Καλησπερα , επειτα απο καποιο διαστημα διοτι οι διακοπες μου ηταν αρκετα μεγαλυτερες σε διαστημα , ειχα την τρομερη χαρα να βρεθω με το φαινομενο που λεγετε Jo , δεν θα πω λεπτομεριες το τι εγινε στο κρεββατι γιατι αυτα τα ξερει το σεντονι !!! εκεινο που εχω να πω και να αναρωτηθω και το λεω μετα λογου γνωσεως, ρε φιλαρακια μου μηπως η κοπελα ειναι βιονικη ?? γιατι δεν εξηγειτε με αυτα που εγιναν σημερα το πιπα μουνι κωλο και τουμπαλιν ποσες φορες εγινε δεν τις μετρησα οπως και ποσα προφυλακτικα καταναλωσαμε και δεν υπαρχει και καβλομετρ για την μετρησω οταν χτυπαει κοκκινο, η γυναικα σταματημο δεν ειχε ξανα και ξανα χωρις αντιρρησεις του στιλ μα και μου και ολα αυτα με τεραστια ποικιλια δηλ. με συναισθημα με καβλα με ενδειξη ικανοποιησης οταν τελειωναμε μετα απο τις αλεπαλληλες σεξουαλικες μαχες !! Ενα εχω να πω η γυναικα δεν παιζεται δεν ΥΠΑΡΧΕΙ !!! εαν δεν σε βγαλει νοκ αουτ δεν σταματα , ακομα εφτασε στο σημειο να παρει τηλ το επομενο ραντεβου της να πει οτι θα καθυστερησει λιγο .Και ερωτω ποια γυναικα που κανει αυτη την δουλεια θα εκανε αυτα που κανει η Jο ??Της αξιζει ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ και να ειναι ΠΑΝΤΑκαλα ,Jo μου σε ευχαριστω απο καρδιας .Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να εχεις ,φιλα πολλα .