Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Είδες όλο το δελτίο ειδήσεων δηλαδή;;;Το αγόρι που συνάντησα νωρίτερα πρεπει να έκατσε συνολικά στο κωλαράκι μου (με διαλλειμα μικρό) 35..40 λ ..!
Είδες όλο το δελτίο ειδήσεων δηλαδή;;;Το αγόρι που συνάντησα νωρίτερα πρεπει να έκατσε συνολικά στο κωλαράκι μου (με διαλλειμα μικρό) 35..40 λ ..!
Για να έκατσε 35 με 40 λεπτά μέσα σε αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι, σίγουρα είχε βάλει ξυλοκαΐνη στο πουτσο του!!! (και καλά έκανε ο άνθρωπος, για να το ευχαριστηθεί)..... Δε γίνεται διαφορετικά να κρατηθείς χωρίς να χυσεις στο 5λεπτο.... Ο κωλος σου είναι καλά μωρό μου, όπως και ολόκληρο το σύνολο φυσικά!!!Το αγόρι που συνάντησα νωρίτερα πρεπει να έκατσε συνολικά στο κωλαράκι μου (με διαλλειμα μικρό) 35..40 λ ..!
*καύλαΓια να έκατσε 35 με 40 λεπτά μέσα σε αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι, σίγουρα είχε βάλει ξυλοκαΐνη στο πουτσο του!!! (και καλά έκανε ο άνθρωπος, για να το ευχαριστηθεί)..... Δε γίνεται διαφορετικά να κρατηθείς χωρίς να χυσεις στο 5λεπτο.... Ο κωλος σου είναι καλά μωρό μου, όπως και ολόκληρο το σύνολο φυσικά!!!
Το πρώτο πηγε 15-20 λ..διαλλειμα μετα κσι ξανά κωλοΓια να έκατσε 35 με 40 λεπτά μέσα σε αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι, σίγουρα είχε βάλει ξυλοκαΐνη στο πουτσο του!!! (και καλά έκανε ο άνθρωπος, για να το ευχαριστηθεί)..... Δε γίνεται διαφορετικά να κρατηθείς χωρίς να χυσεις στο 5λεπτο.... Ο κωλος σου είναι καλά μωρό μου, όπως και ολόκληρο το σύνολο φυσικά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
*καύλα
Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον... .. Το ότι μπορώ να πάρω το κωλαράκι σου 3, μη σου πω κ 4 φορές σε μια ώρα είναι πιθανό... Να κρατηθώ πάνω από 5 λεπτά μέσα σε αυτό το καυλωτικο κωλαράκι είναι σίγουρα απίθανο!!!Το πρώτο πηγε 15-20 λ..διαλλειμα μετα κσι ξανά κωλο
Δεν είναι ο μόνος πολλοι αντέχουν..υπάρχουν κολπάκια!
Να και ένας μαχητής που λέει την αλήθεια. Πες τα μάγκα γιατί νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι ο γρήγορος της υπόθεσηςΚάτι δεν κάνω καλά μάλλον... .. Το ότι μπορώ να πάρω το κωλαράκι σου 3, μη σου πω κ 4 φορές σε μια ώρα είναι πιθανό... Να κρατηθώ πάνω από 5 λεπτά μέσα σε αυτό το καυλωτικο κωλαράκι είναι σίγουρα απίθανο!!!
ηταν αξιος!!! χαχαχαΤο πρώτο πηγε 15-20 λ..διαλλειμα μετα κσι ξανά κωλο
Δεν είναι ο μόνος πολλοι αντέχουν..υπάρχουν κολπάκια!
Και τ αγορι που ανέβασε μ άδεια μου βίντεο, αντέχει φουλ!!
Εντάξει.... Για να λέμε αλήθειες είμαστε εδώ!!! ΧαχαχαχαΝα και ένας μαχητής που λέει την αλήθεια. Πες τα μάγκα γιατί νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι ο γρήγορος της υπόθεσης
Καλώς σε βρήκα άνθρωπε μου... Ακούω για 40λεπτα και πιάνεται η καρδιά μουΕντάξει.... Για να λέμε αλήθειες είμαστε εδώ!!! Χαχαχαχα
Άστο πάνω μας αλλά μην μας αφήσεις από ψωμίΕίστε τρελοκομεία!!Οταν λείπω, να μπαίνετε στο νημα να το κρατάτε ζωηρο!!
