amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.105
- Πόντοι
- 22.785
Δεν μου κτυπησες το κουδούνι έφτιαχνα καφέ να πάρω μαζί.Καλημέρα μωρό μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5 γύρισα εσυ ξύπνησες 4:30;!
Δεν μου κτυπησες το κουδούνι έφτιαχνα καφέ να πάρω μαζί.Καλημέρα μωρό μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5 γύρισα εσυ ξύπνησες 4:30;!
Άνοιξε τα πόδια λίγο..Καλή Κυριακη ...με καυλες φυσικα!
Τέλειο το κόκκινο κουκλίτσα Jo.Φρεσκότατη φωτο...
Κύριε Μπλιτζ που είσαστε??Καυλιαρικες καλημέρες!
Μονίμως ρε αγόρι!!!Ορεξατο ξυπνησε το μουνι σου
Την αλλη φορα τοτε θα σε πάρωΔεν μου κτυπησες το κουδούνι έφτιαχνα καφέ να πάρω μαζί.
...μου το έδειξες ποσο σου άρεσε..!!!Τέλειο το κόκκινο κουκλίτσα Jo.
Του το έδειξα το πρωι με αφιέρωση...αλλα κανει τον δύσκολο...κσι βαριέμαιΚύριε Μπλιτζ που είσαστε??
Καλημερα ΟΝΕΙΡΟ !! τις καλυτερες ανασες που μπορεις να περνεις ειναι μονο απο εκει με πολυ αναζωογονηση για τα επακολουθα .......................!!!!!!!!Καυλιαρικες καλημέρες!
"εβδομαδα"Καααυυυυλλλαααααααααααααααααααααααααα.....Καλημέρα και καλή ευδομαδα γλυκιά μου jo ....
Θα το έγραψε βιαστικά τ αγορι μου.."εβδομαδα"
...ξέρεις εσυ άτακτε...αχ!Καλημερα ΟΝΕΙΡΟ !! τις καλυτερες ανασες που μπορεις να περνεις ειναι μονο απο εκει με πολυ αναζωογονηση για τα επακολουθα .......................!!!!!!!!
εεεεεεετσι !!!!Αγόρια μου αύριο 15:00 και μετα διαθέσιμη, καληνυχτω με φρέσκο GIF..
Μονο έτσι ρε καυλιαρη!!εεεεεεετσι !!!!
ξερεις ποιο ειναι το ωραιο ;;;; οτι το γουσταρεις κ το κανεις !!!Μονο έτσι ρε καυλιαρη!!
Απόλυτα μωρο ...τις καυλες μου συντηρώ στην ουσία,που είναι φουλ ακόμη.ξερεις ποιο ειναι το ωραιο ;;;; οτι το γουσταρεις κ το κανεις !!!
Έφαγα τα σουτζουκάκια μου ,τώρα μια παστα λεμόνι και νάνι όταν κι εαν χωνέψω..(μαλλον θα σκάσω...!)
Ααααα για να δω τι συμβαίνει..Του το έδειξα το πρωι με αφιέρωση...αλλα κανει τον δύσκολο...κσι βαριέμαι
..πριν μέρες με ζήτησε επίσημα ο κυριος ραμπιτ, επίσης με γλυκοκοιτάζει ο κος κωλό-γερος,Ααααα για να δω τι συμβαίνει..
Το παίζει δύσκολος??
Θα επέμβω δυναμικά και θά δεις θα αρχίσει να γράφει στην καθαρεύουσα για να μας κάνει φιγούρα και στο τέλος μας λέει ότι είναι μία ανήμπορη γεροντική οντότητα..
Φεύ είς την εικοστή.
Μάλλον δεν θέλει καφέ αλλά...γαλατάκι...Ορεξατο ξυπνησε το μουνι σου