Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Αχ..γαλατακι...!!!Μάλλον δεν θέλει καφέ αλλά...γαλατάκι...
Αχ..γαλατακι...!!!Μάλλον δεν θέλει καφέ αλλά...γαλατάκι...
Πού θα πάει θα τον καταφέρουμε...πριν μέρες με ζήτησε επίσημα ο κυριος ραμπιτ, επίσης με γλυκοκοιτάζει ο κος κωλό-γερος,
Ο κύριος genesis είναι επίσημος εραστής,εσας σας αγαπώ χρόνια.αρα μια χαρά είμαι εγώ απο "λουτσους ",αλλοίμονο απ αυτόν τον δόλιο, μόνος κι έρημος!
(Τρουμπακης μόνο για την σύνταξη μ εχει απο κοντα..)
Το στήσιμο αυτό παίρνει βραβείοΑγόρια μου αύριο 15:00 και μετα διαθέσιμη, καληνυχτω με φρέσκο GIF..
Φίλε μου σε ευχαριστώ που μου έδειξες το ορθογραφικό μου λάθος της λέξεως (ευδομαδα) Να είσαι καλά θα την γράψω 100 φορές για να την μάθω οκ???"εβδομαδα"
Ξέρω από καλα στησίματα μωρο μου ..Το στήσιμο αυτό παίρνει βραβείο
Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε... Έμπαινα!!!Καλημερούδια...με καύλες ..!!
Καλημέρα μωρό..εδω το κωλαράκι εχει ηδη δουλευτεί και μετα βγήκε φωτο ..Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε... Έμπαινα!!!
Καλημέρα καυλιάρα!!!
αγάπηΚαλημερούδια...με καύλες ..!!
Γεια σου έρωτα...
Καλημέρα κουκλάρα. Πάλι μας έφτιαξες τη μέραΚαλημερούδια...με καύλες ..!!
Καλημέρα λατρεία ...είχα σούπερ φωτογράφο..αχ..!Καλημέρα κουκλάρα. Πάλι μας έφτιαξες τη μέρα
Φώτο για τρελές φαντασιώσεις και όχι μόνο
...τρελο κεφι στο γηροκομειο, δεν θ'αφησουν παπια για παπια και ορο για ορο στην θεση τους..πριν μέρες με ζήτησε επίσημα ο κυριος ραμπιτ, επίσης με γλυκοκοιτάζει ο κος κωλό-γερος,
Ο κύριος genesis είναι επίσημος εραστής,εσας σας αγαπώ χρόνια.αρα μια χαρά είμαι εγώ απο "λουτσους ",αλλοίμονο απ αυτόν τον δόλιο, μόνος κι έρημος!
(Τρουμπακης μόνο για την σύνταξη μ εχει απο κοντα..)
Ετοιμάζουμε" παρταρα", ευτυχώς δίπλα υπάρχει υπάρχει το 401 κομπλέ Χαχαχαχα!!...τρελο κεφι στο γηροκομειο, δεν θ'αφησουν παπια για παπια και ορο για ορο στην θεση τους
...και αντι για sex toys να εχετε προχειρα μασκες Βεντουρι και απινιδωτεςΕτοιμάζουμε" παρταρα", ευτυχώς δίπλα υπάρχει υπάρχει το 401 κομπλέ Χαχαχαχα!!
Ότι δείχνεις καλό είναιΒυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμα
Ελα ντε χαχαχαχα!!Θέση
Ε χετε μια μανία να καλύπτεται τας εισόδους..
Σωστά!Ότι δείχνεις καλό είναι
Άρε κουμπάρα πως μας καυλώνεις έτσι,,,θα πω στη κουμπάρα σου ότι πρέπει να εφαρμόσω μαζί σου το ρητό( Ο κουμπάρος τη κουμπάρα 2 φορές την εβδομάδα)...Είδες έμαθα να γράφω και τη λέξη εβδομάδα... Χα χα χα...Καλημερούδια...με καύλες ..!!
Καλημερούδια...με καύλες ..!!
Πωωωω ανυπομονώ να τη γευτώ αυτήν την τρυπούλα...Καλημερούδια...με καύλες ..!!