Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.340
- Πόντοι
- 29.667
Τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!Να πω καληνύχτα ..ντυμένη..χαχαχα!
Φιλάκια!!
![]()
Τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!Να πω καληνύχτα ..ντυμένη..χαχαχα!
Φιλάκια!!
![]()
....σε καυλώνω...!!!Τι μου κάνεις βραδιάτικα!!!
Στο έχω ξαναπεί!!! Ένα πράγμα που δεν θα εκλείψει ποτέ στην κοινωνία, είναι τα μουνόπανα!!!!!Θα πω κάτι και καληνυχτω εδω..
(Δεν αφορά δικα μου αγόρια πελάτες/φίλους)
Ήθελα να ξερα, μερικοί δεν ντρέπονται να λένε αλλά σε μένα κι άλλα αλλού..;Ειδικά άτομα που τους έχω φερθεί ΣΠΑΘΙ..γι αυτό έχω ξενερώσει και δεν πολυάσχολουμαι πλέον εδώ μεσα,περαν πελατών αγαπητων και φίλων μου
(Δεν αφορά άτομο που μπαίνει στο νημα ούτε πελάτη σταθερο)
Ειμαι γυναίκα και πουστιες δεν γούσταρα ποτέ..τους δε άνδρες που το κάνουν, τους σιχαίνομαι..
Με καυλωνεις από απόσταση και από κοντά με κάνεις κάτι παραπάνω από τούρμπο!!!....σε καυλώνω...!!!
....οι κατσαριδες μπορεί, αυτοί ποτε !!Στο έχω ξαναπεί!!! Ένα πράγμα που δεν θα εκλείψει ποτέ στην κοινωνία, είναι τα μουνόπανα!!!!!
Κι εσύ εμένα...πάντα περνάω σούπερ μαζι σου,στο δείχνω εξάλλου..!!!Με καυλωνεις από απόσταση και από κοντά με κάνεις κάτι παραπάνω από τούρμπο!!!
Jo δουλευεις σε τραπεζα το πρωι?Να πω καληνύχτα ..ντυμένη..χαχαχα!
Φιλάκια!!
![]()
Δεν έχω παράπονο, κάνουμε σούπερ σεξ!!!Κι εσύ εμένα...πάντα περνάω σούπερ μαζι σου,στο δείχνω εξάλλου..!!!
Χαχαχαχαχα διευθύντρια σε σχολείο αρρενων προτιμώ να είμαι!Jo δουλευεις σε τραπεζα το πρωι?
Για αυτο κατακοκκινησαν τα δανεια!!
Η κυρια Διευθυντρια.
Τι μας κανεις βραδυατικο!
Μν μας λυπασαι
Και μν χαλιεσαι κοριτσαρα!
Για τα μαστιγια δεν ειπες κατι.Χαχαχαχαχα διευθύντρια σε σχολείο αρρενων προτιμώ να είμαι!
Καλό βράδυ...Να πω καληνύχτα ..ντυμένη..χαχαχα!
Φιλάκια!!
![]()
Φίλε μου καλημέρα... Και για σένα ήταν περιττό το να μου πεις για το ορθογραφικό μου λάθος για τον απλό λόγο, ήμαστε εδώ για να λέμε τα ευχαριστώ μας και της εμπειρίες μας με την υπέροχη jo και όχι για να κανουμε υποδείξεις και να το παίζουμε δάσκαλοι της ελληνικής ορθογραφίας..Φιλε μου μεχρι το ευχαριστω το οποιο δεν χρειαζοταν καλα το πηγες .Τα υπολοιπα περιττα !!!!
Φίλε μου η γραφή έχει μεγάλη διάφορα από τον λόγο ...Την γραφή την διαβάζεις χωρίς να ακούς η να βλέπεις τον άλλον πως το λέει...Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ και το λες ηρωνια είσαι άξιος της μοίρας σου ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ....(ΒΡΕΣ ΤΑ ΛΑΘΟΙ)Μα αγαπη μου δεν φτανει που τον διορθωσαμε , μας ειρωνευτικε και απο πανω !! και δεν θα τον διορθωνα αλλα το εχει κανει και αλλη φορα , ας ψαξει να το βρει ,ΑΥΤΑ!!!!!
Ευλογήσον ημάς τους Αμαρτωλόυς..Βυζακι 20αρας και ρωγα για φάγωμα
ειρωνεύτΗκε [μη διορθώνεις, ίνα μη διορθωθείς]Μα αγαπη μου δεν φτανει που τον διορθωσαμε , μας ειρωνευτικε και απο πανω !! και δεν θα τον διορθωνα αλλα το εχει κανει και αλλη φορα , ας ψαξει να το βρει ,ΑΥΤΑ!!!!!
τι απίστευτη καύλα...Αχ βράζει το αίμα στ αγόρια...προτείνω να γίνει ρινγκ το κρεβάτι μου χαχαχαχα!!
Καλημερούδια..!
![]()
Καλημέρα νονε του νήματος...!!τι απίστευτη καύλα...
Καλημέρα μωρό μου..!Καλημέρα όμορφη μου .