xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα ...Σκέτη καύλα είσαι κουμπαρούλα μου...Καλημερουδια!
13:00 και μετα διαθέσιμη αγόρια!
Καλησπερα ...Σκέτη καύλα είσαι κουμπαρούλα μου...Καλημερουδια!
Αγορι μου εσυ....!!!Καλησπερα ...Σκέτη καύλα είσαι κουμπαρούλα μου...
Ειχατε καμια κοντή της προκοπής μαζι;Ρε τι μου θύμισες τώρα…
3η λυκείου και ενώ όλα τα τμήματα αποφασίζουν να πάνε Ρόδο, η 3η δέσμη πάει σε άλλο προορισμό προς τα Βόρεια.
39 κορίτσια και 3 αγόρια (εκ των οποίων τα 2 συνειδητοποιημένα…)…
Από δωμάτιο σε δωμάτιο και τις 5 νύχτες….. γύρισα σαν να είχα πάει σε 5ημερη πορεία με την Λεγεώνα των Ξένων σε κάποια αφιλόξενη έρημο….
Βέβαια αν ήσουν εκεί Τζο σε ένα δωμάτιο θα έμπαινα την πρώτη νύχτα και από το ίδιο θα έβγαινα το τελευταίο πρωινό….
Ελπίζω να την αρνηθηκες!!!....ηδη ειχα κ πρόταση γάμου από έναν με μηχανή.. χεχεχεχε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι πως, αυτη ζυγίζεται σε ζυγαριά κουζίναςΣαν να παχυνες λιγο
...μα προφανως οι κοντες πρεπει να τον ξεθεωσαν τον μαγκα! Οι ψηλες ειναι για να καθαριζουν τα φωτιστικα και να κατεβαζουν τπτ απο τα πανω ραφιαΕιχατε καμια κοντή της προκοπής μαζι;
Γιατί όπως είπε μια γριά απ'τα βουνά της Νάξου...μα προφανως οι κοντες πρεπει να τον ξεθεωσαν τον μαγκα! Οι ψηλες ειναι για να καθαριζουν τα φωτιστικα και να κατεβαζουν τπτ απο τα πανω ραφια
...μα προφανως οι κοντες πρεπει να τον ξεθεωσαν τον μαγκα! Οι ψηλες ειναι για να καθαριζουν τα φωτιστικα και να κατεβαζουν τπτ απο τα πανω ραφια
Εχουμε φώτο;....ηδη ειχα κ πρόταση γάμου από έναν με μηχανή.. χεχεχεχε
Παραπέμπω στην απάντηση του @Odin_Ειχατε καμια κοντή της προκοπής μαζι;
Casual και sexy! Αυτά είναι!Καλημερουδια!
Καλημέρα σας κυρία μου μας είπατε καλημέρα??Καλημέρα κουκλι μου!!!
...και οπως μου ελεγε ενας πουτσομεζες-κολαση καποτε, "οι ψηλες ειναι για να σου αλλαζουν λαμπα, οι κοντες για να σου αλλαζουν τα φωτα"!!!Γιατί όπως είπε μια γριά απ'τα βουνά της Νάξου
από ψηλή μην φοβηθείς , από κοντή φυλάξου...!!!
Καλημέρα μαναρακιιιΚαλημερουδια!
Κάτι αχνοφαίνεται κάτω από το μαύρο πουκάμισο. Πέτρα ή ρωγα της κυρίαςΚαλημερουδια!
Περναω συχνά απο κει. Δεν βρίσκω κίνησηΚαλημέρα μαναρακιιι
Κηφισιάς&Κατεχη&Μεσογείων
Βλέπω πολυυυ κίνησηη και τρακάρισματα ( και φαντάσου σε ντυμένη βερσιόν)