε ενδιαφέρον baby..!Ένα ωραίο ξύπνημα,μιας κατά τα άλλα αδιάφορης Κυριακής
Έτοιμη για μάχη όπως πάνταΚαλή Κυριακη ...με καυλες φυσικα!
...σκέφτομαι (θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζι σας),ότι τελευταία, πάνε τα πάντα οπως τα γουστάρω στην ζωη μου, δεν εχω άγχος, απολαμβάνω την σχολή μου(παει φινα!),τα ραντεβού μου σούπερ! (δεν φτάνει ο χρόνος να εξυπηρετω όμως τους πάντες γμτ),τεσπα,κι αυτη η καλή διάθεση έχει αντίκτυπο στα ραντεβού μου μαζι σας εξου και γράφετε όλοι ποσο όμορφα περνάτε!
Δεν είμαι κοριτσάκι φρεσκο..αλλα ουτε και μπαγιάτικο,κάπου στην μέση χαχαχαχαχα!!
Η ομορφιά πηγάζει από μεσα μας και βγαίνει στους άλλους.. εξάλλου οι γυναίκες μ αυτοπεποίθηση ποτε δεν προσπαθούν πολυ..
Στα 46 μου πλέον, με την ωριμότητα των χρόνων & των εμπειριών μου,απολαμβάνω οτιδήποτε στην ζωή μου χωρίς γκρίνια & μιζέρια!
Διαβάζω ότι όμορφα μου γράφετε εδώ, ολα τ αγόρια μου,είναι γλυκο μια γυναίκα να εισπράττει θαυμασμό,ειδικά στην ηλικία μου..!!
Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά..!!
Τώρα το διάβασα κ θα σου πω ένα πράγμα... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου... έτσι κ καλύτερα.. νομίζω πως το αξίζεις......σκέφτομαι (θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζι σας),ότι τελευταία, πάνε τα πάντα οπως τα γουστάρω στην ζωη μου, δεν εχω άγχος, απολαμβάνω την σχολή μου(παει φινα!),τα ραντεβού μου σούπερ! (δεν φτάνει ο χρόνος να εξυπηρετω όμως τους πάντες γμτ),τεσπα,κι αυτη η καλή διάθεση έχει αντίκτυπο στα ραντεβού μου μαζι σας εξου και γράφετε όλοι ποσο όμορφα περνάτε!
Δεν είμαι κοριτσάκι φρεσκο..αλλα ουτε και μπαγιάτικο,κάπου στην μέση χαχαχαχαχα!!
Η ομορφιά πηγάζει από μεσα μας και βγαίνει στους άλλους.. εξάλλου οι γυναίκες μ αυτοπεποίθηση ποτε δεν προσπαθούν πολυ..
Στα 46 μου πλέον, με την ωριμότητα των χρόνων & των εμπειριών μου,απολαμβάνω οτιδήποτε στην ζωή μου χωρίς γκρίνια & μιζέρια!
Διαβάζω ότι όμορφα μου γράφετε εδώ, ολα τ αγόρια μου,είναι γλυκο μια γυναίκα να εισπράττει θαυμασμό,ειδικά στην ηλικία μου..!!
Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά..!!
Πάντα ετοιμοπόλεμη!Έτοιμη για μάχη όπως πάντα
Σ ευχαριστώ για τις όμορφεςΤώρα το διάβασα κ θα σου πω ένα πράγμα... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου... έτσι κ καλύτερα.. νομίζω πως το αξίζεις...
Πιπα - κώλο - εμπλοκή????Για μένα,αυτού του στυλ θα ήταν μια ΥΠΈΡΟΧΗ Κυριακή...χεχεχεχε!!
Παω τώρα,δουλεύω σήμερα με προγραμματισμένα ραντεβού!