Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.037
Ολα αντέχουν πανω μου είμαι γερης κατασκευής ...!!Η αλήθεια είναι έχω αδυναμία στα καλοσχηματισμένα μνάκια…. Όταν δε αντέχουν και στα ζόρια…. τρελαίνομαι
Ολα αντέχουν πανω μου είμαι γερης κατασκευής ...!!Η αλήθεια είναι έχω αδυναμία στα καλοσχηματισμένα μνάκια…. Όταν δε αντέχουν και στα ζόρια…. τρελαίνομαι
Μαλλον φταιει που τους καθεσαι αμεσως,...είμαι νύφη μάλαμα με θέλουν όλοι, αλλά κι εγώ έχω καρδιά αγκινάρα χωράει πολλούς!!!χαχαχαχα!!
Να ήσουνα ο μόνος..... Πολλοί!!!!!την θελω αυτη την κωλαρα σας λεω !!!!!
Μάλλον μας λες παπαριές φίλος....μιλαμε για ολα τα ψυχολογικα του κοσμου μαζεμενα....η γυναικα πρεπει να εξεταστει απο ομαδα γιατρων γιατι ενας δεν φτανει ουτε για ζητω.....φαντασου να πας σπιτι της και να θες να κατουρησεις,θα σε πεταξει εξω......την εχυσα μια φορα στα βυζια και την πηραν κατι ψιλα στα μουτρα,αρχισε να φωναζει στα αγγλικα κατι ακαταλαβιστικα.......απο μενα ειναι οχι....το μονο δελεαστικο ειναι οι τιμες της
Τι σε χαλάει ακριβώς δεν έχω καταλάβει....
Το τηλέφωνο έχει καταχωρηθεί ήδη στο κατάλογο του κινητού μου...Καλημέρα, οτιδήποτε θελήσετε είμαι διαθέσιμη στο 6997944937 ,ευχαριστώ!!
Οχι δεν κανω αυταρχικό..δεν μπορώ θεατρινιστικα, σορυ..ετσι κι αλλως είμαι "σκυλα"χωρις να το παίζω.. χεχεχε!Καλησπέρα σε όλους και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Joanna.. Μπορεί να είμαι καινούργιο μέλος εδώ αλλά παρακολουθεισαι εδώ και πολυυυυυυ καιρό! Παιδί της επαρχίας (δυστυχώς) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κατηφορίσω προς Αθήνα πλευρά... Και μάντεψε που??? Απλά να τονισω ότι έχω κάποια ιδιαίτερα γούστα και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθώ....θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό χωρίς να παρλάρω άλλο! Joanna μου?? Παίζει να να κάνεις αυταρχικό??? Αν ναι, έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό???
Υ. Γ είσαι μια πραγματική καύλα!!!
Καλα καλα, δε θα σε στείλουμε στην Επίδαυρο.δεν μπορώ θεατρινιστικα,
Ποτε δεν ξέρεις..μπορει να με καλέσουν, τοσα και τοσα σουργελα έχουν παίξει..ωρα για νάνι..Goodnight...Καλα καλα, δε θα σε στείλουμε στην Επίδαυρο
OK.... Δεκτό κουκλάρα μου!!! Προφανώς να μην επιχειρίσω ούτε καν να σε πάρω τηλέφωνο???Οχι δεν κανω αυταρχικό..δεν μπορώ θεατρινιστικα, σορυ..ετσι κι αλλως είμαι "σκυλα"χωρις να το παίζω.. χεχεχε!
Καλό βράδυ αγορι!
Υγ Σ αυτούς που απαντάς στα πρώτα μηνύματα του νήματος,δεν υπάρχουν πια,αλλα μ έκανες και γέλασα που τα θυμήθηκα,να σαι καλά..χαχαχαχαχαχαχα!
οταν τα εγραφα ισχυαν 110%....τωρα η Τζο ειναι ενα απο τα καλυτεραατομα στο χωρο......και αναφερομουν στο παρλθον κι οχι στο τωραΜάλλον μας λες παπαριές φίλος....
Παίρνεις τακτικά??οταν τα εγραφα ισχυαν 110%....τωρα η Τζο ειναι ενα απο τα καλυτεραατομα στο χωρο......και αναφερομουν στο παρλθον κι οχι στο τωρα
Αν ξεκινάει το πρωί με καυλωμενη ρωγα φαντάσου πως τελειώνει η μέραΤην καλημέρα μου σε όλους, κι εύχομαι μια καυλιαρικη μερα!
Αμάν και μας πέθανεςΣας ευχαριστώ πολύ ολα τ αγόρια για τα γραπτά σας,με τιμούν ιδιαιτέρως..χαίρομαι που είστε ευχαριστημένοι από τα ραντεβού μας,δεν θ αλλάξω για οσο ακόμη το κάνω αυτό, θα σας δίνω το 100% καθε φορα της καυλας μου!
Παω πίσω παλι,απαιτητική η ημέρα..!
... το αγορι μου το γλυκό κι άτακτο...!Αν ξεκινάει το πρωί με καυλωμενη ρωγα φαντάσου πως τελειώνει η μέρα
Συνάντηση για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό
Πολύ ωραία γυναίκα και φανταστικός χαρακτήρας .Ξεκάθαρη και με πολύ καλό social .
Στον αγώνα δεν χρειάζεται να πείς και πολλά εχουν ειπωθεί όλα .
Ζήτησα και πήρα κώλο χωρίς κανένα μη οχι μα μου
Σε ευχαριστώ θα τα πουμε σύντομα
Γλυψιμο μέχρι να χύσει και να κατουρήσει...Αφου το ζήτησες μωρο...
Κα(υ)λημέρα και σε σένα κούκλα!Καλημερουδια!
13:00 και μετα διαθέσιμη αγόρια!