Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.431
Την εχετε φαει αυτή την κωλαρα κύριε μου, ουκ ολίγες φορές...αλλα είστε αχόρταγος χεχεχεχε!!την θελω αυτη την κωλαρα σας λεω !!!!!
Γεια σου ρε φάτσα μου...!
Την εχετε φαει αυτή την κωλαρα κύριε μου, ουκ ολίγες φορές...αλλα είστε αχόρταγος χεχεχεχε!!την θελω αυτη την κωλαρα σας λεω !!!!!
....απλα ειμαι αληθινή ,οτι βλέπεις εδω θα δεις κι εκτός.. στα 46 ειμαι(χωρίς φόβο και πάθος λεω ηλικία), με πολλές καυλες ,εξου και κανω ραντεβού" πετυχημένα" ,φυσικα δεν εξαρτάται μόνο από μένα,θέλω και την δική σας καλη διάθεση!Καλησπέρα παιδιά,καινούριος στο site και γενικά στον αγοραίο έρωτα,σκέφτομαι να ξεκινήσω με τη jo αφού σας έχει ξετρελάνει όλους απ'οτι βλέπω στα σχόλια!!!
αμα πεις ενας οτι την χορτασε θα σταματησω κι εγω ....αλλα ελα που δεν υπαρχει κανενας να την χορτενει !!!Την εχετε φαει αυτή την κωλαρα κύριε μου, ουκ ολίγες φορές...αλλα είστε αχόρταγος χεχεχεχε!!
Γεια σου ρε φάτσα μου...!
ηλικια 46 με διαθεση 26....απλα ειμαι αληθινή ,οτι βλέπεις εδω θα δεις κι εκτός.. στα 46 ειμαι(χωρίς φόβο και πάθος λεω ηλικία), με πολλές καυλες ,εξου και κανω ραντεβού" πετυχημένα" ,φυσικα δεν εξαρτάται μόνο από μένα,θέλω και την δική σας καλη διάθεση!
Και πολλά είπες,20αρα baby μου νιώθω!ηλικια 46 με διαθεση 26
επρεπε να κολλησει το λογοπαιγνιο με την ηλικιαΚαι πολλά είπες,20αρα baby μου νιώθω!
Υπάκουο σκυλάκι.
Σκυλα ειμαι,οχι σκυλάκι βρε. δεν υπακούω πουθενά και σε κανέναν που δεν θέλω..Υπάκουο σκυλάκι.
Ωραια φωτο
Δεν καταλαβεςΣκυλα ειμαι,οχι σκυλάκι βρε. δεν υπακούω πουθενά και σε κανέναν που δεν θέλω..
Αλλο αν στο σεξ αφήνω τ αγόρια να έχουν το πάνω χέρι.. εκεί μ αρέσει, με καυλωνει που κ που...
Το ξανθό φταίει...Δεν καταλαβες
Λατρευουμε ξανθιές.Το ξανθό φταίει...
Ε ναι, να μας αγαπάτε λιγο παραπάνω !!Λατρευουμε ξανθιές.
Δεικρης καβλας στο μέγιστο.
Θα σου λεγα να το βαψεις αλλα σου παειΤο ξανθό φταίει...
Παντρευομαστε ομως μελαχροινεςΛατρευουμε ξανθιές.
Μπαα.Ε ναι, να μας αγαπάτε λιγο παραπάνω !!
Παντως η τελευταια σου φωτο ηταν πολυ καλή..γιατι είναι το φυσικό μου
Γι αυτό εγω αντί να γίνω μπαλαρίνα ,έκανα πρωταθλητισμο στο κικ&πυγμαχία...οσοι έχουν κορίτσια, επιβάλλεται να τα πηγαίνουν έστω σε μαθήματα αυτοάμυνας..Μπαα.
Η βια κατα των γυναικων χειροτερευει, κατι δεν παει καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως η τελευταια σου φωτο ηταν πολυ καλή
θελω να σε δω σε γυμνη φωτο με τα μπανταζ του kick-boxingΓι αυτό εγω αντί να γίνω μπαλαρίνα ,έκανα πρωταθλητισμο στο κικ&πυγμαχία...οσοι έχουν κορίτσια, επιβάλλεται να τα πηγαίνουν έστω σε μαθήματα αυτοάμυνας..
...ρεζιλι θα γίνουμε μετα στον προπονητικό κύκλο ρε boy!!θελω να σε δω σε γυμνη φωτο με τα μπανταζ του kick-boxing
πρεπει να εχω ακομα τα δικα μου καπου προτιμας κοκκινο χρωμα ή μαυρο?...ρεζιλι θα γίνουμε μετα στον προπονητικό κύκλο ρε boy!!
(Μπανταζ εδω και 8 χρ δεν τα φοράω καν..γυμνα χερια μεσα στα γάντια,εξάλλου είναι ψημένα τα δικά μου, όπως και τα καλάμια μου)