Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Καλησπέρα καύλα ΤζοαναΤην καλημέρα μου σε όλους, κι εύχομαι μια καυλιαρικη μερα!
Καλησπέρα καύλα ΤζοαναΤην καλημέρα μου σε όλους, κι εύχομαι μια καυλιαρικη μερα!
Καλησπέρα αγορι!!Καλησπέρα καύλα Τζοανα
Καλημέρα σας κυρία μου πείτε μία καλημέρα και δίπλαΠου είσαι εσύ μάτια μου;!
...αστα να πανε αδελφε! Κοιλιτσα δν εχουμε, τριχωτοι δεν ειμαστε, ψηλοι δεν ειμαστε, χιουμορ ετσι κ ετσι.....
Ειμαστε να μας κλαιν' οι ρεγγες!!!!!
Eίπε και γκρινιάζει ο τύπος που παίζει και να τον πληρώνουν οι γυναίκες για να πάνε μαζί τουΚουκλι εισαι ρε γκρινιάρη..και μου χάρισες εναν οργασμό..αχ ,θυμάσαι...!!
Φίλε χαίρομαι που πέρασες καλά! Αφού σου αρέσει να εξυπηρετείς κόσμο και άρε είσαι δοτικός, δεν μας δίνεις εσυ τα λεφτά να σε εξυπηρετήσουμε εμείς?Καλημέρα μας!
Χθεσινή συνεύρεση με την Τζοάνα για πρώτη φορά. Για όσους δεν έχουν βρεθεί μαζί της, να το κάνετε. Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι και αυτό που θα δεις στην πραγματικότητα.
Εμένα κάτι μου έβγαζε και γούσταρα πολύ! Εκείνη πρόθυμη, δοτική και με εξαιρετική συμπεριφορά! Αυτό με έφτιαξε περισσότερο! Δεν έχω συνηθίσει τη μειωμένη αίσθηση με το προφυλακτικό και κάποιες φορές που μου έπεσε εκείνη έβαλε τα δυνατά της και είχαμε ξανά έπαρση. Η πίπα της είναι εκπληκτική και έτσι τελείωσα!
Στο τέλος είχαμε και πολύ καλό σόσιαλ.
Επειδή είμαι και τύπος που μου αρέσει όταν μπορώ να εξυπηρετώ κόσμο, αν δεν μπορείτε λόγω χρόνου να κλείσετε ραντεβού με τη Τζοάννα, θα πηγαίνω εγώ για εσάς. Τα λεφτά στείλτε μου και θα ασχοληθώ εγώ με τα υπόλοιπα, μην αγχώνεστε εσείς!
Τρελοκομείο!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!Φίλε χαίρομαι που πέρασες καλά! Αφού σου αρέσει να εξυπηρετείς κόσμο και άρε είσαι δοτικός, δεν μας δίνεις εσυ τα λεφτά να σε εξυπηρετήσουμε εμείς?
Προφανώς προηγούμαι….
Βάλε και άλλες τέτοιες φωτοΚαλησπέρα αγορι!!
Για να αφήσουμε τη φαντασία μας ή τη μνήμη μας να δουλέψει...Σας ευχαριστώ πολύ ολα τ αγόρια για τα γραπτά σας,με τιμούν ιδιαιτέρως..χαίρομαι που είστε ευχαριστημένοι από τα ραντεβού μας,δεν θ αλλάξω για οσο ακόμη το κάνω αυτό, θα σας δίνω το 100% καθε φορα της καυλας μου!
Παω πίσω παλι,απαιτητική η ημέρα..!
....ρε μλκ, με εχουν πει προμοτορα, αγαπουλη, νταβατζη, νονο κτλ! Τωρα και ζιγκολοEίπε και γκρινιάζει ο τύπος που παίζει και να τον πληρώνουν οι γυναίκες για να πάνε μαζί του
μην τρελαινεσαι, αυτόν τονε λέμε μπουστη πλεον....ρε μλκ, με εχουν πει προμοτορα, αγαπουλη, νταβατζη, νονο κτλ! Τωρα και ζιγκολο
Ρε τι τραβαμεεεεεεεε
....αααα δν ξερω μαγκα μου, γενικως αποφευγω τους χαρακτηρισμους κ τις κοντρες!μην τρελαινεσαι, αυτόν τονε λέμε μπουστη
Jo καυλιαρα αντέχεις πολύ καλά και μας τρελαινεις . Ο συναγωνιστής σε πήρε αρκετς δυνατά εδώ και εσύ φαίνεται γούσταρες πολύΜε ήχο...!
Σε περιμένουμε να μας τιμωρησεις με σηκωμένα πέη! Βάλε το στο πρόγραμμα καυλα μαςΆτακτα είναι το αγορια μου σήμερα..ε ρε γμτ ,να μην σας έχω μαζί όλους να σας τιμωρήσω...αχ ...*παλι παρτουζες ονειρεύομαι...
Τόσο χάλια εισαι φίλε;...αστα να πανε αδελφε! Κοιλιτσα δν εχουμε, τριχωτοι δεν ειμαστε, ψηλοι δεν ειμαστε, χιουμορ ετσι κ ετσι.....
Ειμαστε να μας κλαιν' οι ρεγγες!!!!!
Ειμαστε γεροτεντυμπόιδεςΆτακτα είναι το αγορια μου σήμερα..ε ρε γμτ ,να μην σας έχω μαζί όλους να σας τιμωρήσω...αχ ...*παλι παρτουζες ονειρεύομαι...
Να μας ριξεις καρατιεςΆτακτα είναι το αγορια μου σήμερα..ε ρε γμτ ,να μην σας έχω μαζί όλους να σας τιμωρήσω...αχ ...*παλι παρτουζες ονειρεύομαι...
...τοσο κ χειροτερα!!!Τόσο χάλια εισαι φίλε;
Να σου πω ενα μερος να πας να νιωσεις καλά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειμαστε γεροτεντυμπόιδες
Ελιτ φρυγανιες εφαγα με γιαουρτι,Βρε βρε καλώς τα μου...ποιον να πρώτο χαιρετήσω!!
Ολη η ελίτ του bou στο νήμα μου..
Είναι το νημα των γαλαζοαιματων χαχαχχαχχαχχαχα!!
Σας ευχαριστώ πολύ ολα τ αγόρια για τα γραπτά σας,με τιμούν ιδιαιτέρως..χαίρομαι που είστε ευχαριστημένοι από τα ραντεβού μας,δεν θ αλλάξω για οσο ακόμη το κάνω αυτό, θα σας δίνω το 100% καθε φορα της καυλας μου!
Παω πίσω παλι,απαιτητική η ημέρα..!