Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.031
Ετσι πρεπει!!Γλυψιμο μέχρι να χύσει και να κατουρήσει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα μωρό!Κα(υ)λημέρα και σε σένα κούκλα!
Ετσι πρεπει!!Γλυψιμο μέχρι να χύσει και να κατουρήσει...
Καλημέρα μωρό!Κα(υ)λημέρα και σε σένα κούκλα!
Φαντάσου να βλέπεις τη ρόγα τη καυλωμένη από μέσα, να θες να τη γλύψεις και ο κόμπος να μην λύνεται!! Το σκίζεις χωρις δισταγμό!Καλημερουδια!
13:00 και μετα διαθέσιμη αγόρια!
Το εχω δέσει έτσι, ώστε να τ ακουμπάτε κσι ν ανοιγει αμέσως !!Φαντάσου να βλέπεις τη ρόγα τη καυλωμένη από μέσα, να θες να τη γλύψεις και ο κόμπος να μην λύνεται!! Το σκίζεις χωρις δισταγμό!
Είμουν σίγουρος!Το εχω δέσει έτσι, ώστε να τ ακουμπάτε κσι ν ανοιγει αμέσως !!
Συναγωνιστή θα διαφωνήσω….Φαντάσου να βλέπεις τη ρόγα τη καυλωμένη από μέσα, να θες να τη γλύψεις και ο κόμπος να μην λύνεται!! Το σκίζεις χωρις δισταγμό!
Δεν υπάρχει το ποσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα και πόση καυλα έχει για το αντρικό φύλο. Καλημερα βασίλισσαΚαλημερουδια!
Πολύ ωραία φώτο Jo. ΚΥΡΙΑΚαλημερουδια!
Ετσι σε θελω, 1η ΛυκείουΚαλημερουδια!
Εγώ προσωπικά θα περνούσα αρκετή ώρα να θαυμάζω και για να αποφασίσω από που θα αρχίσω, μάλλον από το τζινάκι....Συναγωνιστή θα διαφωνήσω….
Το τραβάς προς τα πάνω….ορμάς στα βυζακια και μετά την γυρνάς στα 4 και χρησιμοποιείς τον κόμπο για να την δαμάσεις….. ω ρε φουστη μου πρωινιάτικα. Τι sugar babes και λαμακιες…. εδώ μιλάμε για σενάριο ψωλιγουντ….
Σαν να παχυνες λιγοΚαλημερούδια!
1,70 59 κιλα και βλέποντας τις φωτο μου ΌΛΟΙ, μάλλον για ψύχασθενη θα σε κόβουν παρα νορμάλ άτομο μ αυτο που έγραψες..Σαν να παχυνες λιγο
Καλημέρα μωράκι μου όμορφο!Δεν υπάρχει το ποσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα και πόση καυλα έχει για το αντρικό φύλο. Καλημερα βασίλισσα
...3η λυκείου, και παω για 5ημερη χαχαχχαχχαχχαχ!!Ετσι σε θελω, 1η Λυκείου
Ευχαριστώ αγάπη μου!!!Πολύ ωραία φώτο Jo. ΚΥΡΙΑ
Ρε τι μου θύμισες τώρα…...3η λυκείου, και παω για 5ημερη χαχαχχαχχαχχαχ!!
1,70 59 κιλα και βλέποντας τις φωτο μου ΌΛΟΙ, μάλλον για ψύχασθενη θα σε κόβουν παρα νορμάλ άτομο μ αυτο που έγραψες..
Απο χιουμορ πως παμε; Ειναι δυνατον να το εννοω;
Άμα κυκλοφορήσεις έτσι έξω, βλέπω να γίνονται μπόλικα ατυχήματα!!!Καλημερουδια!
Τζο ψευδεσαι.τρως.1,70 59 κιλα και βλέποντας τις φωτο μου ΌΛΟΙ, μάλλον για ψύχασθενη θα σε κόβουν παρα νορμάλ άτομο μ αυτο που έγραψες..
Καλημέρα μωράκι μου όμορφο!
....ηδη ειχα κ πρόταση γάμου από έναν με μηχανή.. χεχεχεχεΆμα κυκλοφορήσεις έτσι έξω, βλέπω να γίνονται μπόλικα ατυχήματα!!!
...Σουζι τρως...χαχαχαχαχαχα!!!Τζο ψευδεσαι.τρως.
Και τρως και γαμιεσαι!