Παω να τσιμπήσω!!
Εμένα να δεις πως πιάνεται η καρδιά μου... Αλλά μην ανησυχείς, αλοιφή xylocream από φαρμακείο, βάζεις όσο ένα μικρό στραγαλι πάνω στο πουτσοκεφαλο και μετά απολαμβάνεις το καυλιαρικο κωλαράκι της jo όχι για 40 λεπτά, για 1 ώρα plus!!! (μη το παρακάνεις μόνο κ μετά έχεις θέματα στύσης πρόσεξε)Καλώς σε βρήκα άνθρωπε μου... Ακούω για 40λεπτα και πιάνεται η καρδιά μου
Θα το έχω στο μυαλό μου. Jo σου έρχομαιΕμένα να δεις πως πιάνεται η καρδιά μου... Αλλά μην ανησυχείς, αλοιφή xylocream από φαρμακείο, βάζεις όσο ένα μικρό στραγαλι πάνω στο πουτσοκεφαλο και μετά απολαμβάνεις το καυλιαρικο κωλαράκι της jo όχι για 40 λεπτά, για 1 ώρα plus!!! (μη το παρακάνεις μόνο κ μετά έχεις θέματα στύσης πρόσεξε)
και γρήγορα!Θα το έχω στο μυαλό μου. Jo σου έρχομαι
Αγαπητη κυρία..πριν μέρες με ζήτησε επίσημα ο κυριος ραμπιτ, επίσης με γλυκοκοιτάζει ο κος κωλό-γερος,
Ο κύριος genesis είναι επίσημος εραστής,εσας σας αγαπώ χρόνια.αρα μια χαρά είμαι εγώ απο "λουτσους ",αλλοίμονο απ αυτόν τον δόλιο, μόνος κι έρημος!
(Τρουμπακης μόνο για την σύνταξη μ εχει απο κοντα..)
Πονηρουλι!!!!!Εμένα να δεις πως πιάνεται η καρδιά μου... Αλλά μην ανησυχείς, αλοιφή xylocream από φαρμακείο, βάζεις όσο ένα μικρό στραγαλι πάνω στο πουτσοκεφαλο και μετά απολαμβάνεις το καυλιαρικο κωλαράκι της jo όχι για 40 λεπτά, για 1 ώρα plus!!! (μη το παρακάνεις μόνο κ μετά έχεις θέματα στύσης πρόσεξε)
Αγαπητη κυρία
Επειδη μολις ειδα το ποστ
Εγω κυρία μου εχω δηλωσει απειρες φορες ( το λεει και η υπογραφη μου ) ειμαι ακακος και ακινδυνος
Ουδεμια σχεση εχω με τους επιβητορες του γηροκομειου , βλεπε genesis , κωλογερος και μπλιζακο
Εχω κανει φιλοτιμες προσπαθειες να απαλαγω απο καποιες συκοφαντιες που κατα καιρους εκστομιζουν ορισμενα ποταπα ατομα ( βλεπε Μπλιζ )
Ελπιζω καποια στιγμη να επισκευαστει το Π που εχω στην αντιπροσωπεια για service και να μπορεσω να συρω το γερικο σαρκιο μου κοντα σας να πιωμεν ενα τηλιο ενα φασκομιλο και να σας πω τον πονο μου
Κρυβε λογια εσυ χριστιανη μου ..μπαααααΘα κλείσουμε σουιτα να ζηλέψουν, με φωτο αγκαλιά να πίνουμε χαμομήλι!!!!
Πονηρός??? Εγώ??? Δηλαδή τι να κάνω?? Να μου κάνεις τέτοια στησιματάρα στα 4 και στο 5λεπτο να έχω χυσει?? Αμαρτία δεν είναι???? (εκτός του ότι θα με περάσεις για κουνέλι)Πονηρουλι!!!!!
Θα διοργανωθεί φιλολογικόν τειον εις σουίτα του madison μεταξύ ημών, υμών, κωλό-γερος, και κυρίου blitz αν του επιτραπεί από αυτή που δεν υπάρχει.Κρυβε λογια εσυ χριστιανη μου ..μπααααα
να σας λειπει το βυσινο σε ολουςΘα διοργανωθεί φιλολογικόν τειον εις σουίτα του madison μεταξύ ημών, υμών, κωλό-γερος, και κυρίου blitz αν του επιτραπεί από αυτή που δεν υπάρχει.