kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.427
- Πόντοι
- 6.256
Ποια ειναι η ελληνίδα στο αβαταρ σου;Η Τζο είναι για αρχόντους , όχι για αβγολεμονους .
Χαχαχαχαχα
Ποια ειναι η ελληνίδα στο αβαταρ σου;Η Τζο είναι για αρχόντους , όχι για αβγολεμονους .
Χαχαχαχαχα
Η γυναίκα μου !Ποια ειναι η ελληνίδα στο αβαταρ σου;
Δώσε τη παρτουζα στο λαό!Άτακτα είναι το αγορια μου σήμερα..ε ρε γμτ ,να μην σας έχω μαζί όλους να σας τιμωρήσω...αχ ...*παλι παρτουζες ονειρεύομαι...
Αρχοντομουνα!!Η Τζο είναι για αρχόντους , όχι για αβγολεμονους .
Χαχαχαχαχα
Καλησπέρα σε όλους και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Joanna.. Μπορεί να είμαι καινούργιο μέλος εδώ αλλά παρακολουθεισαι εδώ και πολυυυυυυ καιρό! Παιδί της επαρχίας (δυστυχώς) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κατηφορίσω προς Αθήνα πλευρά... Και μάντεψε που??? Απλά να τονισω ότι έχω κάποια ιδιαίτερα γούστα και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθώ....θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό χωρίς να παρλάρω άλλο! Joanna μου?? Παίζει να να κάνεις αυταρχικό??? Αν ναι, έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό???Σας ευχαριστώ πολύ ολα τ αγόρια για τα γραπτά σας,με τιμούν ιδιαιτέρως..χαίρομαι που είστε ευχαριστημένοι από τα ραντεβού μας,δεν θ αλλάξω για οσο ακόμη το κάνω αυτό, θα σας δίνω το 100% καθε φορα της καυλας μου!
Παω πίσω παλι,απαιτητική η ημέρα..!
![]()
Δοκιμάστε το για breakfast. Δεν παίζεταιΑρχοντομουνα!!
Κάτσε μια που το θυμήθηκα να το βάλω φωτο.
![]()
Αχ εσυ...αχ!!Δοκι
Δοκιμάστε το για breakfast. Δεν παίζεται![]()
Μπουμπουκακι της ανατολής μου εσύ!!!! Λάμπεις λατρεία μου...Αρχοντομουνα!!
![]()
Πλημμύρισε το μαγαζί;Αρχοντομουνα!!
![]()
Τρέλα μου εσυ!!!!Μπουμπουκακι της ανατολής μου εσύ!!!! Λάμπεις λατρεία μου...
![]()
Παρά πολύ!!!..μμμμ σ αρέσει καρδιά μου ε;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχουνε παράπονο!!!Δεν σας αφήνω ποτε χωρίς υλικο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για αυτό ήμουν σίγουρος, δεν θα άφηνες κάποιον παραπονεμένο. Πέρασαν καλά οι τύποι!!!Μετα με πήρανε κι οι 2 καλε χαχαχαχα!!
Μωράκι μουΤρέλα μου εσυ!!!!
Άνδρα μου εσυ όμορφε...Παρά πολύ!!!
Δεν έχουνε παράπονο!!!
Για αυτό ήμουν σίγουρος, δεν θα άφηνες κάποιον παραπονεμένο. Πέρασαν καλά οι τύποι!!!
...είμαι νύφη μάλαμα με θέλουν όλοι, αλλά κι εγώ έχω καρδιά αγκινάρα χωράει πολλούς!!!χαχαχαχα!!Πω πω ,
Με το μονόπετρο στην τσέπη μπαινουν ολοι στο νήμα
Γυναίκα μου εσύ όμορφη και καυλιαρα!!!Άνδρα μου εσυ όμορφε...
Η αλήθεια είναι έχω αδυναμία στα καλοσχηματισμένα μνάκια…. Όταν δε αντέχουν και στα ζόρια…. τρελαίνομαιΑρχοντομουνα!!
![]()
Ολα αντέχουν πανω μου είμαι γερης κατασκευής ...!!Η αλήθεια είναι έχω αδυναμία στα καλοσχηματισμένα μνάκια…. Όταν δε αντέχουν και στα ζόρια…. τρελαίνομαι![]()
Μαλλον φταιει που τους καθεσαι αμεσως,...είμαι νύφη μάλαμα με θέλουν όλοι, αλλά κι εγώ έχω καρδιά αγκινάρα χωράει πολλούς!!!χαχαχαχα!!