Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καλησπέρα και νιάου. ..χεχεχε!καλημερα και γαβ
Αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι απότομα ενημέρωσε πρώτα θα φύγει κάνεις από καρδιά και θα το χεις τύψεις.
Α ετσι τα πετάω εγω στο άσχετο χαχαχαχαχα!!!Αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι απότομα ενημέρωσε πρώτα θα φύγει κάνεις από καρδιά και θα το χεις τύψεις.
Δώσε πόνο τζο
Έμενα να δειςΑ ετσι τα πετάω εγω στο άσχετο χαχαχαχαχα!!!
Είσαι μούτρο μ αρέσεις πολυ!!!
Δινω ,δινω αγόρι!!!Δώσε πόνο τζο
Επί τω έργο είσαι ο ορισμός της απόλαυσης
Ξέρεις εσυ .....!!!!!Επί τω έργο είσαι ο ορισμός της απόλαυσης
ok το λατρευω αυτο το κοριτσι !!!
Και το κορίτσι εσένα!!!ok το λατρευω αυτο το κοριτσι !!!
Και έχω να μάθω πολλά ακόμαΞέρεις εσυ .....!!!!!
Το είπε και ο βοσκόπουλος στους κολασμένους κόλαση είσαιΑχ βράζει το αίμα στ αγόρια...προτείνω να γίνει ρινγκ το κρεβάτι μου χαχαχαχα!!
Καλημερούδια..!
Οταν το εχεις γραψει δυο φορες τουλαχιστον βγαζει ματια !!! κατα τα αλλα σωστα γιατι ειμαστε εδω το ξερω !!!!Φίλε μου καλημέρα... Και για σένα ήταν περιττό το να μου πεις για το ορθογραφικό μου λάθος για τον απλό λόγο, ήμαστε εδώ για να λέμε τα ευχαριστώ μας και της εμπειρίες μας με την υπέροχη jo και όχι για να κανουμε υποδείξεις και να το παίζουμε δάσκαλοι της ελληνικής ορθογραφίας..
....για την ξανθια Λάσκαρη τραγούδησε ο Βοσκόπουλος.εσυ για μένα...μόλις γυρίσω θελω μπουζούκια (κι ας μην είναι το στυλ μου χαχαχαχα!!)Το είπε και ο βοσκόπουλος στους κολασμένους κόλαση είσαι
....αχ εσυ..βράζει το αίμα σου.. το διαπίστωσα ακομη μια φορά σήμερα!!!Οταν το εχεις γραψει δυο φορες τουλαχιστον βγαζει ματια !!! κατα τα αλλα σωστα γιατι ειμαστε εδω το ξερω !!!!
Η πίσω κίνηση στην γυναίκα αυτή δεν υπάρχει και ξέρει να την χειρίζεται τόσο καλά
Μωρο μου εσυ...αχ αχ...!Πωπω κορμάρα... καλημέρα!
Καυλιαρη μου όμορφε εσυ!!!Η πίσω κίνηση στην γυναίκα αυτή δεν υπάρχει και ξέρει να την χειρίζεται τόσο καλά
Αυτη ειναι 4×4 ρε φίλε, εγγυημενα !!!Η πίσω κίνηση στην γυναίκα αυτή δεν υπάρχει και ξέρει να την χειρίζεται τόσο καλά
....κάτι ξέρεις εσυ ατακτουλη ..Χαχαχαχα !Αυτη ειναι 4×4 ρε φίλε, εγγυημενα !!!