Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.290
.....το ξέρω.....!!!!!!!!Άσε τα ρινγκ και ετοιμάσου έρχονται rammstein καλημέρα
Χαχαχαχα!!!
Till έρωτας!!!
.....το ξέρω.....!!!!!!!!Άσε τα ρινγκ και ετοιμάσου έρχονται rammstein καλημέρα
Κάτσε να βρουν που θα παίξουν πρώτα.Άσε τα ρινγκ και ετοιμάσου έρχονται rammstein καλημέρα
Το κωλαρακι μου;!!Τον εμπιστευόμαστε εμείς
ΕννοείταιΤο κωλαρακι μου;!!
Σ αγαπησα εσενα!Εννοείται
Αν βρεθούμε κιόλας να δεις χαχαΣ αγαπώ εσενα!
μισο να σας συνδεσω με την αιθουσα μπριζΚύριε Μπλιτζ που είσαστε??
Φίλε μου καλημέρα και σε σένα..Όπως έγραψα και στον φίλο πριν εδώ ήμαστε εδώ για να λέμε τα ευχαριστώ μας και της εμπειρίες μας με την υπέροχη jo και όχι για να κανουμε υποδείξεις και να το παίζουμε δάσκαλοι της ελληνικής ορθογραφίας και να κανουμε κοκορομαχίες.......Πάντως σε ευχαριστώ και να περνάς πάντα καλά...ειρωνεύτΗκε [μη διορθώνεις, ίνα μη διορθωθείς]
Μεγάλη καυλα η γυναίκα μου!!!Αχ βράζει το αίμα στ αγόρια...προτείνω να γίνει ρινγκ το κρεβάτι μου χαχαχαχα!!
Καλημερούδια..!
![]()
Να ζήσετεΜεγάλη καυλα η γυναίκα μου!!!
Καλημέρα παλληκάρι μου, μαζί σου είμαι, φυσικά και είμαστε εδώ για να στηρίζουμε την αγαπημένη μας Jo και όχι για να διορθώνουμε λαθάκια των άλλων - για αυτό του το έγραψα, για να καταλάβει ότι κι αυτός που σε διορθώνει κι αυτός κάνει λαθάκια και να δει ότι νδεν είναι ωραίο να κάνει και να του κάνουν τον ξύπνιο. Καλή μέρα.Φίλε μου καλημέρα και σε σένα..Όπως έγραψα και στον φίλο πριν εδώ ήμαστε εδώ για να λέμε τα ευχαριστώ μας και της εμπειρίες μας με την υπέροχη jo και όχι για να κανουμε υποδείξεις και να το παίζουμε δάσκαλοι της ελληνικής ορθογραφίας και να κανουμε κοκορομαχίες.......Πάντως σε ευχαριστώ και να περνάς πάντα καλά...
ΕυχαριστούμεΝα ζήσετε
Μπράβο κούκλα μου. Αυτό δείχνει την ωριμότητα μιας σωστής γυναίκας. Δεν είσαι μόνο καυλα αλλά και τυπαρα...χθες το βράδυ, ήμουν τσαντισμένη με κάτι κουλά.. αλλα μεσα απο σκέψη/συζήτηση ,εν ηρεμία, λύνονται κάποια θέματα τελικά..
Μια όμορφη ημέρα σ όλους!
Ευχαριστώ άνδρα μου όμορφε!Μεγάλη καυλα η γυναίκα μου!!!
..ήταν θετική κι η αντίθετη πλευρά αρα οκ ματάκια...Μπράβο κούκλα μου. Αυτό δείχνει την ωριμότητα μιας σωστής γυναίκας. Δεν είσαι μόνο καυλα αλλά και τυπαρα
Καλησπέρα και νιάου. ..χεχεχε!καλημερα και γαβ![]()
Αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι απότομα ενημέρωσε πρώτα θα φύγει κάνεις από καρδιά και θα το χεις τύψεις.