Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.243
....και μ αρέσει..!Για πολύ γλύψιμο......
....και μ αρέσει..!Για πολύ γλύψιμο......
Καλημέρα καυλιαρη μου,επίσης,να περάσεις όμορφα οτι κι εάν κάνεις!Καλημέρα κουμπάρα μια όμορφη παρασκευή να έχεις ήρεμη πάνω από όλα,, αλλά και ξεκούραστη...
Ξεχνιέσαι όμως μύστη της σιδερικής ηδονής και μου γράφεις με ορθογραφία!!! Μη χαλάς το προφίλ σου,Η πιάτσα πιο άγρια απο ποτέ!!! Οι απανταχού μύστες που σουλατσάρουν στην άγρια και συνάμα ρομαντική πιάτσα του λεπροχωρίου ανά πάσα στιγμή μπορούν να δεχτούν μια επίθεση από κάποιον λεπρό!!! Γι αυτό και εμείς μπαίνουμε νταήδες με το πρώτο επεισόδιο και ξετυλίγουμε το κουβάρι της αυτοάμυνας! Σε αυτό το επεισόδιο θα εξετάσουμε αποκλειστικά και μόνο και θα σταθούμε στις ΑΜΥΝΕΣ εναντίον δυνατών γροθιών...είτε από λεπρό στην πιάτσα είτε από οποιονδήποτε επικίνδυνο άνθρωπο! Θα καταστρέψουμε τις γροθιές του επιτιθέμενου με κάποιες άμυνες που παρουσιάζονται σε διάφορες πολεμικές τέχνες που ουσιαστικά εγώ προσωπικά δε βάζω ταμπέλες και δεν δίνω σημασία στα ονόματα! Άλλωστε αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα!!! Αναζητήστε την δική σας εμπειρία! Κρατήστε ότι σας ταιριάζει! Κρατήστε ότι δουλεύει για εσάς! Μην είστε κλισέ!
που το ξερεις πορνε μου οτι εγραφα ανορθογραφα?χαχα!αφου εισαι νεο μελος!!!Ξεχνιέσαι όμως μύστη της σιδερικής ηδονής και μου γράφεις με ορθογραφία!!! Μη χαλάς το προφίλ σου,
Έχω μελετήσει τα αρχαία συγγράμματα του bou!!! Έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις και έφτιαξα προφίλ!!! Αδιάβαστος και ανυποψίαστος δεν πάω πουθενά μύστη μουπου το ξερεις πορνε μου οτι εγραφα ανορθογραφα?χαχα!αφου εισαι νεο μελος!!!
Καλημέρα ομορφιά μας!!!!Καλημέρα boys!
Καλημέρα κουκλί μου!!!Καλημέρα ομορφιά μας!!!!
Το τελευταίο ραντεβού πήγε αργά ,τωρα χαλαρώνω..
Καλημέρα ομορφιά μας!!!!
Ναι αγάπη, θα την κάνω!Φωτογραφία μοντέλου!!! (Αν την έκανες και b&w)
ευγε πορνε μου!φαινεσαι εκολαπτομενος πορνος υψηλων προδιαγραφων!δε το περιμενα με εξεπληξες γιατι το μπουρδελα πλεον εχει γεμισει με πυρφορακους σουπερ γαμιαδες...δεν ειναι οπως παλια σκληροπυρηνικο...ο σκληρος πυρηνας εχει σβησει....αν εχεις διαβασει ποστ απο το 2007 σιγουρα θα καταλαβεις!!!Έχω μελετήσει τα αρχαία συγγράμματα του bou!!! Έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις και έφτιαξα προφίλ!!! Αδιάβαστος και ανυποψίαστος δεν πάω πουθενά μύστη μου
Καντε και καμια μεταφρασηΟταν πας να τα πλύνεις σαν κοκορέτσι γίνονται ρε συ χαχαχχα!!!
Καληνύχτα boys...
*ένα τελευταίο ραντεβού σε λίγο και τέλος μετά, αύριο πάλι.
Please,να μου τηλ αρκετά νωριτερα αγόρια, στο παρα 5 ραντεβού να βρείτε ,δύσκολο πολύ...αυτές τις μέρες γίνεται χαμός..
Αυτό το boys που γράφεις είναι ρατσιστικό!!Σήμερα 15:00 και μετα διαθέσιμη boys !!
Η ωραια γυναικα ειναι αυτη που η γοητεια της ειναι μεγαλυτερη απο την ομορφια της και η προσωπικοτητα της πολυ πιο ισχυρη απο την γοητεια της !!!! ,εγω αυτο πιστευω για εσενα . Να μην αλλαξεις !!Καληνύχτα boys...
*ένα τελευταίο ραντεβού σε λίγο και τέλος μετά, αύριο πάλι.
Please,να μου τηλ αρκετά νωριτερα αγόρια, στο παρα 5 ραντεβού να βρείτε ,δύσκολο πολύ...αυτές τις μέρες γίνεται χαμός..
..αγόρια δεν είστε όλα;!Ρατσισμό ίσως εχετε εσεις με την ηλικια εφόσον δεν θέλετε να σας λέω αγόρια, ενώ εγώ έχω την ηλικία χeσμενη baby..Αυτό το boys που γράφεις είναι ρατσιστικό!!
Ευχαριστώ πολυ ματάκια..πάντα ευγενικός!Η ωραια γυναικα ειναι αυτη που η γοητεια της ειναι μεγαλυτερη απο την ομορφια της και η προσωπικοτητα της πολυ πιο ισχυρη απο την γοητεια της !!!! ,εγω αυτο πιστευω για εσενα . Να μην αλλαξεις !!
Ευτυχώς η Τζο συνδυάζει όλες τις πλευρέςΗ ωραια γυναικα ειναι αυτη που η γοητεια της ειναι μεγαλυτερη απο την ομορφια της και η προσωπικοτητα της πολυ πιο ισχυρη απο την γοητεια της !!!! ,εγω αυτο πιστευω για εσενα . Να μην αλλαξεις !!
Θα σε μαλώσω..άσε τις ηλικίες!!Υπάρχουν και τα oldmen (αυτοκριτική!!!)